Şimdi Ara

Antremanlarla Matematik zannedildigi kadar kolay mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Antremanlarla Matematiğin özelliklede 3-4 serisinin ilerliyen sorulari kolay zayilmaz bence 1-2 serisi son serisine nazaran biraz daha kolay ama sizce bütün serilerini bitirsek ygs lusde kaç net yaparız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl arkadaşım onları bir de bir de kaly matematik diye bir kitap çözdü 3 doğru 7 yanlışı vardı ygs matematikte, lysde başka bir kitap daha çözdü orda da 5-6 tane vardı doğrusu yanlışını hatırlamıyorum.. Fazla basit ygs lys için, ilkokul düzeyi sayılabilir. Tabii benim görüşüm o yönde başkası ne der bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Geçen yıl arkadaşım onları bir de bir de kaly matematik diye bir kitap çözdü 3 doğru 7 yanlışı vardı ygs matematikte, lysde başka bir kitap daha çözdü orda da 5-6 tane vardı doğrusu yanlışını hatırlamıyorum.. Fazla basit ygs lys için, ilkokul düzeyi sayılabilir. Tabii benim görüşüm o yönde başkası ne der bilemem

bizim arkadaş antremanlarla matematiği bitirdi fakat ygs barajını aşamadı
  • Temel kitap olduğu için pek fayda etmez bide nasıl çozduğune bağlı ustun koru çozersen faydası olmaz
    2 kitabı bitirdikten sonra ygsde en az 5 net yapamıyorsan sende sorun vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 7 Ekim 2015; 7:24:33 >
  • Temel varsa islemlerini cok hizlandiriyor ama temel yoksa konuyu internette dinle oyle coz

• Örnek olarak ben meslek lisesi mezunuyum çok iyi hatırlıyorum ortaokulda ve lisede hiç matematiğe çalışmadım gerçi meslek lisesinde 3 yıl matematik görmüyorsun.Bugün antremanlarla matematik kitabından harfli ifadelerle işlem yapma ve parantez açma konusuna başlıyım dedim.Hayal kırıklığı ben 19 yaşındayım ve liseden mezun olmuşum ama gel gör ki 8.sınıf konusunu anlamıyorum ve yapamıyorum.Bugün farkına vardım bende bir sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Örnek olarak ben meslek lisesi mezunuyum çok iyi hatırlıyorum ortaokulda ve lisede hiç matematiğe çalışmadım gerçi meslek lisesinde 3 yıl matematik görmüyorsun.Bugün antremanlarla matematik kitabından harfli ifadelerle işlem yapma ve parantez açma konusuna başlıyım dedim.Hayal kırıklığı ben 19 yaşındayım ve liseden mezun olmuşum ama gel gör ki 8.sınıf konusunu anlamıyorum ve yapamıyorum.Bugün farkına vardım bende bir sorun var.

Konuyu bilmiyosan yapamaman normal. Video izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Temel kitap olduğu için pek fayda etmez bide nasıl çozduğune bağlı ustun koru çozersen faydası olmaz

Ygsde 6 net yaptim bu kitabi çözmeden kitabi bitirirsem kaç olabilir ayrica 2 defa tekrar cozuyorum kitabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmettinerbakan96 -- 7 Ekim 2015; 18:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Temel varsa islemlerini cok hizlandiriyor ama temel yoksa konuyu internette dinle oyle coz

Bilgigim konulari bu kitapdan cozunce cidden hizlandiriyo bilmediğim konulari öğreniyorum kitabdan ondanda fayda sagliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: necmettinerbakan96

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Temel kitap olduğu için pek fayda etmez bide nasıl çozduğune bağlı ustun koru çozersen faydası olmaz

Ygsde 6 net yaptim bu kitabi çözmeden kitabi bitirirsem kaç olabilir ayrica 2 defa tekrar cozuyorum kitabi

1-2yi bitirirsen 10net civarı yaparsın

• O kitapla ygs de pek bise yapamazssn zate konuyu nette izlersin bi ne ne degilmis alarain sonrada soru cesitleri gormeye baslarsin fem ilk admi alip bilen bir arkadasina her gun cozdurceksn o cozerkn sende iyice dinlixen eve gelince tekrar o sorulari kendin yazip oendin cozmeye baslicaksin 2 boyunca o konunun sorularini en az 5 6 kere yazip cozceksin otomatik olarak beyin artik algomaua baslar.. o kitap bittikden sonra artik karakok matematik kitabini alcan o kitai tamamen kendin cozmeye baslican onu bitirince feem in deneme serilerini cozmeye baslicaksin..

