Şimdi Ara

AOC'den maliyet odaklı ve güç verimli 24-inç monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör üreticisi AOC ürün gamına maliyet odaklı ve düşük güç tüketimli yeni bir model ekliyor. Firmanın 2436Vw kod adını taşıyan, 24-inç boyutundaki yeni geniş-ekran LCD monitörü 49 Watt'lık güç tüketimi ile EPEAT Gold standardını karşılamakta. TN panel kullanan ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünü destekleyen 24-inç boyutundaki monitör 5ms tepki süresine sahip.

Dinamik karşıtlık oranı 60,000:1 ve parlaklık seviyesi ise 300cd/m2 olarak belirlenen AOC 2436Vw'de yüksek çözünürlük desteğine rağmen sadece DVI veyaVGA ara birimlerine destek verildiği belirtiliyor.

AOC'nin 24-inç boyutundaki yeni monitörü 2436Vw, yurt dışında 220$ seviyesinden kullanıcılarla buluşuyor.

• Fiyatıda iyi olursa Acer H243Hbmid e rakip olabilir.Şu sıra Acer almayı düşünenlerin aklını karıştırabilir aynı zamanda...Bekleyip göreceğiz.
  • elmayı kurt ekranı ölü pixel bitirir. =) bu markanın pixel garantisi hakkında bilgiye sahip olan arkadaslarımız var mı ?
    Çünkü örneğin bir sonu 5 ölü pixelde hak talebinde bulunulabilir diye müşterisini aldatıyor.Acaba bu üründe nasıl
  • FX Hocam;başlık güzel oturmuş doğrusu>>>"Fiyat odaklı",yani bu tabiki doğru ama aslında şöyle demek
    daha oturmuş olacaktır; ""Fiyat odaklı ama Görüntü odaklı olmayan""

TR ye ise "seçme/elleme" çoğu işe yaramaz ve sadece LCD olduğu için gelen bir dünya Markanın Giriş-seviye
    Monitörleri

++
  • AOC 2232FM kullanıyorum ve memnun değilim.Aldığıma pişman oldum.HDMI bağlantı ile bağlıyım ama hep oyunda gölge bırakıyor bende anlamadım.
  • Şu Anda Bu Monitörü Kullanıyorum Yaklaşık 6. Ayını Doldurdu Herhangi Bir problem Yada Olumsuz İçerikli Bi Davranışı Olmadı Aldığıma Memnunum +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.