Şimdi Ara

ANYCOOL T808 İNCELEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BU BÖLÜMDE ANYCOOL T-808İ TANITACAĞIZ.

ÖZELLİKLER:
    TV
    ÇİFTSİM(İKİSİDE AYNI ANDA AKTİF)
    AĞIRLIK:142 G
    DUAL BAND
    ARAYAN RESMİ
    1.3 MP KAMERA(5 MP YAZAR KALİTESİ 1.3 TÜR)
    BLUETOOTH
    FM RADİO
    DOKUNMATİK EKRAN
    SES KAYDEDİCİ
    USB ŞARJ
    Q KLAVYE
    EL YAZISIYLA MESAJ YAZMA
    ARAYANI ENGELLEME
    EKOLAYZR
    MP3 OYNATICI
    ÇİFT HOPARLÖR
    MİCRO SD KART YUVASI
    WAP/GPRS

İNCELEME:

ARKADAŞLAR ÜRÜN ÇİFT HATLI OLDUĞU İÇİN ÇİFT İMEİLİ OLMASI GEREKLİDİR. EĞER TEK İMEİLİYSE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ALMAYINIZ.AKSİ HALDE 1 HATTINIZ ÇALIŞMAYACAKTIR.

ÜRÜN ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN.GEREK TASARIM GEREK ÖZELLİK BAKIMINDAN ŞIK BİR TELEFON. LİTHİUM BATARYA KULLANIYOR.
    TV ÇEKİMİ GAYET GÜZEL. YANLIZCA ALDIĞINIZDA AÇIK HAVADA ANTENİ GÖKYÜZÜNE DOĞRULTUP TARAMA YAPTIRIYORUZ.YAKLAŞIK OLARAK 75 KANAL HAFIZASINA ALIYOR GİBİ GÖZÜKMESİNE RAĞMEN BEN 32 KANAL ALABİLDİM.MENÜ KULLANIMI GÜZEL.MENÜDE İSE SIRAYLA;TELEFON REHBERİ,MESAJLAR,ARAMA KAYDI,AYARLAMALAR,ÇOKLU ORTAM, DOSYA YÖNETİCİSİ,EĞLENCE VE OYUNLAR,PROFİLLER,AJANDA,SERVİSLER,EXTRA,BUSSİNESS

REHBER KULLANIMI:
    REHBER KULLANIMI KULLANICIYA DOST BİR YAPIYA SAHİP. İSTERSENİZ DOKUNMATİK EKRANDAN Q KLAVYE KULLANARAK İSİMLERİ BULABİLİRSİNİZ.

MESAJ YAZMANIN 2 YOLU MEVCUT.1. YOL NORMAL TUŞLARLA.
    2.YOL İSE STYLUS KALEM İLE HARFLERİ TEK TEK EKRANIN ÜZERİNE YAZIYORUZ.VE MESAJ OLARAK YANSIYOR. AÇIKCASI BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ.

ARAMA KAYDI:
    ARAMA KAYITLARINIZI GÖSTEREN KARIŞIK YAPILI BİR MENÜ

AYARLAR:
    AYARLAR BÖLÜMÜ TAMAMEN UZMANLAR İÇİN TASARLANMIŞ KULLANICIYA UZAK BİR TASARIM İZLENMİŞ. AYARLAR BÖLÜMÜYLE İLGİLİ DEĞİŞTİRMELER KULLANIM KİTAPCIĞIYLA BİRLİKTE YAPILMALI.

ÇOKLU ORTAM:
    ÇOKLU ORTAMIN İÇİNDE;
    TV=>ANOLOG TV ÇEKİM GAYET GÜZEL ATV DEN EURO 2008 SORUNSUZ İZLENEBİLİYOR.
    KAMERA=> 5 MP DENİLSEDE KAMERA KALİTESİ 1.3 MP DİR.
    RESİM GÖRÜNTÜLEYİCİSİ=> ÇEKTİĞİMİZ RESİMLERİ GÖRÜNTÜLER.
    VİDEO KAYDEDİCİ=>ADI ÜSTÜNDE
    VİDEO STİLİ=>İÇİ BOŞ YAZIYOR BİR TÜRLÜ DOLDURAMADIM
    MÜZİK ÇALAR=> MP3 MÜZİKLERİ OYNATABİLEN KULLANICI DOSTU BİR YAZILIM.SES KALİTESİ ÇOK GÜZEL.MASANIN ÜZERİNDE İKEN MP3 ÇALARKEN MASAYI TİTRETİYOR.
    SES KAYDEDİCİSİ=> SES KAYDI YAPAR
    FM RADİO=>KULAKLIK TAKMADAN RADYO YAYINI ALABİLİYOR.
    E-BOOK READER=> İNTERNETTEN İNDİRDİĞİNİZ E-BOOK LARI OKUYABİLİRSİNİZ.

