Şimdi Ara

ANYCOOL yeni modeli Z1 inceleme.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
19.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdısı ıncelemelere baktımda cift bluetooth diyor? eger bu gercekse
    1. ve 2. hat ıcın ayrı ayrı 2 bt var bu dogrumu?
  • Çift bluetooth ?

Arkadaşlar ! Bu modellerin çoğunda, çift hat-çift kamera-çift hafıza kartı ve çift bluetooth var... Yalnız sağlam olarak 1 teki bile çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharger

Arkadaşlar aynı tlf bende var üzerinde n73 yazıyor Gaziantep'ten 180 aldım.Tek eksisi bana göre konuşurken karşının sesinin az gelmesi.Sakın mms internet flan düşünmeyin bundan önceki çin malı telefonla mms ayarlarını yapmaya uğraştım iki gün sonra hattın kaçak olduğuna dair msj geldi.

dahada önemlisi

*#66*#
    menusunde tv varmı?
    bazı modellerde bu menude tv cıkmıyor bakabılırsenız cok sevınırım.

tv otomatık arama yapınca eskı modeller gıbı 20 kanalmı hafızaya alıyor yenı modellerdekı gıbı 75 kanalmı?

bu sorularıma yanıt verırsenız cok mutesekkır olurum...
  • BU MALLARI NE OLDUĞUNU YAZDIK SÜREKLİ ALMAK İSTEYENLER BİLİNKİ 2AY SONRA KESİN KAPATILACAKLARDIR.KAPATILMAYACAK DİYENLERLE İDDAYA BİLE GİRERİM.BU TELEFONLARIN KASALARI ADEĞİŞİK İÇLERİ AYNİ 10 DAKİKA KONUŞ BAŞ AĞRISI YAPIYOR.ZATEN OPERATÖRLER SÜREKLİ VE DE TİTİZ ŞEKİLDE KAPATMAYI YAPMAYA BAŞLADILAR.ALMAYIN KARDEŞİM ALMAYIN BU KONULARIDA TEKRAR HORTLATMAYIN.SATANLAR HAKKINDADA İNTEL İLETİŞİM YASAL YOLLARA BAŞVURDU SATIŞ SİTELERİNİ İNCELEMEYE BAŞLADILAR ZATEN.ALANIN ELİNDE OYUNCAK OLARAK KALACAK AŞAĞIDA İMEİL KONTROLU BAŞLIĞI VAR ORAYA GİRİN ALDIĞINIZ TELEFONUN HANGİ ESKİ MODELİN İMEİ SİNİN ÇAKILI OLDUĞUNU GÖRÜN.SEVGİLER

• Bu telefonu, diğer tellere göre incelersek bir sürü fazla özelliği var ve fiyatı onlara göre bir hayli düşük bunun nedeni nedir ? Teşekkürler ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

BU MALLARI NE OLDUĞUNU YAZDIK SÜREKLİ ALMAK İSTEYENLER BİLİNKİ 2AY SONRA KESİN KAPATILACAKLARDIR.KAPATILMAYACAK DİYENLERLE İDDAYA BİLE GİRERİM.BU TELEFONLARIN KASALARI ADEĞİŞİK İÇLERİ AYNİ 10 DAKİKA KONUŞ BAŞ AĞRISI YAPIYOR.ZATEN OPERATÖRLER SÜREKLİ VE DE TİTİZ ŞEKİLDE KAPATMAYI YAPMAYA BAŞLADILAR.ALMAYIN KARDEŞİM ALMAYIN BU KONULARIDA TEKRAR HORTLATMAYIN.SATANLAR HAKKINDADA İNTEL İLETİŞİM YASAL YOLLARA BAŞVURDU SATIŞ SİTELERİNİ İNCELEMEYE BAŞLADILAR ZATEN.ALANIN ELİNDE OYUNCAK OLARAK KALACAK AŞAĞIDA İMEİL KONTROLU BAŞLIĞI VAR ORAYA GİRİN ALDIĞINIZ TELEFONUN HANGİ ESKİ MODELİN İMEİ SİNİN ÇAKILI OLDUĞUNU GÖRÜN.SEVGİLER

intel iletisim ve gıda ltd.
    once baskalarına aıt markaları kendısı kullanmasın
    ondansonra bu cın telefonlarına savas acsın :)

• arkadaslar anycool larda belirli olarak t808 t818 z1 ds66 modelleri mevcuttur diğerleri yan sanayi cihazlardır.
    t828 ve t838i gibi modeller tvmobile nin çıkardığı ürünlerdir.
    ancool çinde başlı başına bir firmadır ve samsung un biçok modelinide o üretiyor.
    yani boşuna samsung un çift hatlısına para vermeyin.
    ayrıca bu cihazlar artık dolia gibi isim değişikliği ile garantili olarak piyasaya sürülmeye başladı.
    merak etmeyin bi çok parçasıda mevcut.
    818 kullanıyorum şarz soketi bozuldu aldığım yere telefon açtım getirin yapalım dediler.
    gözümün öünde değiştiler parçayı 25 ytl ücret ödeedim sadece.
    z1 t808 t818 ds66 modellerini rahatlıkla alabilirsiniz.
    mmsn ve gprs ayarlarını sakın yapmayın cihazlar kapanır.
    yada bir tanıdığınız varsa pasaportu olan ve son 1 ay içerisinde yurt dışına giriş çıkış yapmış olan biri tanıyorsanız onun pasaportuna kayıt yaptıra bilirsiniz o zaman sorunsuz kullanırsınız gprs ve mms ayarlarınıda yapabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: melihengin1

