Şimdi Ara

ANYCOOL yeni modeli Z1 inceleme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
19.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ANYCOOL Z1 isimli bir model telefon aldım doğubanktan. Fiyatı 200 ile 250 arası değişiyor, ben 210 YTL aldım. Resimlerini eklemeye çalışacağım, anycool un diğer modellerinden ufak, ve 0 tuş bölümü altta yani normal telefonlar gibi. Televizyonu sorunsuz çalışıyor, iki hattı da güzel çalıştı. Eski hattımdaki resim ve videolarıda hafıza kartına attım, onlarıda açıyor. ekranı hoş, dokunmatik. TV anteni telefonun üzerinde katlanıp içieri giriyor, ayrıca hoş bir ekran kalemide var, ikiside çok güzel yerleştirilmiş. televizyon seyretmek için birde ayak stadı var, arka kapak üzerinde basit bir ayak yapmışlar, TV izlerken onu açıp izliyebilirsiniz (normal resim çerçevesi ayakları gibi) Türkçe menüsü tam bir rezalet, ingilizceniz var ise ingilizce menü çok daha anlaşılır. Sabah iki ayrı zamanda alarm kurup uyanırdım, bunda gün içerisinde beş defa alarm kurabiliyorsunuz, ve alarm sesi olarak sizin mp3 dosyanızdan bir parça tanımlayabiliyorsunuz. ben eski teefonumu gece yatmadan önce 00.15 te kapanıp sabah 06.30 de açılmaya ayarlamıştım, bunda da açılıp kapanma özelliği var. Maalesef bir kitapçık falan yok, tamamen kurcalayarak yada forumdaki arkadaşlardan yardım alarak işlem yapmanız lazım. Gündüz kapalı ve açık yerlerde resimler çektim, isteyen olursa buraya koymaya çalışırım, kamersı 1.3 MP dediler ama net 1.3 olduğunu sanmıyorum, VGA ile 1.3 arasında bir şey sanırım. Ön yüzde de bir kamera var, resim çekerken bir yere yanlışlıkla bastım öndekide aynı arkadaki gibi resim çekiyor, video çekimi de var, bilgisayara aktarmadım ama ön izlememe göre benim önceki LG KG300 den fazla bir farkı yok. Bu cihazdan alan alacak arkadaşlar var ise kullanım sonuçlarınızı ve deneyimlerinizi burda paylaşalım.

• inceleme için teşekkürler. faydalı oldu.
  • Sağol bende anycool almak istiyorumda kararsız kaldım o kadar cok cesit varki..

Ama simdi dikkatimi cekti sende demişsin ''0'' ın olduğu kısım diğerlerinde yanda bu cok güzel bi özellik alırsam z1 alırım T838 istiyodum ama tus takımına alısmak bayaa uzun sürer...

Saqol paylasım icin
  • t818 kullanmış biri olarak pek hoşuma gittiğini söyleyemicem.
  • yenı cıkan cıft kart ve cıft kameralı n99i bence daha guzel hem sağlamlık hemde yedek parca acısından anycoollarda tamır olayı cok zor
  • http://www.eemobi.cn/mobile/13/1220/5979.aspx

anycool z1 diye bir model yok flyingf916 senin tel hocam
  • aykut11

valla resimleri ben çekmiştim, üzerinde anycool yazıyo, ben gördüğümün yalancısıyım hocam, neticede bunlar çinli, ne yazacakları belli olmaz, bi bakarsın üzerinde NOKIA bile yazar :)
    senin söylediğin isimle araştırdım sitelerde mevcut,http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1561

