Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama defans antrenmanında bekler %50 antrenman almıyor muydu? Küme forumunda konuşurken farkettim artık 5 oyuncuda %100 alabiliyormuş. Aynı şey ortasaha içinde geçerli sanırım. Golcülük antrenmanını boşuna veriyorum ben. Hemen de değiştiremem antrenmanı. Sinir oldum.
ucleme.com merak ettiklerinize buradan bakabilirsiniz
ben ezelden beri defans antrenmanı veririm defans antrenmanında bekler de %100 antrenman alır,haftada 10 oyuncuya antrenman verilebilir.
oyunkuruculuk da kanatlar %50 idi,bir değişim var mı bilmiyorum bende.
Defans 5-3-2 veya 5-4-1 10 defans oyuncusu (stoperler+bekler)
Oyunkuruculuk 3-5-2 veya 4-5-1 6 iç ortasaha, 4 kanat (%50)
Oyunkuruculuk hala aynı gözüküyor.
hiçbirşey değişmedi
Nihat Aga yüreğime indiricektin he. O kadar uğraştık golcü yetiştirelim diye
quote:
Orijinalden alıntı: mśtfzfr
Golcü yetiştiremeyeceğiiz anlaşılan. Bug yüzünden sol forvetlr antrenman almadı.Defans antrenmanı verdim zamanında kanatlar hep ortasaha gibi yüzde elli diye biliyordum ki artık hattrickte ortasahada kanatlar için yüzde 50 denmiyor.
Defans 5-3-2 veya 5-4-1 10 defans oyuncusu (stoperler+bekler)
Oyunkuruculuk 3-5-2 veya 4-5-1 6 iç ortasaha, 4 kanat (%50)
Oyunkuruculuk hala aynı gözüküyor.
Yardım kılavuz antrenman kısmındaki tabloda %50 gözükmüyor bende.
oyunkuruculuk antrenmanı için kanatları mı diyorsun yoksa defans antrenmanında bekleri mi diyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK
quote:
Golcü yetiştiremeyeceğiiz anlaşılan. Bug yüzünden sol forvetlr antrenman almadı.Defans antrenmanı verdim zamanında kanatlar hep ortasaha gibi yüzde elli diye biliyordum ki artık hattrickte ortasahada kanatlar için yüzde 50 denmiyor.
Ne demek sol forvet antreman almadı ya? Yıkarım orayı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK
quote:
Ne demek sol forvet antreman almadı ya? Yıkarım orayı
ilk 3 hafta almadı yeni maç motoru yüzünden hadi yak
quote:
Orijinalden alıntı: bjkunited
oyunkuruculuk antrenmanı için kanatları mı diyorsun yoksa defans antrenmanında bekleri mi diyorsun?
ortasaha için kanat eskiden 50 ibaresi vardı şimdi yok bende
Parantezler küçük etkileri gösterir. Çift parantezler çok küçük etkileri gösterir.
Oyunkuruculuk ...kimler için... İç ortasahalar(Kanatlar)((Maçta oynayan bütün oyuncular))
quote:
Orijinalden alıntı: eros
hiçbirşey değişmedi
O kadarını bende okuyorum zaten. Ama o sayfa değişmiş. Orada kesin ve net rakam yazıyordu. İçortasahalar + kanat 50gibi. Antrenman sisteminde olayın yaştan alınıp yetenek kadaemeleri arasında değer arttıkça yavaşladığını okudum. Buda işleri değiştirir. Defans kısmındada benim gibi defansta beklerin 50 aldığını hatırlayan bir kaç oyuncu daha var. Yada biz ortasahalar öyle diye defansıda öyle hatırlıyoruz bilmiyorum. Defans antrenmanı veren birinin daha fazla para kazanacağı muhakkak. Genede antrenman sisteminde değişiklikler olmuş belli.
defans antrenmanında diğer antrenmanlara göre biraz daha geç atlarlar..buda var...
Tabi birçok şey değişti.Antrenmanın dakika bazlı olmasını da unutmamak lazım,her antrenman türünde oyuncular aynı sürelerde gelişmiyor. Defans antrenmanında bekler de %100 antrenman alır,bu kesin. (kaç yıldır defans antrenmanı veriyorum)
Yalnız hattrickte hata var da oyuncular antrenman almıyorsa bilemem
quote:
defans antrenmanında diğer antrenmanlara göre biraz daha geç atlarlar..buda var...
Yetenek başına 0.7 hafta diye biliyorum bu da değişmediyse tabi.
quote:
Evet, bütün antrenmanlar avantaj-dezavantajlarıyla birbirine denk gözüküyor. Üzülmenize gerek yok yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme