Şimdi Ara

Anycool t818

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
27.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefondan aldım şimdilik çok güzel bir sorunum yok
    acaba bu telefonun kodlarını nerden bulabilirim.

Anycool t818

• hangi kodları lazım sıze yardımcı olabılırım
    mahkum0079@hotmail.com
  • nerden ve kaça aldınız?
  • bununla digital karasal tv yayınlarımı izleniyor?
    analog tv yayınlarıda izleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

bununla digital karasal tv yayınlarımı izleniyor?
    analog tv yayınlarıda izleyebiliyormuyuz?

Emin değilim ama çok büyük ihtimalle dijital karasal yayınlar izlenemiyor bu cihazla. Biliyorsunuz dijital karasal yayın henüz yaygınlaşmadı Türkiye' de. Sadece bir kaç büyük şehirde deneme yayınları yapılıyor şu anda.
    Sadece analog yayınlar izlenebiliyor. (Eskiden beri çatı anteni ile izlediğimiz yayınlar).
  • arkadaslar bu makınadan bugun bende aldım kullanan arkadaslar bunun ıyı taraflarını kotu taraflarını yazarsa cok memnun olurum

ozellık cok bu kadar ozellıge 300 ytl verdım

ama garantısı yok bozulursa elımızde kalacak
  • 270.00 ytl ye satılıyor
    mahkum0079@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAKASLIK SONY ERICSSON VIVAZ U5i
    15 yıl önce açıldı
    KEYSMART K6585 hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne olursa olsun. Çin malı telefon almak akıl kârı değil.
    Çevremdeki alacak herkesi uyarıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ne olursa olsun. Çin malı telefon almak akıl kârı değil.

katılıyorum.96-99 yılları arasında motorolanın,ericsonun telefonlarını kullanırdım.ozamanlar dikkat ettiğim şey,3-4 dakika konuşunca baş ağrısı yapmasıydı.elbetteki bunun,sar değerimi deniyor,takılmamasıydı.çoğunu kullandık,belki zararlarını vücudumuzda taşıyoruz...bu çin malında dikkat ettiğim şeyde aynı.bi arkadaşdan aldım 1 günlüğüne..çok güzel hoş,eğlenceli bişey diyemem...fakat biraz konuşunca başım sızlamaya başladı...kulağım ısındı vs ki 3 dakka konuştum.diğer yandan plastik aksamı sonuç olarak nekadar güvenilir..zaten plastik iyi bir şey değil insan sağlığı için,fakat bütük markalar gene en uygun değere bakmak zorundalar.bu çin malı telefonu belki 1 sene elinizde,kulağınızda kullanacaksınız.konuşma esnasında o radyasyonunu yiceksiniz.birde nasıl bi ülkeyiz anlamam,garantisi olmadığını bile bile 300 ytl verip alacaksınız.ben artık şu saatten sonra ülke ekonomisine zararınımı sayiim,insan sağlığına zararınımı bilemiyorm.senelerdir motorola mpx220 kullanıyorum,150 ytl ye almıştım.telefon telefondur.ihtiyacınızı belirleyin ona göre para harcayın demek önerimdir.

• merhaba bende almak istiyorum bu cihazdan. nerden ne kadara alabilirim. çağlayandayım
  • saglık konusunda maalesef dunya gerceklerı saklıyor tum cep telefonları saglıksız bır cok psıkolojık hastalıgın nedenlerınden aynı zamanda kısırlık spastık cocuk vs gıbı bır cok hastalıga sebebıyet verıyor
    cep telefonlarının bu kadar saglıksız oldugu devletler tarafından saklanıyor cunkı ekonokım olarak cok buyuk bır pazar payı var sadece zararı azaltmak ıcın denılıyor kı vucudunzla temas ettırmeyın ve kullanmadıgınızda cebınızde tasımayın

plastık olarak zarara gelınce esya olarak cok bır zararı yok ama yıyecek ıcecek gıbı madelerde oldu mu gıdaya karısıyor ve yedıgımız zaman zararını goruyoruz ozellıklede pet bardaklar ınanılmaz tehlıkelı cep telefonundan da tehlıkleı cunkı cay konuyor ve sıcak plastıkle temas ederken onu bunyemıze almamızı saglıyor

