Şimdi Ara

AOC E2270Swn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yukarıda belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum + sı -si nedir sizce
    MODEL:21.5" E2270Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
     AOC E2270Swn

LİNK:http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2270swn-genis-ekran-led-monitor.html
    ÖZELLİKLER:
    Menşei P.R.C.
    Garanti 24
    Renk Siyah
    Teknik Özellikler
    Tepki Süresi(Ms) 5
    Parlaklık 250 cd/m2
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyu 21.5 inch
    Görüntü Formatı 16:9
    Ekran Renk Sayısı 16.7M
    Piksel Aralığı 0.248 (H) x 0.248 (V)
    İzleme Açısı 170° / 160° (CR ≥ 10)
    Etkin İzleme Alanı 476.64 (H) x 268.11 (V)
    Dinamik Kontrast 1000:1
    Çözünürlük 1920 x 1080
    LED Var
    D-Sub (VGA) Var

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berataknn -- 10 Haziran 2014; 11:42:29 >

• UP bende düşünüyorum bu monitörü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 kişi görüntülemiş fikir yazan yok
  • berataknn kullanıcısına yanıt
    Başlıkta NOC yazdığı için cevap verilmiyordur sanırım

Devir artık IPS devri, ne amaçla kullanmak istiyorsun monitörü? Ek olarak, DVI bağlantısı bile yok, HDMI' ı geçtim en azından DVI olması gerekli bence.
  • Aslında amacım %95 OYUN OYNAMAK FİLM İZLERKEN FİLMİ DİZÜSTÜ BİLGİSİYARIMA ATIP HDMI YARDIMIYLA TV DEN İZLEYEBİLİYORUM
    DVI BAGLANTISI MEVCUTMUŞ BU ARADA PEKİ BANA 300TL CİVARI GÜZEL BİR MONİTÖR ÖNEREBİLİR MİSİN
  • alacağınız monitörü iyi araştırın artık ful hd uydular da pc monitöründe kullanılıyor nede olsa
    bende AOC e2752Va 27 inc almayı düşünüyorum
    http://www.hepsiburada.com/liste/aoc-e2752va-27-5ms-analogdvi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd800336&categoryId=3002879

üzerinde hoparlör de var vga dan pc - DVI-D den de hd uydu bağlayacağım
    ikisi bir arda olacak yani

birde haziran 15 de istanbul shopping fest var yani bu pazar teknoloji indirimi bimeks katılacak ama vatan hepsi burda ve diğerlerini bilmiyorum.

her sene katılıyorlar gerçi iyi indirimler olabirlir. takip edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 10 Haziran 2014; 13:08:47 >

• Belirttiğiniz monitör ne yazık ki bütcemi cok fazla aşıyor yaklaşım 2500tl bir oyun pc si topladım ve bütcemi pek arttıramıyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27inch Aoc E2752V LED Full Hd
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 hazirana dikkat çektim iyi indirimler olabilir bugünün kü fiyatlarlar 2500 toplayacağın pc 15 haziranda 2000 TL
    olma ihtimali var hangi siteden alacaksan ilgilendiğin o ürünleri favorine ekle 15 haziranı bekle belki o ekran olmaya bilir ama 23 inc alabilirsin yada 2500 TL altı para harcayarak toplama ihtimalin var.
  • Bunu hiç bilmiyordum bilgilendirme için saol bana söyleyebileceğin başka siteler de varmı
  • ben pcleri genelde vatan pc dan topluyorum ama bimeks hepsi burada gibi sitelerden de toplaya bilirisin
    nede olsan Türkiye de herkes bilinçlendi aldığın bütün ürünlerde 30 gün içinde çıkan arızalarda o ürünü değiştirmek zorundalar birde alacağın pc de ya akım korumalı priz yada kesintisiz güç kaynağı kullan

artık elektrik yüksek voltajdan dolayı yada elektrik gidip gelmelerinde yanan ürünler garantiye dahil değil.
    hiç bir firma kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 10 Haziran 2014; 12:48:49 >
  • tüm bilgilerin için teşekkür ederim bir de topladıgım sistem hakkında yorum yapar mısın
     AOC E2270Swn
  • amd toplamışsın ben intel ve nvıdıa cıyım ama gerçekten kıskandım şimdi helede ekran kartı
    384 bit olması kaslı bir kasa ama bu kasaya en az 23 inc ekran gider acer H233H 23 inc kullanıcısıyım 2009 yılında almıştım hiç pişman olmadım

gözüme takılanlar şunlar.

hdd nin yanına ssd koyuşsun ssd arıza yaptıkları zaman içindekiler kesinlikle kurtarma yoktur
    iş yerinde başıma geldi servis aynen içindekiler gitti dedi. ömenli dosyaları hdd at.

işlemci soğutucusu ekran kartı fanları kasa fan çok olduğu için fan sesi duyabilirsin özellikle geceleri
    bu sisteme güzel birde kulaklık al

birde amd ekran kartlarında oluyor sadece video açıyorsun youtube sitesinde mesela yeşil ekran sorunu video üzerine sağ tıklayınca donanım hızlandır çıkmıyor geçenlerde ben bu sorunla baya bi uğraştım çözümü burda

http://forum.donanimhaber.com/m_92708381/f_//tm.htm#92708381

güzel sistem olmuş.

• Teşekkür ederim de bir şey danışabilir miyim biraz araştırdım everst kasasını pek önermiyorlar
    sence nasıl iyi midir
  • kasadan ziyade içindeki 750W psu ne kadar kaliteli gerçek 750W mı kıytırık bir şey mi ona bak tabi bide malzeme kalitesi var. tabir de para olayı var bence en önemlisi psu kalitesi ama malzeme kalitesi de tabi önemli

Everest markası kasada cooler master, xıgmatek, thermaltake gibi markaların yanına yaklaşamaz herkesin parasına göre,
    limit koymasan zalman al derim psu suz kaliteli kendin bir psu al ama ne kadar köfte o kadar kasa o kadar oem

ben cooler master RC690- 600W kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 11 Haziran 2014; 17:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric_cantona

kasadan ziyade içindeki 750W psu ne kadar kaliteli gerçek 750W mı kıytırık bir şey mi ona bak tabi bide malzeme kalitesi var. tabir de para olayı var bence en önemlisi psu kalitesi ama malzeme kalitesi de tabi önemli

Everest markası kasada cooler master, xıgmatek, thermaltake gibi markaların yanına yaklaşamaz herkesin parasına göre,
    limit koymasan zalman al derim psu suz kaliteli kendin bir psu al ama ne kadar köfte o kadar kasa o kadar oem

ben cooler master RC690- 600W kullanıcısıyım.

kardeş bu nasıldır
    rc-k380-600w
    dediğin doğru ben pek anlamıyorum kalitenden falan benim için bakabilir misin buna
    bütcem 350 en fazla
  • bide bu güç kaynağı muhabbetleri var onları hiç anlamıyorum onlar nedir almalı mıyım
  • her sistemin psu gücü değişir aldığın her parçanın harcadığı watt güç tüketimi vardır ona göre hesaplanır senin sisteme 600w lık değil de 700w yada 750w lik bak bence zaten kasa içinde dahili psu lar tam olarak üstünde yazan watt değerini vermez.
    birde vatana, bimeks yada golda gidip orda toplatacaksan kasayı sona bırak oradakiler sana zaten bir fikir veririler ben ne zaman sistem toplamaya vatana gitsem listedeki parçalardan bir kaç şey değişir
    alacağım ürünün aynı fiyatına indirime girmiş daha yükseği olabiliyor
    örneğin iki hafta önce bir Access point alayım dedim asus 55 Tl lik ucuz bir şey vatandakiler 67 TL ye inca AP700NR al diye direttiler 130 metre karelik evin her yerinde internet var şimdi.
    sen indirimi kovala teknoloji marketlerde özellikle hafta sonu indirimi oluyor hafta içi indirim olmadıkça alma örneğin bu hafta sonu 15 haziranda hem İstanbul istanbul shopping fest teknoji indirimi var hemde babalar günü birde okullan kapanıyor karne hediyesi falan muhabbetine büyük ihtimalle %30-%35 teknoji marketlerde indirimler olabilir bende monitör alıcam 27 inc bende beklemedeyim.

aldığın ürünlerin hiç birinin kutusunu hiç bir şeyini atma arızalı çıkarsa 30 günlük ayıplı ürün iadesinde ürünün
    her bir şeyini istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 12 Haziran 2014; 13:36:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.