Şimdi Ara

Antrenmanlarla Matematik Sonrasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Matematik ve geometri temelim kötü olduğu için bu kitapları önerdiler. Bende alicam ama aklıma su soru takıldı bunları bitirdikten sonra hangi kitapları almalıyım? Simetri serisine mi geçmeliyim? Hedefim 20-25 doğru ygs matematik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunceldir

• Ben antrenmanlarla mat 1i bitirdim 2 deyim bu Kitapla beraber fem ilk adımi beraber.goturmeyi planlıyorum en son olarak simetri ilede kapaniş yapmayi düşünüyorum şuanlik planim bu daha iyi bir plan bulursam onu uygulamayi düşünüyorum bu plani tavsi ye olarak söylemislerdi aklıma yatmıştı seninde hoşuna giderse böyle yap derim bu arada dogan ulunun ders videolarıni izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnjoyTheWeed -- 22 Haziran 2016; 23:19:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kitabı bitirdikten sonra fark hissettin mi?

• İlk kitap temel oluşturmak için 2.kitap ise ygs konuları hissettiğim fark ise biraz daha mantık yurutebiliyorum burda su kullanılmış.diyebiliyor.bagzi soruları da yapiyorum ant mat 2 yi.bitirip 10*15nete çıkanlar var

• Matematiğinin hakkı yenmez bende çözdüm ama geometrisi beş para etmez bana göre karekök 0 geometri var ilgini çekerse bakabilirsin istersen yararlı bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: fal17

Matematiğinin hakkı yenmez bende çözdüm ama geometrisi beş para etmez bana göre karekök 0 geometri var ilgini çekerse bakabilirsin istersen yararlı bir kitap

Kesinlikle katılıyorum geometri için ygs lys sonuç yayınları kırmızı bir seri var o da başlangıç için hemde temel için iyi olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    ayt matematik uzun suruyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geometri için sonucun kırmızı renkli fasikülleri var ara sıra içinde orta sorular olabiliyor , genel hatlarıyla güzel bir set.Zaten 4 kitabı var toplamda setin
    Matematik için ben kartezyen mavi kapaklı ygs soru bankasını öneririm . Başlangıç için idealdir . İlk dönem ben de çözmüştüm , üstüne 2-3 soru bankası daha bitirip denemelere başlarsın . Onun dışında sonucun matematik fasikülleri de temel atmak için idealdir ama klasik sorulardan oluşur , zaten klasik soruları öğrenmeden temel atmak zor biraz . Antremanlarla matematiği çöz , kartezyenin dediğim kitabını al , bitir (veya fem simetri de alabilirsin farketmez ) sonra orta ve zor seviyelere doğru tırmanırsın kareköktür esendir vs. yayınlar zor yayından kastım . Bu arada karekök ve eseni kesinlikle çözmen gerekiyor bence çok güzel kitaplar onun için vakit kaybetmeden başlamanı öneririm

Bu arada antremanlarla geo yerine karekök geometri 0 daha iyidir.Kendim çözmüştüm zamanında karekök geo'yu antremanlarla geonun pdfsine baktım iyi değil pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

Geometri için sonucun kırmızı renkli fasikülleri var ara sıra içinde orta sorular olabiliyor , genel hatlarıyla güzel bir set.Zaten 4 kitabı var toplamda setin
    Matematik için ben kartezyen mavi kapaklı ygs soru bankasını öneririm . Başlangıç için idealdir . İlk dönem ben de çözmüştüm , üstüne 2-3 soru bankası daha bitirip denemelere başlarsın . Onun dışında sonucun matematik fasikülleri de temel atmak için idealdir ama klasik sorulardan oluşur , zaten klasik soruları öğrenmeden temel atmak zor biraz . Antremanlarla matematiği çöz , kartezyenin dediğim kitabını al , bitir (veya fem simetri de alabilirsin farketmez ) sonra orta ve zor seviyelere doğru tırmanırsın kareköktür esendir vs. yayınlar zor yayından kastım . Bu arada karekök ve eseni kesinlikle çözmen gerekiyor bence çok güzel kitaplar onun için vakit kaybetmeden başlamanı öneririm

Bu arada antremanlarla geo yerine karekök geometri 0 daha iyidir.Kendim çözmüştüm zamanında karekök geo'yu antremanlarla geonun pdfsine baktım iyi değil pek.

hocam biraz konu dışı olacak ama bu sene bizim sayısal sınıfında tm ci kızlar okuyordu sizin nickten aklıma geldi, siz o kız mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

Geometri için sonucun kırmızı renkli fasikülleri var ara sıra içinde orta sorular olabiliyor , genel hatlarıyla güzel bir set.Zaten 4 kitabı var toplamda setin

hocam biraz konu dışı olacak ama bu sene bizim sayısal sınıfında tm ci kızlar okuyordu sizin nickten aklıma geldi, siz o kız mısınız?

Yok hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.