ayrıca bir kaç hafta kullanım sonrası ilave izlenimlerim:
    1. Pil bir günden taş çatlasa fazla gitmiyor, sitelerinde 240- 360 saat demişler ilginç?
    2. Sesini fazlalığı abartıldığı kadar var, sabah telefonla uyanıyorum, ilk iki gün yataktan fırladım tlf nun sesine!
    3. forumlarda yazılan ayarlarını yaptım bi yerden internete girdim, bikaç gazete okudum, yahoo, milliyet vs giriyor internete, nerden nası gridim bilmiyorum (wp mı GPRS mi??) ama neticede internete başarılı giriyo.
    4. Televizyonu güzel çalışıyor, hemen her yerde kanal yakalıyor,
    5. Ekran renk kalitesi 256 K dan düşük (eski LG KG300 le kıyaslıyorum)
    6. Dokunmatik ekran hoş, hesap makinasını kaleme bile ihtiyaç duymadan parmağınızla dokunmatik kullanabiliyorsunuz,
    7. Beş farklı alarm olması alarm kullananlar için güzel özellik, bide radyoyu kullanmak için illa kulaklığı takma gerekliliği gibi saçmalık yok, kulaklıksız sabah FM radyo ile uyanabiliyorsunuz,
    8. normal konuşmada gelen ses işitiliyor, ama ilginçtir bas bas bağıran hoparlöre karşın gelen ses az, çoğaltamadım bilen var yazsın öğrenelim,
    9. tuş takımı ve malzeme kalitesi beklediğimden çok iyi, arka hoparlör dizaynı felaket, rezalet!
    10. USB kablosunu hem bilgisayar veri aktarırken kullanıyorsunuz, hem sarj cijhazının arkasına takıp şarj için kullanıyorsunuz,tlf kablo girişi çok iyi değil, giriş yeri kırılıp insanın elinde kalacak gibi,
    11. Herşeye rağmen herkesin ilgisini çeken, hatta bir kaç rkadaşımın aldığım ücretin biraz üzerini hemen çıkartıp verdiği ve bana sat abi dediği bir cihaz.

sitede teknik özellikler :
    Hot Spots

1. Dual sim cards work on the same time
    2. Dual camera
    3. Hand writing & key input
    4. Dual speakers
    5. FM Radio (support headset free )
    6. E-booker reader
    7. Language : English/Spanish/portugues/Italian/Dutch/Bahasa Melayu/Indonesia/Thia/Russian/Vietnamese

Features
    1.2.8 inch,1600k QVGA ; PX: 240*320
    2.300 group contacts
    3.T-Flash Card Suphporting,256 TF for free
    4.0.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability,put out biggest size is 640*480,
    5.Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone
    6.MP3 & MP4 player play mp3 at background,equlizer,big dual-loudspeaker stereo output with pure voice
    7.GPRS & WAP connectivity, MMS Transceive
    8.U disk support function to keep the information storage
    10.Bluetooth 2.0
    11.FM radio
    12.calendar,To do list,Alarm,World Clock,Spotwatch
    13.caller picture,caller Ring Tone,Caller Video
    14.Telephone directories:300groups of contacts, support incoming call with big head sticker,group ring an Messages &Multimedia messaging: SMS, support MMS; can use downloaded MP3 as SMS rings
    15. Schedule power on/off: support to start/close under set time
    16. Alarm clock: 5 group , support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday
    17. Games:1 built-in common games
    18. More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, Currency converter alarm clock, calculator, notepad, E-book reader .....

Specifications

DESIGNATION

SPECIFICATION
    Network

GSM900 / 1800/mHz
    SIZE ( L × W × H )