bence bu telefon olarak degıl de tum telefonlar uc asagı bes yukarı saglıksız ve bırbırıne yakın

telefonu mp3 player gıbı kulanmak radyo dınlemek gıbı camera ozellıgını kullanmak gıbı bır cok faydalı ozellıgı var ve fıyat olarak da 300 ytl

garantısıne gelınce telefonu zaten normal kullanan arızalanmıyor yok dusurdun su kactı onlarda zaten garantı kapsamı dısı yanı duzgun kullanırsan sorun yok

bu ozelliktekı bır telefonnu nokia satsa 1000 lıradan asagı vermez

• Anycool'un Türkiye sitesi var Türkiye'de satışı var ama garanti vermiyor nasıl iştir bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ne olursa olsun. Çin malı telefon almak akıl kârı değil.

çin mali olmayan ne var ???

kullandıgın butun elektronık esyalara bı bak bakıım ne malı yazıyor !!

hepsi cin malı ama bı yan sanayı saglıksız ve dyanıksız cın malı var bıde TM olarak yapılmıs cın malı var onlar ve onlara yakın kalıtede uretım yapan firmaları tercıh edecegız bence anycool oyle cok dandık bı marka degıl
  • bir siteden alıntı yaptım işe yara bazı özellikler

:1 – Telefonu Kilifina KoyduĞum Zaman Bİr Çok MenÜ AÇik Kaliyor?
    :
    Cevap:kullanmiŞ OlduĞunuz Anycool T808 Dokunmatİk Ekran OlduĞu İÇİn TuŞlari Kİtlemeden Cebİnİze Veya Kilifa KoyduĞunuz Zaman BİrÇok MenÜye Gİrerek Ayarlari DeĞİŞtİrebİlİr Bu Nedenle KarŞilaŞmamaniz İÇİn LÜtfen MenÜ,ayarlar,gÜvenlİk Ayarlari,otomatİk TuŞ Kİlİdİ’ne Tiklayarak Otomatİk TuŞ Kİlİdİnİ Aktİf Duruma Getİrmenİz Lazim. Not EĞer Telefon Ayarlari KariŞmiŞ Ve Eskİ Halİne Getİremİyorsaniz Fabrİka Ayarlarina Gerİ DÖnmenİzİ Tavsİye Ederİz (telefon Şİfresİ 1122’dİr) Fabrİka Ayarlarina Gerİ DÖnmeden Bİlgİlerİnİzİ Yedekleyİnİz.
    :2 – İkİncİ Hatti TaktiĞim’da Acİl Yaziyor ?
    :
    Cevap:İkİncİ Hatti TaktiĞinizda Acİl Yaziyorsa İkİncİ Sİm Kartin Pİn Kodunu Kaldirmaniz Gerekİyor.