arkadaslar anycool larda belirli olarak t808 t818 z1 ds66 modelleri mevcuttur diğerleri yan sanayi cihazlardır.
    ancool çinde başlı başına bir firmadır ve samsung un biçok modelinide o üretiyor.
    ayrıca bu cihazlar artık dolia gibi isim değişikliği ile garantili olarak piyasaya sürülmeye başladı.
    818 kullanıyorum şarz soketi bozuldu aldığım yere telefon açtım getirin yapalım dediler.
    yada bir tanıdığınız varsa pasaportu olan ve son 1 ay içerisinde yurt dışına giriş çıkış yapmış olan biri tanıyorsanız onun pasaportuna kayıt yaptıra bilirsiniz o zaman sorunsuz kullanırsınız gprs ve mms ayarlarınıda yapabilirsiniz

samsungun uretım yaptırdıgı fabrıka anycool degıl anycall dır.
    alakası yok ısdım benzerlıgı sadece.

ayrıca anycool yazmasına ragmen ustunde trde nokıa yazanlarıda mevcut z1 modelı anycool cıhazı degıldır
    bu cıhazın gercek markası uretıcısı flyıng dir modelıyse F916

anycool un urettıgı cıhazlar ıse
    AnycoolD68
    Anycool V866
    Anycoolf838
    AnycoolD58
    AnycoolT808+
    AnycoolT858
    AnycoolC9000
    AnycoolMT319
    AnycoolTV809
    Anycool T818
    AnycoolF818
    Anycool T808
    Anycool MT339
    dır...

• quote:

Orjinalden alıntı: melihengin1

arkadaslar anycool larda belirli olarak t808 t818 z1 ds66 modelleri mevcuttur diğerleri yan sanayi cihazlardır.

MELİHERGİN KARDEŞİM YAZDIĞINI BİR DÜZELTEYİM SAMSUNG A MAL YAPAN FİRMA ANYCOOL DEĞİLDİR.O FİRMA ----ANYCAAL DIR.AYRICADA WAP AYARLARI YAPMAYIN DİYORSU DOĞRUDUR. ŞİMDİ BU FORUMDA İMEİ NİN HANGİ MARKA OLDUĞUNU ÖĞREN... ESKİ İMEİ Sİ ÇALINAN TELEFONDA WAP VE GPRS VATSA SORUN YOK.YOKSA OPERATÖR ŞAK DİYE AVLAR TELEFONLAR ELİNİZDE OYUNCAK OLARAK KALIR.SEVGİLER

• Bende İlk Mesajı yazan arkadaşın aldıgı telefondan aldım 200ytlye fakat şarja takıyorum uyari kötü baglantı şarj aleti diyor şarj aletini cıkartınca sarj aleti cıkarıldı diyor hiç şarj edemiyorum o uyari gelnce lütfen yardım edin? usb şarjından gevşeme tam takmama gibi bi sorun goremedim ? ayrica 200ytl pahalımı telefona göre.?
  • 200 180 arası zaten pıyasası cok pahalıdegıl

usbden sarj ederken oyle sorunlar oluyo hepsınde
    sarj cıhazı ıle sarj edebılırsınız ozaman o sorunu yasamassınız.
  • şarj cihazıyla ederken öyle diyor zaten usbdede oyle diyor:S
  • nokıa ınce uclu sarj cıhazıda uyumluydu o modele yanlıs hatırlamıyorsam oyle denedınızmı?
  • hangisi oluyor o resmi warmı o şarj ucunun_koysana pek anlamadım

yada msn adresin warsa werebilirmisin?
  • AC-5E
    sarj cıhazlarıylada sarj oluyormus evet sızın cıhanınızda cıvardakı bı telefoncuya ugrayın alın sorununuz kalmasın
  • nokia 6300 a olan ince uçlu şarj cihazı ile kulaklık girişinden şarj olabiliyor.
    ben z1'i satıp 150 ytl 'ye z100 aldım dokunmatik değil ama iyiki bu değişimi yapmışım z100'den çok memnunum.
  • ac 3-e war bizde denedim geçersiz şarj aleti dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_214 -- 13 Ağustos 2008; 13:35:31 >
  • lütfen yardim edin:(
  • Z1 boyutu F988 ile aynımı. ?

F988 daha iyi gibi bu telefona göre.
  • Arkadaşlar. yaklaşık 1 aydır çin malı telefonları inceliyorum. Doğubanka her gittiğimde yeni bir model görüyorum. Satıcılara soruyorum ne farkı var diye. cevap yok tabiki . kimse bilmiyor tam olarak. Sanırım teknik olarak özellikler aynı. Sadece kasa farklılığı var. Ben 838i modeli gördüm 170-180 YTL satıyorlar. Bu model hakkında bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.