Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500tl civarında bundan daha iyisi yok sanırım, PS4 için bu monitörü düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

500tl civarında bundan daha iyisi yok sanırım, PS4 için bu monitörü düşünüyorum

+1 düşünme bile bright frame i yeter. + göz koruma filtresi . hiç başım ağırmıyor artık pc başında.
  • 27 inç monitör önerileri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

27 inç monitör önerileri bekliyorum.

ASUS
    27" MX279H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR

al geç direk aşığım bunada IPS lerin en güzeli.
  • Aldım monitoru ilk mesajdaki bright frame olayını da yaptım çok güzel oldu beklediğime değmiş monitor 10 numara şuana kadar.
  •  AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

Bu resim de benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

Bu resim de benden.

hayırlı olsun gerçekten cok güzel duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theangeldie

quote:

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

Bu resim de benden.

hayırlı olsun gerçekten cok güzel duruyor :)

Teşekkürler. 5:4 den geçtikten sonra alışması biraz sürücek gibi ama

• Blaze` kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim , bu arada bf3 online mı oynuyorsun =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

hayırlı olsun kardeşim , bu arada bf3 online mı oynuyorsun =)

Evet ama pek sarmadı oyun beni arada canım sıkılınca açıyorum.
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    valla 2 yıl sonrasında arkadaş keyi verdi beni bayağı sardı ama tabiki bayağı geç kalmıştık =)) hayırlısı olsun bf4 ü bekliyorum :D online için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

500tl civarında bundan daha iyisi yok sanırım, PS4 için bu monitörü düşünüyorum

+1 düşünme bile bright frame i yeter. + göz koruma filtresi . hiç başım ağırmıyor artık pc başında.

bende aldım bu monitörü çok memnunum. bu fiyata alınabilecek en kaliteli monitörlerden bence.

bu arada göz koruma filtresi otomatik mi işliyor, yoksa ayarlardan açılıyor mu? ayarları karıştırdım ma bulamadım göz koruma filtresini.

• quote:

Aldım monitoru ilk mesajdaki bright frame olayını da yaptım çok güzel oldu beklediğime değmiş monitor 10 numara şuana kadar.

Hayırlı olsun benim referanslarıma bakarsanız zaten boş yere birşeyi önermem. alın diyorsam vardır birşey.

quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

bende aldım bu monitörü çok memnunum. bu fiyata alınabilecek en kaliteli monitörlerden bence.

bu arada göz koruma filtresi otomatik mi işliyor, yoksa ayarlardan açılıyor mu? ayarları karıştırdım ma bulamadım göz koruma filtresini.

otomatik işliyor farkında olmadın mı zaten ? gözü yormuyor ve baş ağrıtmıyor hiç. hayırlı olsun sanada bu monitör ve diğerleri diye ayrılıyor değil mi ? özellikle bright frame i kapat ve diğer monitörlerin nasıl gösterdiğine bak. acıyacaksın hallerine.

ikinizide kulübe ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Eylül 2013; 18:25:11 >

• Bende AOC kullanıyorum sağlam bir marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Aldım monitoru ilk mesajdaki bright frame olayını da yaptım çok güzel oldu beklediğime değmiş monitor 10 numara şuana kadar.

Hayırlı olsun benim referanslarıma bakarsanız zaten boş yere birşeyi önermem. alın diyorsam vardır birşey.

quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

otomatik işliyor farkında olmadın mı zaten ? gözü yormuyor ve baş ağrıtmıyor hiç. hayırlı olsun sanada bu monitör ve diğerleri diye ayrılıyor değil mi ? özellikle bright frame i kapat ve diğer monitörlerin nasıl gösterdiğine bak. acıyacaksın hallerine.

ikinizide kulübe ekledim.

teşekkürler, cidden sağlam monitörmüş. senin yaptığın incelemeyi görmeseydim başka monitör alacaktım. büyük emeklerin için saol :)

evet gözü yormuyor fark ettim de gene bir sorayım dedim garanti olsun diye :) bright frame efsane gerçekten :) sadece oyun oynarken açıyorum onu yoksa gözlerimi çok yoruyor. ama oyun oynarken yormuyor.

• Hocam monitörü Tv olarak Kullanabiyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar şu an bu monitörü nerden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburha

arkdaşlar şu an bu monitörü nerden alabilirim.

Vatan bilgisayardan alabılırsınız.
  • Eksenbilgisayarda'da var sanırım 30 lira daha uygun. Monitörü bende düşünüyorum, söğütözü vatan'da ölü piksel testi yapıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Eksenbilgisayarda'da var sanırım 30 lira daha uygun. Monitörü bende düşünüyorum, söğütözü vatan'da ölü piksel testi yapıyorlar mı ?

heryerde yapmak zorunda bunu artık yasasıda çıktı enayimiyiz yapmadan alacağız

quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

Hocam monitörü Tv olarak Kullanabiyormuyuz ?

hocam monitörün çalışma mantığı basittir hdmi ten ne takarsan onu verir tabikide ben telefon bile bağladım ama hoparlörü yok işte ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Eylül 2013; 15:18:12 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.