:3 – Ekran Kalemİ İle Bİr Nesneye TikladiĞim Zaman BaŞka Bİr Nesne AÇiliyor ?
    :
    Cevap:ayarlar MenÜsÜnden Kalem Kalİbrasyonu Var Oraya Tiklayarak AÇinniz Ve Ardindan Ekran Kalemİ İle İlk Önce Ekranin Ortasina Daha Sonra Kirmizi Noktalara Basiniz.
    :4 – Televİzyon HİÇ Çekmİyor ?
    :
    Cevap:telvİzyon HİÇ Çekmİyorsa Bekleme Modunda (menÜye Gİrmeden) Tv TuŞuna Basiniz Ve Ardindan SeÇenekler TuŞuna Basip Area Settİngs Tiklayiniz Alt MenÜden TÜrkİye’yİ SeÇİnİz Ve Bİr Öncekİ MenÜye Gelerek Auto Search’ Tiklayarak Kanal Aramasi Yapiniz.
    :5 – Telefonda KonuŞma Yaparken KarŞi Tarafin Sesİnİ Az Duyuyorum ?
    :
    Cevap:bİr Yerle GÖrÜŞme Yaparken Yukari YÖn TuŞuna Basarak HoparlÖr’Ün Sesİnİ AÇiniz.
    :6 – Telefona Mp3 AttiĞim Zaman MÜzİk Çalarda GÖremİyorum ?
    :
    Telefona AttiĞiniz Şarkilari GÖrebİlmek İÇİn İlk Önce MenÜ,multİmedya,mÜzİk Çalar,lİste,seÇenek,ayarlar’a Gİrerek Oradan 1. SeÇenek Olan Çalinan Lİste (aÇik) Olacak Ve Son Olarak Tamam DÜĞmesİne Basarak MÜzİk Çalardan Çikiniz GÖndermİŞ OlduĞunuz Mp3 Dosyasi Telefonun (receİved) KlasÖrÜne Gelİr Mp3’e UlaŞmak İÇİn MenÜ,dosya YÖnetİcİsİ,hafiza Karti,receİved’e Tiklayarak AÇiniz Ve Oradan Telefona Bluetooth’la GÖndermİŞ OlduĞunuz Mp3..2Ün Üzerİne Gelerek SeÇenek TuŞuna Basiniz Ve Ardindan (taŞi) SeÇeneĞİne Tiklayiniz TaŞi SeÇeneĞİne Tikladiktan Sonra KarŞiniza KlasÖrler Gelecektİr O KlasÖrlerİn İÇİn’de (my Musİc)klasÖrÜnÜn ÜstÜne Gelerek SeÇenek Ve Tamam TuŞuna Basiniz TaŞima İŞlemİ Bİttİkten Sonra MÜzİk Çalari AÇarak (menÜ,mutİmedya,mÜzİk Çalar,lİste,seÇenek,lİsteyİ Yenİle)seÇeneĞİne Tiklayarak Tamam TuŞuna Basiniz Artik Telefona AtmiŞ OlduĞunuz Mp3 MÜzİk Çalarin Lİstesİnde GÖrÜnecektİr.

:7 – Mp3’Ü Zİl Sesİ Yapamiyorum ?
    :
    Mp3’Ü Zİlsesİ Yapmak İÇİn (menÜ,dosya YÖnetİcİsİ,hafiza Karti,my Musİc)’e Tiklayarak AÇiniz Oradan Hangİ Mp3’Ü Zİl Sesİ Yapmak İstİyorsaniz O Mp3’Ün Üzerİne Gelerek SeÇenek,İlet,kullanici Profİlİne SeÇeneĞİne Tiklayiniz Ardindan Ana MenÜye DÖnerek Sirasiyla MenÜ,kullanici Profİllerİ,genel,kİŞİselleŞtİr,ses DÜzenİ,gelen Arama’ya Tiklayarak Orada AŞaĞi Yukari Ok TuŞlarini Kullanarak SeÇmİŞ OlduĞunuz Mp3’Ü Bulunuz Ve Tamam TuŞuna Basarak Ardindan Zİl Sesİ Olarak Ayarla SeÇeneĞİnİ SeÇerek Tamam’a Basiniz (ayni Şekİlde İkİncİ Hattinizin’da Ayni Şekİlde Çalmasini İstİyorsaniz Sİm 2 Gelen Arama ÇaĞri Zİl Sesİnİ Ayni Mp3 Zİl Sesİnİ Atayarak Ayarlayabİlİrsİnİz
    (not Telefona 5 Adetten Fazla Mp3’Ü Kullanici Profİlİnde GÖremezsİnİz Bu Sorunu Gİdermek İÇİn Sirasiyla MenÜ,kullanici Profİllerİ,genel,kİŞİselleŞtİr,ses DÜzenİ,gelen Arama’ya Tiklayarak Orada AŞaĞi Yukari Ok TuŞlarini Kullanarak SeÇmİŞ OlduĞunuz Mp3’Ü Bulunuz Ve Tamam TuŞuna Basarak DeĞİŞtİr SeÇeneĞİnİ Tiklayiniz Oradan BaŞka Bİr Mp3 İle DeĞİŞtİrerek Bu Sorunu Gİderebİlİrsİnİz)
    :8 – Bluetooth GÖzÜkÜyor Ama Verİ Alamiyorum?
    :
    Cevap:bluetuuth’unuzu BaŞka Telefonda GÖrÜyorsunuz Ama Verİ Alamiyorsaniz MenÜ,ekstra,bluetooth,aygitim,seÇenek,tÜmÜnÜ Sİl SeÇeneĞİnİ SeÇersenİz Daha Önceden Sİze Verİ GÖndermİŞ Olan KİŞİlerİ Sİlersenİz Tekrardan Bluetoothla Verİ Alabİlİrsİnİz
    :
    Cevap:bluetuuth’unuzu BaŞka Telefonda GÖrÜyorsunuz Ama Verİ Alamiyorsaniz MenÜ,ekstra,bluetooth,aygitim,seÇenek,tÜmÜnÜ Sİl SeÇeneĞİnİ SeÇersenİz Daha Önceden Sİze Verİ GÖndermİŞ Olan KİŞİlerİ Sİlersenİz Tekrardan Bluetoothla Verİ Alabİlİrsİnİz
    :

• quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

bir siteden alıntı yaptım işe yara bazı özellikler

:
    Cevap:kullanmiŞ OlduĞunuz Anycool T808 Dokunmatİk Ekran OlduĞu İÇİn TuŞlari Kİtlemeden Cebİnİze Veya Kilifa KoyduĞunuz Zaman BİrÇok MenÜye Gİrerek Ayarlari DeĞİŞtİrebİlİr Bu Nedenle KarŞilaŞmamaniz İÇİn LÜtfen MenÜ,ayarlar,gÜvenlİk Ayarlari,otomatİk TuŞ Kİlİdİ’ne Tiklayarak Otomatİk TuŞ Kİlİdİnİ Aktİf Duruma Getİrmenİz Lazim. Not EĞer Telefon Ayarlari KariŞmiŞ Ve Eskİ Halİne Getİremİyorsaniz Fabrİka Ayarlarina Gerİ DÖnmenİzİ Tavsİye Ederİz (telefon Şİfresİ 1122’dİr) Fabrİka Ayarlarina Gerİ DÖnmeden Bİlgİlerİnİzİ Yedekleyİnİz.
    :
    Cevap:İkİncİ Hatti TaktiĞinizda Acİl Yaziyorsa İkİncİ Sİm Kartin Pİn Kodunu Kaldirmaniz Gerekİyor.

:
    Cevap:ayarlar MenÜsÜnden Kalem Kalİbrasyonu Var Oraya Tiklayarak AÇinniz Ve Ardindan Ekran Kalemİ İle İlk Önce Ekranin Ortasina Daha Sonra Kirmizi Noktalara Basiniz.
    :
    Cevap:telvİzyon HİÇ Çekmİyorsa Bekleme Modunda (menÜye Gİrmeden) Tv TuŞuna Basiniz Ve Ardindan SeÇenekler TuŞuna Basip Area Settİngs Tiklayiniz Alt MenÜden TÜrkİye’yİ SeÇİnİz Ve Bİr Öncekİ MenÜye Gelerek Auto Search’ Tiklayarak Kanal Aramasi Yapiniz.
    :
    Cevap:bİr Yerle GÖrÜŞme Yaparken Yukari YÖn TuŞuna Basarak HoparlÖr’Ün Sesİnİ AÇiniz.
    :
    Telefona AttiĞiniz Şarkilari GÖrebİlmek İÇİn İlk Önce MenÜ,multİmedya,mÜzİk Çalar,lİste,seÇenek,ayarlar’a Gİrerek Oradan 1. SeÇenek Olan Çalinan Lİste (aÇik) Olacak Ve Son Olarak Tamam DÜĞmesİne Basarak MÜzİk Çalardan Çikiniz GÖndermİŞ OlduĞunuz Mp3 Dosyasi Telefonun (receİved) KlasÖrÜne Gelİr Mp3’e UlaŞmak İÇİn MenÜ,dosya YÖnetİcİsİ,hafiza Karti,receİved’e Tiklayarak AÇiniz Ve Oradan Telefona Bluetooth’la GÖndermİŞ OlduĞunuz Mp3..2Ün Üzerİne Gelerek SeÇenek TuŞuna Basiniz Ve Ardindan (taŞi) SeÇeneĞİne Tiklayiniz TaŞi SeÇeneĞİne Tikladiktan Sonra KarŞiniza KlasÖrler Gelecektİr O KlasÖrlerİn İÇİn’de (my Musİc)klasÖrÜnÜn ÜstÜne Gelerek SeÇenek Ve Tamam TuŞuna Basiniz TaŞima İŞlemİ Bİttİkten Sonra MÜzİk Çalari AÇarak (menÜ,mutİmedya,mÜzİk Çalar,lİste,seÇenek,lİsteyİ Yenİle)seÇeneĞİne Tiklayarak Tamam TuŞuna Basiniz Artik Telefona AtmiŞ OlduĞunuz Mp3 MÜzİk Çalarin Lİstesİnde GÖrÜnecektİr.

