Şimdi Ara

AOC'den LED arka aydınlatmalı 22-inç LCD monitör: e2219P2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
    AOC, LED arka aydınlatmaya sahip LCD monitörü e2219P2 ile ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 22-inç boyutunda ve 1680 x 1050 piksel çözünürlüğünde üretilen LCD monitörle ofis ortamları hedef alınmış.

2 ms tepki süresi, 1000:1 kontrast oranı, 20.000.000:1 dinamik kontrast oranı ve 250 cd/m2 parlaklık seviyesi sunan e2219P2'yi kullanım amacınıza göre 90 derece döndürebiliyorsunuz, yüksekliği 110 mm arttırabiliyorsunuz. D-Sub ve DVI bağlantıları ile donatılan LCD monitörde stereo hoparlör de mevcut.

AOC, e2219P2'nin tavsiye edilen satış fiyatını 229 Euro olarak belirlemiş.

• aoc uygun fiyatlı ve güzel ürünler sunuyor
  • bu özelliklere bu fiyat çok pahalı... o boyutta artık monitörlerin hepsi fullhd'ye geçmişken daha uygun fiyatlısını bulmak mümkün.. bu marka biraz şaşırmış sanırım...
  • Çok şık, ayrıca çözünürlükle küçümsenecek türden değil gayet ideal.. Tepkime süresi aynı şekilde orantılı ve 90derece dönme açısı çok iyi..
  • Çok seviyorum bu markayı benimde var bu marka çok güzel gerçekten
  • arkadaşlar ben xbox 360 içi monitor arıyorum yardım edermısınız

• Aoc harika monitörler sunuyor ben 2216 sw modelini 2008 den buyana kullanıyorum hemde hergün uzun saatler çalışmasına rağmen en ufak renk sorunu piksel sorunu yok ilk aldım günkü gibi çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.