112×51×18 mm
    BATTERY

Lithium Batteries1800mAh
    COLOR

silver
    STANDBY TIME

About 240-360hours
    TALKING TIME

About 4-6Hours

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Replika Samsung S5 Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ANYCOOL UN BÖYLE BİR MODELİ YOK... İNTERNETE NASIL GİRDİN ONU YAZARMISIN...BENDE T818 VAR GOOGLENİN AÇILIŞ SAYFASINDAN BAŞKA BİR YERE GİRMİYOR.HEPSİNDE SAYFA BÜYÜK DİYOR....NASIL GAZETE OKUDUĞUNU BİR ANLAT ....MENÜLERİ VE DE SİSTEMLERİNİN AYNİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK....ŞU GAZETEYİ NASIL OKUDUN ANLAYAMADIM....SEVGİLER
  • walla ARIKAN teğmenim dedimya ben de çinlilerin yalancısıyım, aslında anycool diye bi model de varmı onu da bilmiyorum, google da arayınca bi türkçe site çıkıyo, bu sayfadaki resimleri ben çektim evde, dikkat ederseniz ekranın altında anycool yazıyo, elbette diğerleri gibi uydur kaydır bi yazı, ma ne olursa olsun ben memnunum cihazdan, ben bu forumda buldum ayarları, birinci hattım olan kontörlü ave hattına uyguladım ve girdim. Milliyeti girdim, bilgisayardaki gibi tam sayfa görünmüyor ama küçük resimler, haber başlıkları ve alt yazıları okunuyor,
    forum adresini veriyorum :http://forum.donanimhaber.com/m_23289386/tm.htm (burda sadece vodafone var )
    ayrıca kopyalıyorum buraya :
    WAP AYARLARI
    1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:WAP/ANA SAYFA http//www.google.com.tr YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.252.234.168/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:TURKCELL/APN:wap/KULLANICI ADI:gprs/ŞİFRE:gprs/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI
    1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:TURKCELL MMS/MMSC:http//mms.turkcell.com.tr/servlets/mms olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:212.252.169.217/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:TURKCELL MMS/APN:TURKCELL MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

:VODAFONE WAP VE GPRS AYARLARI
    :
    WAP AYARLARI
    1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:İNTERNET GPRS/ANA SAYFA http//WWW.GOOGLE.COM.TR YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.065.136.226/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:GPRS/APN:İNTERNET/KULLANICI ADI:VODAFONE/ŞİFRE:VODAFONE/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN:İNTERNET GPRS YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI
    1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:VODAFONE MMS /MMSC:http//217.31.233.18:6001/MM1Servlets olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:217.031.233.018/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:VODAFONE MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

:AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    :
    WAP AYARLARI
    1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA GPRS WAP/ANA SAYFA http//WWW.YAHOO.COM YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:AVEA GPRS/APN:wap/KULLANICI ADI:WAP/ŞİFRE:WAP/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI
    1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA MMS /MMSC:http//MMS.AVEA.COM.TR/SERVLETS/MMS olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:AVEA MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

• ben t 818 de denedim başaramadım.Ayarları girdim.Googlenin açılış sayfasını açıyor.Onun dışında avea ya yı ana sayfa yaptım sayfa büyük diyor.googleden girdim.yazılar gözükmüyor.Bir türlü beceremedim.Uğraşmaya devam ediyorum.Başarırsam yazarım.sevgiler
  • bu telefonu benden başka alan yok heralde yaa :) anycool T modelleri ile aynıdır sanırım menüleri falan,
    anycool culara bi soru sorim,
    herhangi bir tuşa dokununca ekran yarım aydınlatma ile devreye griiyo ve yaklaşık yaırm dk ışık yanıyor,
    telefonu kotun cebinde taşıdığımız zamanda her adımda her hangi bir tuşa dokununca ekran sürekli yanıyor, buda pilin aynı bitmesi demek bunun için ne yapabilirim, yada bu ön aydınlatmanın kapatılması nasıldır bilgis olan var mı arkadaşlar?
    keşfettiğim eski tlf ile aynı iki kısa yol :

TUŞ KİLİDİ : sağ enüst tuş-sağ en alt tuş (# tuşu)
    TİTREŞİME ALMA-NORMALE ALMA : # tuşu

