Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
167.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

Siparisi verdim bakalım hayırlısı olsun benide ekle murat hocam

hayırlı olsun kardeşim.

teşekkürler hocam daha iyisi sizin olsun
  • eğer yeterli miktarda kredi kartım olsaydı amazondan VG248QE alacaktım da artık çalışmaya başlayınca.
  • quote:

eğer yeterli miktarda kredi kartım olsaydı amazondan VG248QE alacaktım da artık çalışmaya başlayınca.

Hayırlısı olsun hocam oyunlarda filmlerde monitörün performans iyi degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "MühendisMurat" abimin tavsiyesiyle hepsuburada dan monitoru aldim. Ilk isim olu piksel testi yapmakto cok sukur bisi cikmadi. Monuntorun ayarlarini yapip oyuna girmek nasip olmadi daha ama gerçekten tasarimini cok beğendiğimi söyleyebilirim ve boyutuda beni yeterince tatmin etti. Test edip görüşlerimi bildirecegim allaha emanet olun

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesAlanTR

"MühendisMurat" abimin tavsiyesiyle hepsuburada dan monitoru aldim. Ilk isim olu piksel testi yapmakto cok sukur bisi cikmadi. Monuntorun ayarlarini yapip oyuna girmek nasip olmadi daha ama gerçekten tasarimini cok beğendiğimi söyleyebilirim ve boyutuda beni yeterince tatmin etti. Test edip görüşlerimi bildirecegim allaha emanet olun

Hayırlı olsun benim monitorden geldi ölü pixel yok sadece ışık sızmasi var alt ve sağ kenarda ama önemsemiyorum birde çerçevede biraz açıklık var stanby ledin olduğu yerde murat hocam çok Teşekkürler sayesinde güzel monitör aldık murat Hocamın önerdiği ayarlarına yaptım çok güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 12 Şubat 2015; 17:57:29 >
  • quote:

"MühendisMurat" abimin tavsiyesiyle hepsuburada dan monitoru aldim. Ilk isim olu piksel testi yapmakto cok sukur bisi cikmadi. Monuntorun ayarlarini yapip oyuna girmek nasip olmadi daha ama gerçekten tasarimini cok beğendiğimi söyleyebilirim ve boyutuda beni yeterince tatmin etti. Test edip görüşlerimi bildirecegim allaha emanet olun

hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

quote:

hayırlı olsun kardeşim.

Alıntıları Göster
    Kendi gözünüze göre ayarlamalar yapınca dünyanın en iyi monitörü gibi hissettiriyor, ki zaten 1920x1080 ler içindeki en iyi monitörlerin içinde 5 tedir bu monitör şahsi fikrimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

Kendi gözünüze göre ayarlamalar yapınca dünyanın en iyi monitörü gibi hissettiriyor, ki zaten 1920x1080 ler içindeki en iyi monitörlerin içinde 5 tedir bu monitör şahsi fikrimce.

Hocam murat abi nin verdigi değerleri girdim daha sonra game moduna alinca hepsi sifirlandi bende birdaha dokunmadim

• quote:

Hayirli olsun dostum sorunsuz bir sekilde kullanmak dileğiyle

• quote:

quote:

Hayirli olsun dostum sorunsuz bir sekilde kullanmak dileğiyle

Teşekkürler hocam

• Arkadaşlar bende bu onitörden almayı düşünüyorum .Yalnız çıkalı baya zaman olmuş hala güncelliğini koruyormu bu monitör alayımmı sice.

• Geçen mesajları okuyorumda ölü pikseli çıkanda çokmuş gelde şimdi al .
    Hepsiburadan alan arkadaşlara monitörleri sıfır olarakmı geldi yoksa iade ürün gönserdikleride oldumu acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar bende bu onitörden almayı düşünüyorum .Yalnız çıkalı baya zaman olmuş hala güncelliğini koruyormu bu monitör alayımmı sice.

evet koruyor korumasa hala 600 küsür lira olmaz vatanda, ama hb ' de stok kalmamış zaten.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Peki hepsiburada da iade edilmiş ürünleri gönderme gibi bir durum varmı.

Birde şimdi baktımda sepete ekle aktif görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 13 Şubat 2015; 22:14:46 >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    bunları hb ' ye sorunuz.
  • quote:

Geçen mesajları okuyorumda ölü pikseli çıkanda çokmuş gelde şimdi al .
    Hepsiburadan alan arkadaşlara monitörleri sıfır olarakmı geldi yoksa iade ürün gönserdikleride oldumu acaba.

Yarın göndereceğim ben ölü pixel cikti

• Ölü piksel çok çıkıyor anlaşılan .Bunları firmalar test etmiyormu .Kim ister monitörün sağında solunda parlayan bir noktayı. Dünyanın parasını ver üstüne bozuk mal al bide hevesle aldığın malı göndermeyle bisürü bk püsürle uğraş .gelde monitör al.

Allah bilir 3.dünya ülkesi olduğumuzdan bütün ölülüleride bize göndermişlerdir allah bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 13 Şubat 2015; 22:36:45 >
  • quote:

Ölü piksel çok çıkıyor anlaşılan .Bunları firmalar test etmiyormu .Kim ister monitörün sağında solunda parlayan bir noktayı. Dünyanın parasını ver üstüne bozuk mal al bide hevesle aldığın malı göndermeyle bisürü bk püsürle uğraş .gelde monitör al.

Allah bilir 3.dünya ülkesi olduğumuzdan bütün ölülüleride bize göndermişlerdir allah bilir

Dün monitör geldi bugün tam ortada ölü pixel cikti birde çerçevede aciklik vardı iade edeceğim samsung 24 inç 2 ms olan modeli alacagim

• quote:

Ölü piksel çok çıkıyor anlaşılan .Bunları firmalar test etmiyormu .Kim ister monitörün sağında solunda parlayan bir noktayı. Dünyanın parasını ver üstüne bozuk mal al bide hevesle aldığın malı göndermeyle bisürü bk püsürle uğraş .gelde monitör al.

aynen öyle kardeşim aynen öyle o kadar eziğiz ki artık nerede arta kalmış serii sonu mallar varsa hep bizim gibi 10. dünya ülkelerine kakalıyorlar kendimi bildim bileli teknoloji dünyasını aktif olarak takip ederim neler gördüm neler... aradan sorunsuzu bulursan şanslı sayıyorsun kendini maalesef.

amerikadan ürün getirtiyorum artık sürekli amazondan hepsi taş gibi çıkıyor tam kutu extra felan varsa hepsi dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Şubat 2015; 0:25:31 >

• quote:

quote:

aynen öyle kardeşim aynen öyle o kadar eziğiz ki artık nerede arta kalmış serii sonu mallar varsa hep bizim gibi 10. dünya ülkelerine kakalıyorlar kendimi bildim bileli teknoloji dünyasını aktif olarak takip ederim neler gördüm neler... aradan sorunsuzu bulursan şanslı sayıyorsun kendini maalesef.

amerikadan ürün getirtiyorum artık sürekli amazondan hepsi taş gibi çıkıyor tam kutu extra felan varsa hepsi dahil...

Murat abi vesa uyumlu mu monitör duvar askı aparati ile kullanabilir miyim.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.