:
    Mp3’Ü Zİlsesİ Yapmak İÇİn (menÜ,dosya YÖnetİcİsİ,hafiza Karti,my Musİc)’e Tiklayarak AÇiniz Oradan Hangİ Mp3’Ü Zİl Sesİ Yapmak İstİyorsaniz O Mp3’Ün Üzerİne Gelerek SeÇenek,İlet,kullanici Profİlİne SeÇeneĞİne Tiklayiniz Ardindan Ana MenÜye DÖnerek Sirasiyla MenÜ,kullanici Profİllerİ,genel,kİŞİselleŞtİr,ses DÜzenİ,gelen Arama’ya Tiklayarak Orada AŞaĞi Yukari Ok TuŞlarini Kullanarak SeÇmİŞ OlduĞunuz Mp3’Ü Bulunuz Ve Tamam TuŞuna Basarak Ardindan Zİl Sesİ Olarak Ayarla SeÇeneĞİnİ SeÇerek Tamam’a Basiniz (ayni Şekİlde İkİncİ Hattinizin’da Ayni Şekİlde Çalmasini İstİyorsaniz Sİm 2 Gelen Arama ÇaĞri Zİl Sesİnİ Ayni Mp3 Zİl Sesİnİ Atayarak Ayarlayabİlİrsİnİz
    (not Telefona 5 Adetten Fazla Mp3’Ü Kullanici Profİlİnde GÖremezsİnİz Bu Sorunu Gİdermek İÇİn Sirasiyla MenÜ,kullanici Profİllerİ,genel,kİŞİselleŞtİr,ses DÜzenİ,gelen Arama’ya Tiklayarak Orada AŞaĞi Yukari Ok TuŞlarini Kullanarak SeÇmİŞ OlduĞunuz Mp3’Ü Bulunuz Ve Tamam TuŞuna Basarak DeĞİŞtİr SeÇeneĞİnİ Tiklayiniz Oradan BaŞka Bİr Mp3 İle DeĞİŞtİrerek Bu Sorunu Gİderebİlİrsİnİz)
    :
    :
    :

dostum güzel açıklamalar yapmışsın eline sağlık. Bende de t 818 var ama bazı kişiler beni aradığında, arayan kişinin teli, yarım çalıyor ve meşgule düşüyormuş ama benim telde bir çağrı olmuyor. Bazıları da sorunsuz arıyor. Bunu neden yapar. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• bende ozellikleirne kanip almayi dusunuyordum ama bu cihazlar bayagi dandik galiba

quote:

Orjinalden alıntı: yakarici

quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

bir siteden alıntı yaptım işe yara bazı özellikler

:
    :

:
    :
    :
    :

:
    :
    :
    :

dostum güzel açıklamalar yapmışsın eline sağlık. Bende de t 818 var ama bazı kişiler beni aradığında, arayan kişinin teli, yarım çalıyor ve meşgule düşüyormuş ama benim telde bir çağrı olmuyor. Bazıları da sorunsuz arıyor. Bunu neden yapar. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• ilk defa adını duydum ama göründügü kadarıyla güzel bir telefon
  • arkadaslar bendede bir kac sorun oldu mesela ekran temalarını degıstıgımde telefon sebekeyı gormedı gıbı kendı temalarını kullnınca sorun olmadı bu tur durumlarda fabrıka ayarlarına aldım duzeldı

sorununuz olursa fabrika ayarlarına alın genelde sorunlar bu sekılde cozuluyor

şifre icin 1122 girin

http://anycoolmobile.com/index.html sitesi var telefonla bilgi danısabilirsiniz.

ben dbanktan aldım adamlar 2 ay magaza garantımız var dedı henuz arıza anlamında bır sorunum olmadı
  • 2gb hafıza kartı destekliyormu acaba bu telefon ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby

2gb hafıza kartı destekliyormu acaba bu telefon ?

evet 2 gb ye kadar desteklıyormus
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.