DOSYA YÖNETİCİSİ:
    TELEFON VE HAFIZA KARTINI BURADAN YÖNETEBİLİRSİNİZ.

EĞLENCE- OYUNLAR
    OYUNLAR BURADA BULUNUYOR AYRICA 3 TANE AYRI AYRI TEMASI BULUNMAKTA.

PROFİLLER.

GENEL=>SESLİ MOD
    TOPLANTI=>SESSİZ MOD
    DIŞ MEKAN= YÜKSEK SES
    İÇ MEKAN=YANKI ÖNLEYİCİ MİKROFONLU KONUŞMA
    KULAKLIK=KULAKLIKLIĞIN MİKROFONUNU KULLANARAK KONUŞMA
    BLUETOOTH=BLUETOOTH KULAKLIK KULLANIMI

AJANDA:
    TAKVİM
    GÖREV LİSTESİ
    ALARM
    DÜNYA SAATİ
    KRONOMETRE

SERVİSLER
    HATTIMIZIN SERVİSİ
    WAP
    GPRSVERİ HESABI

EXTRA
    HESAP MAKİNASI
    BİRİM ÇEVİRİCİSİ
    PARA BİRİMİ ÇEVİRİCİ
    BLUETOOTH
    CAA

BUSSİNESS
    ÇEŞİTLİ ÖZEL KORUMA PROGRAMLARI YER ALYOR BU ÖZELLİK OPSİYONELDİR.

GENEL GÖRÜŞÜM:
    TELEFONUN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ TAM ANLAMIYLA ÇALIŞIYOR.TV KALİTESİ ŞU ANDA TV Lİ BÜTÜN TELEFONLARDAN DAHA NET VE DAHA KALİTELİ. ÇİFT HATLI OLMASI İSE ÇOK DAHA BÜYÜK BİR AVANTAJ.
    STYLUS KALEMLE KULLANIM GAYET GÜZEL.ÖZELLİKLE MESAJ YAZARKEN KOLAYLIK SAĞLIYOR.KULAKLIKLA MÜZİK DİNLEMEK ORTA DÜZEYDE ZEVK VERİYOR.SESLİ ORTAMDA HOPARLÖR KALİTESİ ÇOK GÜZEL.KAMERASINA GELİNCE 5 MP OLARAK GEÇTİĞİ HALDE KALİTESİ 1.3 MP AMA BUDA YETİYOR. AYARLARI DÜZGÜN OLARAK YAPILDIĞINDA 2 MP KADAR ÇIKIYOR.

ARKADAŞLAR RESİMLİ OLARAKTA ANLATMAK İSTERDİM AMA ŞUANDA FOTOGRAF MAKİNAMDA ARIZA OLDUĞUNDAN EKLEYEMEDİM. EN KISA ZAMANDA EKLEYECEĞİM...

BU ARADA GPS DESTEKLİYOR DİYE DUYDUM.AMA TAM OLARAK BİLGİM YOK.BU KONUYLA İLGİLİ FORUMDA BÖLÜM AÇTIM CEVAP GELİRSE SİZLERE İLETECEĞİM.

T808 TAVSİYE EDİLİR TEK EKSİSİ KAMERASI BAŞKA BİR EKSİSİ YOKTUR.

UMARIM SİZLERE YARDIMCI OLMUŞUMDUR HAYIRLI FORUMLAR...