25.10.2015 ilk adim fem kitabi bitmis olsun
    15.11.2015 karakok bitirmis ol
    03.10.2015 full feme dayan

Planli calis disiplinine uyarsan halledersin

Ant.mat zaman kaybi zaman kaybi diyemem ama o kitapla simavdan maximum 13 net cikartirsin hedefin yuksekse dedigim sekilde calismani oneirrim

• quote:

Orijinalden alıntı: youlost038

O kitapla ygs de pek bise yapamazssn zate konuyu nette izlersin bi ne ne degilmis alarain sonrada soru cesitleri gormeye baslarsin fem ilk admi alip bilen bir arkadasina her gun cozdurceksn o cozerkn sende iyice dinlixen eve gelince tekrar o sorulari kendin yazip oendin cozmeye baslicaksin 2 boyunca o konunun sorularini en az 5 6 kere yazip cozceksin otomatik olarak beyin artik algomaua baslar.. o kitap bittikden sonra artik karakok matematik kitabini alcan o kitai tamamen kendin cozmeye baslican onu bitirince feem in deneme serilerini cozmeye baslicaksin..

Ant.mat zaman kaybi zaman kaybi diyemem ama o kitapla simavdan maximum 13 net cikartirsin hedefin yuksekse dedigim sekilde calismani oneirrim

Hocam peki lysde durum bundan farklı olur mu özelikle trigonometri limit türev integrali bitirdim bu kitap dan yarar sağladı gibi ama ne dersiniz

• Kolay yani gerçekten kolay 1ve ikiyi bitir 10 net yaparsın herhalde yükseltmek sana kalmış temel kitabı yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

O kitapla ygs de pek bise yapamazssn zate konuyu nette izlersin bi ne ne degilmis alarain sonrada soru cesitleri gormeye baslarsin fem ilk admi alip bilen bir arkadasina her gun cozdurceksn o cozerkn sende iyice dinlixen eve gelince tekrar o sorulari kendin yazip oendin cozmeye baslicaksin 2 boyunca o konunun sorularini en az 5 6 kere yazip cozceksin otomatik olarak beyin artik algomaua baslar.. o kitap bittikden sonra artik karakok matematik kitabini alcan o kitai tamamen kendin cozmeye baslican onu bitirince feem in deneme serilerini cozmeye baslicaksin..

Hocam peki lysde durum bundan farklı olur mu özelikle trigonometri limit türev integrali bitirdim bu kitap dan yarar sağladı gibi ama ne dersiniz

Sevgili dostum
    Yarar tabiki sagladi cunku temelini olusturdun artik o konulari baska kitaplardan baktiginda ne yapman gerektigini az cok daha iyi anlarsin
    Ama yuksej net istiyorsan ozellikle lys de filan daha ciddi kitaplardan calismaua baslamlisin..

Dedigim sekilde calisirsan emin ol netlerin cok yukselicektir

• yararsız kitap bence arkadaşda gördüm kullanmadım ama cok kolay gibi

• quote:

quote:

quote:

Sevgili dostum
    Yarar tabiki sagladi cunku temelini olusturdun artik o konulari baska kitaplardan baktiginda ne yapman gerektigini az cok daha iyi anlarsin
    Ama yuksej net istiyorsan ozellikle lys de filan daha ciddi kitaplardan calismaua baslamlisin..

Dedigim sekilde calisirsan emin ol netlerin cok yukselicektir

Eyvallah hocam seriyi bitirdikden sonra fem konu anlatimli soru bankasindan ve birey a dan devam etcem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.