Bildirim
AOC'den maliyet odaklı ve güç verimli 24-inç monitör
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatıda iyi olursa Acer H243Hbmid e rakip olabilir.Şu sıra Acer almayı düşünenlerin aklını karıştırabilir aynı zamanda...Bekleyip göreceğiz. -
elmayı kurt ekranı ölü pixel bitirir. =) bu markanın pixel garantisi hakkında bilgiye sahip olan arkadaslarımız var mı ?
Çünkü örneğin bir sonu 5 ölü pixelde hak talebinde bulunulabilir diye müşterisini aldatıyor.Acaba bu üründe nasıl -
FX Hocam;başlık güzel oturmuş doğrusu>>>"Fiyat odaklı",yani bu tabiki doğru ama aslında şöyle demek
daha oturmuş olacaktır; ""Fiyat odaklı ama Görüntü odaklı olmayan""
TR ye ise "seçme/elleme" çoğu işe yaramaz ve sadece LCD olduğu için gelen bir dünya Markanın Giriş-seviye
Monitörleri
++ -
AOC 2232FM kullanıyorum ve memnun değilim.Aldığıma pişman oldum.HDMI bağlantı ile bağlıyım ama hep oyunda gölge bırakıyor bende anlamadım. -
Şu Anda Bu Monitörü Kullanıyorum Yaklaşık 6. Ayını Doldurdu Herhangi Bir problem Yada Olumsuz İçerikli Bi Davranışı Olmadı Aldığıma Memnunum +1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X