• güzel telefon ama uygulama yüklenmiyor ve boyutları büyük ayrıca malzeme kalitesini beğenmedim ben... bunun dışında eksisi yok...
  • özelliklerine bakılırsa iyi bir tel. na benziyor, tel. almayı düşündüğüm bu günlerde aklım daha da çok karıştı..
  • BEN TAVSİYE EDERİM. ŞU AN BENDE 2 TANE VAR. BEN KENDİME ALDIM, AKŞAMDA BABAM HEDİYE ALMIŞ. JELATİNİ ÜZERİNDE İMEİ GARANTİLİ 250 YE SATICAMDA BENDE KARARSIZIM DAHA İLAN AÇMADIM. AMA ÇOK GÜZEL TELEFON. DEDİĞİM GİBİ KAMERA TEK EKSİ MALZEME KALİTESİDE ORTA İSTHARE SÖYLEDİĞİ İÇİN KONTROL ETTİM. ARKA KAPAĞI İNCE GİBİ ÇİZİLME OLAYINA GELİNCE EKRAN DOKUNMATİK OLDUĞU İÇİN ZOR ÇİZİLEN MALZEME. DEĞER MALZEMELERİ ÇİZEMEDİM DAHA

AMA BU 27. TELEFONUM BENİM. HER MARKA KULLANDIM.EN SAĞLAM SAMSUNG ÇIKTI.BUNUDA KULLANDIĞIM KADARIYLA GÜZEL BULUYORUM... HERALDE 27 TELEFONDA TECRÜBE EDİNMİŞİMDİR...

KAMERA TEK EKSİSİ. KAMERAYI FAZLA KULLANMAM DİYORSANIZ,DAHA İYİ ÖZELLİKLİ BİR TELEFON BULAMAZSINIZ...

• İnceleme için teşekkürler.Telefon hakkında bilgi sahibi olduk biraz

Fakat mesajlarınızı küçük harfle yazmalısınız.Ayrıca bir kaç resim fena olmazdı.Tek eksisi dediğinizde karşınızdakiler diğer telefonlara göre hangi artıları olduğunu anlamaz.
  • Telefoncular da ballandıra ballandıra anlatıyorlar ama nedense bu modeli kullanan arkadaşlarım kalitesinin düşük olduğunu söylüyorlardı.Söylüyorlardı diyorum çünkü hepsi bozuldu

• ucuz telefon ne beklersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SGH-D600 DETAYLI İNCELEME
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben telefoncu değilim ben size yardımcı olmak amacıyla yazdım. almak isteyenlere ön bilgi olsun diye.yoksa telefon satışım yok.sadece elimde 1 tane fazladan var kullanılmıyor(babam hediye almış bana- sabahta ben almıştım kendime)o yüzden 1 tane var elimde onuda satsammı satmasammı die düşünüyorm.saygılar....

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Telefoncular da ballandıra ballandıra anlatıyorlar ama nedense bu modeli kullanan arkadaşlarım kalitesinin düşük olduğunu söylüyorlardı.Söylüyorlardı diyorum çünkü hepsi bozuldu

• hocam incelemeyi dikkatle okursan + ları anlarsın. + dan kasıt ben handsfree kullanırken sen bluetooth kulaklık kullanırsın mesela

+ lar kişden kişiye değişir ben incelemede her şeyini anlatmaya çalıştım.

inceleme için rica ederim.görevimiz forumun amacı bilgi paylaşımıdır.böyle ürünler eline geçen kişiler izlenimlerini bizimle paylaşırlarsa daha büyük ve geniş bir aile olabiliriz.

saygılar....
    quote:

Orjinalden alıntı: ecay

İnceleme için teşekkürler.Telefon hakkında bilgi sahibi olduk biraz

Fakat mesajlarınızı küçük harfle yazmalısınız.Ayrıca bir kaç resim fena olmazdı.Tek eksisi dediğinizde karşınızdakiler diğer telefonlara göre hangi artıları olduğunu anlamaz.

• resim konusunda ise mesajın altında yazdığım gibi fotograf makinamın deklanşöründe problem olduğu için çekim yapamıyorum. telefonla çektiklerim ise pek net olmadığı için koymadım. makinamı değiştirdikten sonra mutlaka koyacağım resimleri... saygılar...
  • yahu sen T808 den nasıl 32 kanal kaydettin 20 kanal kapasiteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucofb54

yahu sen T808 den nasıl 32 kanal kaydettin 20 kanal kapasiteli

hocam 75 kanal arıyor. ben 32 kanal yapabildim. sen galiba yeni nesilden bahsetmiyorsun.ama senin dediğin gibi olanlarınıda gördüm 20 kanal alanları.

şans işi bence
  • Bu da fotoğrafı

ANYCOOL T808 İNCELEME
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.