< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Anüsümün içinde titreşimli dildo var sanki, iç hemoroid

-
-
Evre 4 değilse bant ligasyon gibi kolay yöntemlerle kurtulabilirsin. Fakat evre 4 isen işin zor. Hemoroidektomi gerçekten zor bir ameliyat. Morfin vuruyorlar ameliyat sonrası ağrıları dinsin diye gerisi sen düşün. Lifli beslenmen lazım, bol su ve kesinlikle baharatlı aşırı yağlı yiyecekler tüketme. Oturma banyosu da rahatlatır. Günlük olarak dışkılamanı düzenli yap, ıkınma asla, ve 5 dakikadan fazla oturma. Evde alaturka tuvalet varsa onu kullan, yoksa klozette ayaklarının altına tabure koyup dışkıla. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ameliyat olursam herşey eski haline döner mi?quote:
Orijinalden alıntı: darknes1905
Evre 4 değilse bant ligasyon gibi kolay yöntemlerle kurtulabilirsin. Fakat evre 4 isen işin zor. Hemoroidektomi gerçekten zor bir ameliyat. Morfin vuruyorlar ameliyat sonrası ağrıları dinsin diye gerisi sen düşün. Lifli beslenmen lazım, bol su ve kesinlikle baharatlı aşırı yağlı yiyecekler tüketme. Oturma banyosu da rahatlatır. Günlük olarak dışkılamanı düzenli yap, ıkınma asla, ve 5 dakikadan fazla oturma. Evde alaturka tuvalet varsa onu kullan, yoksa klozette ayaklarının altına tabure koyup dışkıla. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sağol hocam çok acı çekiyorum çoğu zaman intiharı düşünüyorum arada sıkıntım olmuyor nomal yaşamım oluyor ama tuvalete çıkınca herşey beter oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Çok geçmiş olsun hocam.
Evresine bağlı dostum. Evre 2-3 ise bant ligasyon uygulanabilir. Bant ligasyon gibi uygulamalara tam ameliyat denilemez. Fakat evre 4 ise hemoroidektomi uygulanır. Bir çok komplikasyonu var, dışkı-gaz tutamama gibi. Genel cerrahların çoğu yanaşmaz bu ameliyata. Ameliyat olup çok iyi olan da var, eski halinden beter olan da. Biraz doktora bağlı biraz da bünyenize. Fakat iyi araştırılması lazım, genel cerrah değil de proktoloğa olmanızı öneririm. Makat bölgesine ne kadar çok az müdahale edilirse o kadar iyi. Her yeni müdahale bir başkasına kapı açıyor. Makat hastalıkları bu yönden çok kötü. İstanbul veya Ankara'da ikamet ediyorsanız doktor önerebilirim mesajdan. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.
-
aga kusura bakmada başlığı ilk görünce altıma edicektim reyiz vallahi büyük geçmiş olsun bu arada
-
Bende yıllardır çekiyordum kanamalar bitmiyordu 4. evreydi. Geçen ay longo tekniğiyle ameliyat oldum hatta doktor anüs çatlağı operasyonuda yapmış. İyiki de olmuşum valla çok rahatım,bir hafta bi sıkıntısı oluyor sonra zamanla geçiyor. Sıcak su oturma banyosu ağrın olursa rahatlatıyor. Florya Medical Park da oldum özel sigortayla 8000 TL tuttu. Genel cerrahın adı Ergun, karar verirsen bakarsın.
Bende de ic hemeroid var ama hic agri falan yapmıyor normalde. Doktor krem verdi sadece bu hemeroid in ilerleme olayı varmı kötüye gider mi
Arkadaşlar sağolun doktor önerileri için ankaradayım ama istanbul fark etmez giderim sadece eski sağlığıma kavuşayım yeter.
biber ve barahatı çok tüketiyor musun.
-
Hocam hemen hemen hiç tüketmiyorum, 2 sene öncesinde ne kadar tüketirsem tüketeyim sıkıntı yoktu son iki senede başladı.quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08biber ve barahatı çok tüketiyor musun.
O nasıl bir tanım arkadaş.gecmis olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X