Şimdi Ara

AOC 21.5' E2236SWA hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AOC 21.5" E2236SWA mönitöre sahibim. Çözünürlüğü 1920:1080 e getirdiğim zaman ekrana biraz dikkatli baktığımda hafif bir karıncalanma görüyorum ekranda siyah renkte daha da belli oluyor. Ekran yenilenme hızından olduğunu düşünüp hertz i arttırayım dedim ancak sadece 60 hertz var. Şimdi merak ettiğim bu hafif karıncalanma bir sorun teşkil eder mi yani bir sorun mu yoksa normal birşey mi. Değilse nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

Ayrıca oyun oynarken arada sanki çözünürlük değiştiriyormusum gibi dalgalanmalar oluyor ekranda .. Oyun oynarken belli olmuyor ama loading kısımlarında siyah arkaplan olduğunda bariz bir şekilde belli oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 7 Ekim 2010; 20:15:53 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • AOC 'larda sadece ANALOG bağlantı var değil mi?

Ayrıca Ekran kartın nedir acaba ?
  • Evet analog bağlantı. ekran kartım his 5850 icecooller v. Az öce cod 4 açtım gece oynanılan bölümlerde acayip derecede dalgalanma belli oluyor ekranda enlemesine çizgiler. Keyfim kaçtı gerçekten.. Sorunun ne olduğunu da anlayamadım.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Evet analog bağlantı. ekran kartım his 5850 icecooller v. Az öce cod 4 açtım gece oynanılan bölümlerde acayip derecede dalgalanma belli oluyor ekranda enlemesine çizgiler. Keyfim kaçtı gerçekten.. Sorunun ne olduğunu da anlayamadım.

Analog bağlantılarda bu problem oluyor.Bende 24'' Acer kullanıyorum ve o da max 60hz ama böyle bir problemim yok HDMI dan bağlanıyorum.
    Ayrıca o monitör 5MS tepki süresidir sanırım ama o bile senin söylediğin dalgalanmalara sebep değil ...
  • Neden olduğunu anlayamadım gerçekten. cod 4 oynarken çok belirli bir şekilde görülüyorlar.. Önceden varmıydı bilmiyorum çok dikkat etmemiştim ancak bgün çok belirgin bir şekilde gözüküyorlar. Ayrıca nfs shift oynarkende hisedebiliyorum her ne kadar ekran koyu olmasa bile. Acaba ekran kartı driver ından olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.