Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
168.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen banada öyle geldi ama alamadım e2461fwh bilmiyorum seçimimi IPS panel olarak VX239H olacak gibi araştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acordis

Murat bey sizin gösterdiginiz ayarlardan sonra bendeki mönitör harika oldu fakat ben genelde fotograf isledigim icin ips monitöre ihtiyac duyuyorum birde almanyada yasadigim icin aoc e2462 mönitör var bende fiati 100 euro asusunda 170-200 euro arasinda degisiyor mx serisi 24inc olani 200 euro vx olani 160 euro civarinda yani fiatina göe aoc bayagi iyi tavsiye ederim

MX239H IPS al hocam.
  • ben hala alamadım ya
  • arkadaşlar merhaba

Bir sorum olacak sizlere; bilgisayar çalışır vaziyette ekran 5-6 saat kapalı kalınca (ekran kararınca yada kapalı vaziyette) monitör sinyal yok diyor. reset atınca bilgisayara düzeliyor. Sizce monitörde sıkıntı mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrk58

arkadaşlar merhaba

Bir sorum olacak sizlere; bilgisayar çalışır vaziyette ekran 5-6 saat kapalı kalınca (ekran kararınca yada kapalı vaziyette) monitör sinyal yok diyor. reset atınca bilgisayara düzeliyor. Sizce monitörde sıkıntı mı var ?

güç seçeneklerine bak bilgisayar uykuya giriyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Nrk58

arkadaşlar merhaba

güç seçeneklerine bak bilgisayar uykuya giriyor olabilir.

baktım hocam güç seçenekleri de normal. dün kabloyu değiştirip denedim yine aynı bu monitörü yeni aldığım pc den önceki bilgisarım da da kullanırdım problem yoktu. Sasmung magican ayarları aktif güç seçeneklerinde şimdi dengeli yaptım bakalım aynı sıkıntı devam edecek mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: witer123

aynen banada öyle geldi ama alamadım e2461fwh bilmiyorum seçimimi IPS panel olarak VX239H olacak gibi araştırıyorum

şuan öyle ayarlar yakaladım ki asusun bundan daha iyi olması imkansız.

Color Setup
    Color Temp sRGB

Picture Boost
    Bright Frame ON
    Frame Size 100
    Brightness : 35
    Contrast : 47

arkadaşlar sizde deneyin herkes beğenirse ilk sayfayı güncelleyeceğim çok güzel oldu bence böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2014; 3:46:35 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam şu picture boost a tıklamak nasip olmadı daha diğerlerinde sorun yok ama bu şeye tıklanmıyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: witer123

aynen banada öyle geldi ama alamadım e2461fwh bilmiyorum seçimimi IPS panel olarak VX239H olacak gibi araştırıyorum

şuan öyle ayarlar yakaladım ki asusun bundan daha iyi olması imkansız.

Color Setup
    Color Temp sRGB

Picture Boost
    Bright Frame ON
    Frame Size 100
    Brightness : 35
    Contrast : 47

arkadaşlar sizde deneyin herkes beğenirse ilk sayfayı güncelleyeceğim çok güzel oldu bence böyle.

Eve gectigimde denim bu ayarlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 264burak

Hocam şu picture boost a tıklamak nasip olmadı daha diğerlerinde sorun yok ama bu şeye tıklanmıyor..

nasıl tıklanmıyor soluk mu ?

eğer DCR' yi açarsan o deaktif oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Eve gectigimde denim bu ayarlari

şimdi biraz parlak olduğunun farkına vardım da yapay değil ama genede parlak geliyor siz de bir bakın

br yi 30 ' a çektim daha iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2014; 14:09:19 >
  • Youtube'dan 2k 4k video izleyebiliyor musunuz ? Donmalar oluyor video bozuluyor veya açmıyor.. Monitör desteklemesi ile mi alakalı ?
    Hocam DCR seçili değil ama yine de tıklanmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 264burak

Hocam DCR seçili değil ama yine de tıklanmıyor..

sen yazıyorsun bana herhalde o dandik ekran kartın desteklemiyor bunu :)
    Ayıp oluyor hocam ama 7 senedir sıkıntı yaşatmamıştı bana.. ta ki düne kadar
    Renkler çok canlı oldu. Sevdim ben bu ayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Renkler çok canlı oldu. Sevdim ben bu ayarı.

aynen değiştireceğim ilk sayfadaki ayarları :)
  • Selam,
    Bugün monitör almaya çıkıcam. Ekran kartım ATI Radeon HD 4800 Series (DVI Giriş). Bu ekran kartı ile AOC2461 kullanabilir miyim ? Mevcuttaki monitör VGA olup, onu converter ile kullanıyorum. Bu monitörü alıp VGA - DVI converter ile ekran kartına bağlasam iyi sonuç alır mıyım ? Monitör oyun için alınacak. Başka monitör almalı mıyım ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sideeffect

Selam,
    Bugün monitör almaya çıkıcam. Ekran kartım ATI Radeon HD 4800 Series (DVI Giriş). Bu ekran kartı ile AOC2461 kullanabilir miyim ? Mevcuttaki monitör VGA olup, onu converter ile kullanıyorum. Bu monitörü alıp VGA - DVI converter ile ekran kartına bağlasam iyi sonuç alır mıyım ? Monitör oyun için alınacak. Başka monitör almalı mıyım ?

Teşekkürler.

başta ne diyeceğimi bilemedim de sondaki sorun için bir fark yok yani daha düşük veya yüksekte alsan bunuda alsan öyle farkedecek birşey yok, alabilirsin HDMI ' ye terfi edince daha da iyi olur.
  • quote:

quote:

Selam,

Teşekkürler.

başta ne diyeceğimi bilemedim de sondaki sorun için bir fark yok yani daha düşük veya yüksekte alsan bunuda alsan öyle farkedecek birşey yok, alabilirsin HDMI ' ye terfi edince daha da iyi olur.

Cevabınız için teşekkür edeim. Ürün bugün elime geçti. Bağlantıyı HDMI üzerinden DVI to HDMI converter ile sağladım. Ölü pixel e rastlamadım çok şükür. İlk izlenimim ürün çok estetik 1920*1080 çözünürlükte yeni bilgisayar almış gibi hissettim. Oyun açıcam birkaçtane tekrar yotumlarımı paylaşırım. Oyun için ayarları nasıl yapmalıyım sizce bir de herhangi bir CD çıkmadı kutudan. Hepsiburada.com dan 499 TL ye aldım.

• quote:

Cevabınız için teşekkür edeim. Ürün bugün elime geçti. Bağlantıyı HDMI üzerinden DVI to HDMI converter ile sağladım. Ölü pixel e rastlamadım çok şükür. İlk izlenimim ürün çok estetik 1920*1080 çözünürlükte yeni bilgisayar almış gibi hissettim. Oyun açıcam birkaçtane tekrar yotumlarımı paylaşırım. Oyun için ayarları nasıl yapmalıyım sizce bir de herhangi bir CD çıkmadı kutudan. Hepsiburada.com dan 499 TL ye aldım.

çok iyiye almışsın hocam hayırlı olsun, sorun çıkmaması da güzel.

dediğim gibi yukarıda verdiğim ayarları yap ve gir olmadı 75HZ yap gene bak.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.