• BU TELEFOLARIN HEPSİ AYNI...MENÜSÜ BİLE AYNI İSTERSEN T SERİLERİNLE KARŞILAŞTIR DA BAK...ANYCOOL-CESİM-N99İ-N10-D200-VE DİĞERLERİ HEPSİ AYNI KALIPDAN VE DE MAKİNADAN ÇIKTIĞINI GÖRECEKSİN.O NEDENLEDE SORUNLARDA ÇÖZÜMLERDE AYNI OLUR.ÇAKMA İMEİL OLDUĞU İÇİNDE EĞER ÇAKILAN İMEİL(ESKİ MODEL BİR TELE AİTSE 3310-3110 VS ) İNTERNETE GİRERSEN OPARATÖRLER KONUYU ANLAYIP KAPATABİLİYORLAR...KISACASI ÇİN MALLARI KASALARI DIŞINDA TAMAMEN AYNIDIRLAR...SEVGİLER
  • Bu z1 lerden ben de almayı düşünüyorum ancak bolu da olduğumdan gerçek boyutunu bilemiyorum tabiki. ince küçük deniliyor ama burdaki resimler eğer 1 e 1 boyutlarındaysa çok büyük gibi geldi bana yine de gerçek boyutları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
    ve şarj olayı kaç gün gidiyor bilgi verirseniz sevinirim.
  • tam olarak eni boyu kalınlıgı kaç cm dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glofrum -- 19 Haziran 2008; 0:11:40 >
  • dün verdim bir adet sipariş ödemeyi yaptım bugün kargodan çıkar izlenimlerimi yazarım.
    ama satıcı telefonda boyut olarak n73 gibi demişti
  • geldi benim cihaz n73 kılıfına tam uydu yani n73 boyutunda kalılık biraz farklı ama.
    gelen aramalarda ses hopörlör sesiyle kıyaslayınca az geldi bana ama 6300 dan daha iyi sesi kamera 2 mp deniliyor ama yok abi 1,3 gibi, zoom var ama siz yok diyin çuk az bi zoom var,pil ne kadar gidecek bilmiyorum birkaç gün kullanınca anlaşılır, yazarız buraya. nokia 6300 da çektiğim fotoları nedense görüntülemiyor.
    taşırken yanlışlıkla eliniz bir tuşa deyse ekran ışığı yanıyor bunu engellicek bi ayar da ben bulamadım yok yani.
    tüm bunlara karşın 200 ytl verip aldığım bi cihaz parasına göre baya kaliteli. ben çift hat olayına sarktım ve sorunsuz çift hat kullanabiliyorum tabi şimdilik sonra ne olur bilmem ama sorun çıkarsa da yazarım burda.
  • boyutlarını yukarda yazmıştım fazla büyük değil, diğer tv li tlf lara göre ufak ve hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sacit

geldi benim cihaz n73 kılıfına tam uydu yani n73 boyutunda kalılık biraz farklı ama.
    gelen aramalarda ses hopörlör sesiyle kıyaslayınca az geldi bana ama 6300 dan daha iyi sesi kamera 2 mp deniliyor ama yok abi 1,3 gibi, zoom var ama siz yok diyin çuk az bi zoom var,pil ne kadar gidecek bilmiyorum birkaç gün kullanınca anlaşılır, yazarız buraya. nokia 6300 da çektiğim fotoları nedense görüntülemiyor.
    taşırken yanlışlıkla eliniz bir tuşa deyse ekran ışığı yanıyor bunu engellicek bi ayar da ben bulamadım yok yani.
    tüm bunlara karşın 200 ytl verip aldığım bi cihaz parasına göre baya kaliteli. ben çift hat olayına sarktım ve sorunsuz çift hat kullanabiliyorum tabi şimdilik sonra ne olur bilmem ama sorun çıkarsa da yazarım burda.

kamera 1.3 bile değil, sanırım VGA dedikleri kalitede, MPixelin altında, tuşlara en ufak bi şey dokunsa ekran aydınlanıyo yarım dk kadar aydınlık kalıyo, buda cebi kotun cebinde taşıyosan sabahtan akşama kadar ışık yanıyo demek, bi buçuk günden fazla pili gitmedi, gerçi iki pil vr ama, acaba sorun benim pilde mi ki? sende pil konusunda biraz kullandıktan sonra tecrübeni yazarmısın ?

• ayarlar --telefon ayarı---çeşitli ayar---arka ışık ayarı var sanırım burdan azaltabiliyosun ama tamamen kapatılmıyo
    o kadar aramama rağmen tuş takımı ile ilgili açıp kapatmaktan başka bi ayarı yok.
    gıcık olduğum başka bi konu da müzik dinlerken tuş takımının ışıklarının yanıp yanıp sönmesi...
  • ben alıorm bu tlefdan tuş killidi yapınca aynısımı oluo ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.