Şimdi Ara

AOC e2270swn LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/aoc-e2270swn-21-5-5ms-analog-led-monitor-p-BD801934

AOC e2270swn MONİTÖR .Az Kullanılmıştır. Tertemizdir.Tüm kutu aparat mevcut.
    GÖREREK DENEYEREK ALABİLİRSİNİZ. 395 TL---> 345 tl oldu..

mikail1313@gmail.com

AOC e2270swn LED Monitör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 8 Mart 2017; 12:42:47 >

• takip
  • fiyat 395 tl ye indirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 21 Ocak 2017; 17:12:26 >

• bulgar84 kullanıcısına yanıt
    1) Pazarlık öldü mü? Burası DH.. İmzanızı iyi okuyunuz.
    2)Monitör sıfırdan farksız ve tarafımdan 2 yıl garantili... Sıkıntı olursa hallederiz veya para iadesi yapılır.
    3) Doların ne olacağı belli değil her an....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

1) Pazarlık öldü mü? Burası DH.. İmzanızı iyi okuyunuz.
    2)Monitör sıfırdan farksız ve tarafımdan 2 yıl garantili... Sıkıntı olursa hallederiz veya para iadesi yapılır.
    3) Doların ne olacağı belli değil her an....

sizinle münakasa etmiycem , sıfırı 441 lira olan ürünün ikinci elinden bahsediyoruz gelmiş bana imzanızı iyi okuyun diyorsunuz. sizin gibi malı cok kıymetli olanlar ile alıs veriş yapmıyorum zaten.

ürün isterse sıfır olsun kutusu acıldıgı zaman ikinci ele düşer ve %20 ile %25 değer kaybı yasanır. bu her yerde böyledir. kendinizi kandırmayın.

sizden ikinci el almak yerine gider 60 lira fazla veririm faturası kendi adıma olur.

Hatta al buda sana kapak olsun , 400 liraya bile var sıfırı belki daha uygunada vardır zaman ayırıp arastırma geregi duymadım
    http://www.incehesap.com/aoc-e2270swn-215-fiyati-30238/?gclid=CPaf5KO83dECFesW0wodeswF1w

HAYIRLI İŞLER VE İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgar84 -- 25 Ocak 2017; 17:11:4 >

• Fiyat takip ( bayağ bir indirim için takipleyeceğim).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fazla inmeyi düşünmüyorum doların ne olacağı belli değil..
    kimse de 3,6 nın altına ineceğini zannetmiyor.nereye uçar ? 8 tl olur mu? Onu Allah bilir. Ama bence olacak..
    Yol yaptılar. Köprü yaptılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 15 Kasım 2017; 15:8:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.