Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son durum nedir arkadaşlar bilgisi olan yazsın(ÖSYM'den açıklama var mı?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

Son durum nedir arkadaşlar bilgisi olan yazsın(ÖSYM'den açıklama var mı?)

hayır ösymden açıklama yok
  • Ösym açıklama yapmaz arkadaşlar.

Yasa teklifi meclise sunulucak, kabul edilirse ( ki teklif olursa kabul edilir ) ösym bunu 29 mayısta yaptığı gibi bir akşam güncelleyecek, sonra yapmak zorundaydım yasa değişti diyecek :D
  • Arkadaşlar haberi düzgün okumuyor musunuz?

"Ak Parti’nin “torba yasa teklifi” 1.8 milyon üniversite adayını yakından ilgilendiriyor. Teklife göre bu yıl Ortaöğretim Başarı Puanı’ndan vazgeçilip geçen yılki sistem kullanılacak"

Ortada sadece yasa teklifi var.
  • Vay be şu an kaç kişi bu boş konuyla uğraşıyor insanların ders çalışmasını engelliyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Arkadaşlar haberi düzgün okumuyor musunuz?

"Ak Parti’nin “torba yasa teklifi” 1.8 milyon üniversite adayını yakından ilgilendiriyor. Teklife göre bu yıl Ortaöğretim Başarı Puanı’ndan vazgeçilip geçen yılki sistem kullanılacak"

Dostum adam işi biliyor ve Akpartinin teklifi red mi edilecek sanıyorsun. Teklif haberi doğruysa bu iş oldu demektir. Beceremeyeceği işe girmez bu adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expotion101

Vay be şu an kaç kişi bu boş konuyla uğraşıyor insanların ders çalışmasını engelliyor bunlar

doğru söylüyosun sabah 9da kalktım sözde çalışmak için kaç saattir burdayım biri çıkıp var ya da yok diye açıklama yapsa da kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyen1

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Arkadaşlar haberi düzgün okumuyor musunuz?

Dostum adam işi biliyor ve Akpartinin teklifi red mi edilecek sanıyorsun. Teklif haberi doğruysa bu iş oldu demektir. Beceremeyeceği işe girmez bu adamlar.

Bence de olacak bu iş Sonuçta mecliste çoğunluktalar her türlü kabul edilir. Bana yaramayacak ama bu düzenleme. Okulumun YGS-LYS başarısı vasat.Çilesini de ben çekiyorum.

• bu ne ya değişmesin çocuk oyuncağı mı 2 hafta önce öyle şimdi böyle
  • bütün moralim sıfır gram ders çalışma isteği kalmadı bunu okuyunca anadolu liseleri fark atın bize mutlu olun kazandınız diye hep 1-0 önde başlayın
  • Siz çalışmanıza bakın arkadaşlar, bunlarla kafa yormayın kaldı 3-4 gün zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kallekton

bütün moralim sıfır gram ders çalışma isteği kalmadı bunu okuyunca anadolu liseleri fark atın bize mutlu olun kazandınız diye hep 1-0 önde başlayın

lysden iki hafta önce de biz aynı durumdaydık.Siz bayram yapıyodunuz.Şimdi en azından siğer sınava 3-4 gün var daha az zarar gödünüz.
  • arkadaşlar şimdi ben ikilemdeyim bana yeni sistemle 48 falan gelecekti şimdi böyle olursa bizim okulda burslu çok okulun başarı yüzdesi yüksek ama bu da bizi sıralamada atıyor hangisi daha iyi benim için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

quote:

Orijinalden alıntı: kallekton

bütün moralim sıfır gram ders çalışma isteği kalmadı bunu okuyunca anadolu liseleri fark atın bize mutlu olun kazandınız diye hep 1-0 önde başlayın

lysden iki hafta önce de biz aynı durumdaydık.Siz bayram yapıyodunuz.Şimdi en azından siğer sınava 3-4 gün var daha az zarar gödünüz.

biz bayram yapmıyorduk sadece büyük oranda herşey eşitlenmişti senin okulunun başarısı iyi diye benden geride olup benm önüme geçmen haksa bişey demiyorum
  • Medya ortalığı karıştırıyor.sonrada suçlu ösym oluyor.

Sınavı hürriyetmi yapıyorda bukadar kesin konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir saniye şimdi yine ne oldu ya?
    eskisi gibi 75 üzerinden mi şimdi yoksa 60 üzerinden mi hesaplanacak?
    katsayı farkı da mı geri gelecek şimdi?yani sayısalcılar eşit ağırlıktan tercih yapınca yine mi puan kırılacak?
  • okul başarısı değil ön plana çıkan okulun zorluğu ben anadolu lisesi mezunuyum fen lisesindeki adam benden daha zor sınavlara giriyor okulda ya da ben düz liseden daha zor sınavlara giriyorum..adaleti bu şekilde sağlamak en mantıklısı..
  • Arkadaşlar yasanın başındaki asıl kişi AKP Kocaeli milletvekili Fikri Işık.
    https://twitter.com/#!/fikriisik - Ben twitter üzerinden kendisine, getirilecek uygulamanın haksız olduğuna dair 2 satırlık dilekçe gibi birşey yazdım
    Sizler de bir şeyler yazıp yollayın milletvekiline. Tepkinin büyük olduğunu görünce bir şeyler yapar belki. Bir umut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 20 Haziran 2012; 12:21:36 >
  • Arkadaşlar medyaya inanmayın. Bunun örneğini daha önce birçok kez yaşadık. Henüz ÖSYM den bir duyuru açıklama gelmedi. Moralinizi bozmayın şu son günlerde çalışmanıza odaklanın yapacağınız 4 5 soru sizin kaybettiğiniz puanlara eş değer olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

quote:

Orijinalden alıntı: kardes kromatit

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

gelmesin istemiyorum. kişisel başarı ön plana çıkmalı okulun başarısı değil.

öyle olmasın demiyoruz ama önceden haber verilsin herkes ona göre seçsin okulunu. şuanda olması gereken bu inşallah kesinleşir bir an önce

adamlar sadece iyi bir lisede okudukları için iyi puan geliyor. yani adam lise sonuncusu bile olsa sıralamada ileri atıyor. . benim lisem dandik olduğu için sıralamada geriye atıyor. adaletli değil... kişisel başarıyı esas almıyor.

yav kardeşim bu adamlar kurayla mı kazandı iyi liseleri sende çalıştın da kişisel başarın geriye mi itildi ? Niye tembel insanların arasında okuyorsun o zaman madem bu kadar yakınıyorsunuz 2 hafta kala değiştirildiğinde seviniyordunuz bu muydu sizin hak görüşünüz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.