Şimdi Ara

Anycool çin cep telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
35.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Anycool marka çin malı telefonları ile ilgili forumlarınızı yazmanızı bilgi alışverisinde bulunmanızı bekliyorum

• bende 2 tane var-6500s ve t808 anycool;alalı 2 hafta kadar oldu henüz sorun yok aslında gayet de iyi çalışıyorlar ve ikiside çift hat ve giden aramaya da aynı anda aktif(bazı çift hatlılar gelen aramaya aynı anda aktif ama aramay yapacağınızda hat değiştimek zorunda kalabiliyormuşsunuz mesela samsung d880i).
    Bu çin malı nokia diye bildiğimiz telefonlar aslında LETUS adıyla biliniyor ve servisi kısıtlıda olsa istanbulda mevcut diye duydum.telefonu üretenler aslında samsung için bazı parçalar yapıyorlar diye de duymuştum.+

son bir bilgi=güvenlik kodu soranlar oluyor diye yazıyorum
    güvenlik kodu=1122 ben denedim doğru çıktı.

Anycool  çin cep telefonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x12tr -- 7 Nisan 2008; 1:42:08 >

• 6500 s 'in şarzı ne kadar gidiyor,yankı yapıyor mu,kamerası tanıtımında ki gibi mi,kayan kapağın hemen altındaki tuşlara rahat basılabiliyor mu ve tavsiye edermisiniz.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto -- 7 Nisan 2008; 10:31:21 >
  • telefonu bende baya inceledim gayet güzel..dokunmatik ekran çift kamera, ses kalitesi muhteşem fıstasınız olursa dinleyin derim..kulaklıkta o kadar başarılı diil..tv var kendi içinde anteni fena da çekmiyor kanallar belirgin bir şekilde izleniyor..wi fi hariç herşey mevcut diyebilirim
  • benim sorduğum üstteki fotoğrafta olan,bildiğim kadarı ile onda tv yok .
  • haklısın bu farklı bir model benim baktıdım başkaydı.daha üst bir modeldi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 7 Nisan 2008; 15:44:01 >
  • Üstteki sadece çift hatlı
    alttaki hem çift hatlı hem tv li
    isteyen olursa uygun fiyattan yardımcı olurum :)

msn : NstyleShades@WindowsLive.Com
    Tlf : 0539 789 59 59
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anycool 6500 s modeli nin fiyatı ne olur( pm den)
  • quote:

Orjinalden alıntı: x12tr

bende 2 tane var-6500s ve t808 anycool;

Ne yani şimde sen 4 hatmı kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymobile -- 8 Nisan 2008; 11:20:35 >
  • bencede anycool 6500s ne kadar.....pm den atabilirsin...tv li olanı lazım bana..
  • 6500c yani anycool t808 var. hem tv li hem çift hatlı 280 ytl den veririm dh lilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELEKTROMARKET

6500c yani anycool t808 var. hem tv li hem çift hatlı 280 ytl den veririm dh lilere

please sicak firsatlar or 2.el
  • please ne ya, Türkçe'si yok mu bunun, ne bu özentilik?
  • ne kadar saglam acaba bunlar
  • Arkadaşın lunanın ekran filmi gitti, sonuç 400 YTL çöp kenarda yatıyor cihaz. Arıza yapana kadar sağlam yani.
  • Risk taşıyan ürünler. Çok güçlü servis ağı kurmaları gerek bunları getiren firmaların, o da yok bildiğim kadarıyla.
  • Anycool görüşlerim

burada görüşlerimi belirttim bende aldım c.tesi 300 e aldım ben
  • Değerli forum üyeleri S 6500 modelini alan yokmu ,görüşlerini bizimle paylaşsa!!!
  • Bu tür cihazları satın almayın bence. Tamirini yaptırmak zor. Sonraki zamanlarda batarya veya şarj cihazı ihtiyacı olursa bulmak çok zor veya imkansız. Ayrıca yazılım vb. teknik destek yok. Tabi elden çıkarmakta zor bu tür cihazları. Alanlara veya almak isteyenlere lafım yok tabi ki; güle güle kullansınlar.
  • Anycool 6500 s modelini aldım ve ilk izlenimlerimi aktarayım;
    1-fotoğrafında türkçe bozukluğu görünüyordu varmış gerçekten(mesajla*,aramala* gibi)
    2-ses hafifte olsa yankı yapıyor
    3-kaba ve oyuncak cep tlf hissi veriyor
    4-radyosu kulaklık takılı olmadan çalışmıyor
    5-ama kullanışlı bir menüsü var
    6-ayrıca özelliklerine göre ucuz bir fiyatı(290 ytl) var
    7-bozulursa da (at gittsin,yaramazsa sat gitsin)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.