Şimdi Ara

Antremanlarla matematik 1 ve 2 kac günde biter /acil motivasyon lazım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni başladım hayvan gibi çalışmayı düşünüyorum. İlk 1 ay ne çözmeli tm öğrencisi? Antr. Mat. 15 günde biter mi?biterse antr mat. 2.kitabına başlanmalı mı? Palme türkçe var o kaç günde bitmeli? Bu kaynaklar iyi mi?

İlk 1 ay bunlara çalışmayı düşünüyorum mantıklı mı? Başka ne yapabilirim deneme alayım mı?

Lütfen cevaplayın. Benim için gerçekten çok önemli. Deli gibi stresli ve kaygılıyım şuanda :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona State -- 6 Ekim 2015; 22:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antrenmanlarla matematiğin sadece 1. kitabını al bence bitir kısa sürede sonra başka kaynaklara yönelirsin bu arada başkalarını dinleme ve gereksiz kitap diyenleride dinleme onlar 20-30 net arası yapan ve senin seviyeni bilmeyen kişiler uyuz oluyorum şöyle zaman kaybı diyenlere temelin yoksa mecbur böyle kolay kitapları alıcak adam başka yapıcak birşey yokki
    Yapay Zekanın Yanıtı

Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 Kaç Günde Biter?

Matematik 1 ve 2 derslerini antrenmanlarla kaç günde bitireceğin, çalışma programına, konuların kapsamına ve çalışma temposuna bağlıdır. Ancak genel olarak şu hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Çalışma Programı: Düzenli ve disiplinli bir çalışma programı, başarıya ulaşmanda büyük önem taşır. Her gün belirli saatleri matematiğe ayırmaya çalışmalısın.
    • Konuların Kapsamı: Matematik 1 ve 2'nin oldukça kapsamlı dersler olduğunu unutmamalısın. Derslerin tüm konularını eksiksiz bir şekilde öğrenmek için yeterli zaman ayırman gerekir.
    • Çalışma Temposu: Çalışma tempon da bitirme süresini etkileyen önemli bir faktördür. Konuları hızlı bir şekilde kavramakta ve uygulamakta zorlanıyorsan, daha fazla zamana ihtiyacın olabilir.

Antrenmanlarla Matematik 1 Kaç Gün:

Matematik 1'in kapsamını ve zorluk seviyesini göz önünde bulundurarak, düzenli antrenmanlarla 3-4 haftada bitirebilirsin. Ancak bu süre, çalışma programına ve çalışma temposuna bağlı olarak değişebilir.

Antrenmanlarla Matematik 2 Kaç Gün:

Matematik 2, Matematik 1'e göre daha kapsamlı ve zor bir derstir. Bu nedenle, düzenli antrenmanlarla 5-6 haftada bitirmeyi hedeflemelisin. Yine de çalışma programı ve çalışma temposuna bağlı olarak bu süre artabilir.

Önemli İpuçları:

• Çalışmalarını düzenli aralıklarla tekrar et.
    • Örnek soruları çözerek pratik yap.
    • Zorlandığın konuları öğretmeninden veya bir uzmandan yardım alarak öğren.
    • Motivasyonunu yüksek tut ve çalışma hedeflerine ulaşmak için kararlı ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mat 1 1.5 ayda rahat biter deneme cozersin

• Axwell. kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam.

Başka öneri/tavsiyesi olanlar yazsın lütfen.

• Ant 1 gereksiz zaman kaybi olur icerigi ne 1 in bana toplama cikarma falan var dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FahreKnight

Ant 1 gereksiz zaman kaybi olur icerigi ne 1 in bana toplama cikarma falan var dediler

Hocam temelim hiç yok temel atmak için başladım. İçerik toplama çıkarma ile başlıyor ama sonlara dogru carpalara ayırma 2.dereceden basit esitsizlikler köklü ifadeler falan bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona State -- 6 Ekim 2015; 22:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona State

quote:

Ant 1 gereksiz zaman kaybi olur icerigi ne 1 in bana toplama cikarma falan var dediler

Hocam temelim hiç yok temel atmak için başladım. İçerik toplama çıkarma ile başlıyor ama sonlara dogru carpalara ayırma 2.dereceden basit esitsizlikler köklü ifadeler falan bulunuyor.

hocam temel atmak istiyorsan bence bol bol konu anlatım kitabı al bir konuya 5,6 yerden çalış ...
  • Ant mat 1 30 günlük bir kitap 10-15 günde biter
    Ant mat 2. 12 haftalık bir kitap 1 ayda biter en fazla
    İkisinide al çoz çok faydasını gorursun üstüne fem simetri ile 20-25net yaparsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her gün 1 mat denemesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

quote:

quote:

hocam temel atmak istiyorsan bence bol bol konu anlatım kitabı al bir konuya 5,6 yerden çalış ...

Hocam bu seferde kaynak karmaşası olabilir akıl karıştırabilir ve masraflı olur. Ben Antrenmanlarla 1 ve 2 ye başladım temel için sonrada güvender mat çalışacağım sonrada soru bankası

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

quote:

quote:

Hocam bu seferde kaynak karmaşası olabilir akıl karıştırabilir ve masraflı olur. Ben Antrenmanlarla 1 ve 2 ye başladım temel için sonrada güvender mat çalışacağım sonrada soru bankası

vallaha hocam sen bilirsin ama güvender konu anlatımı bence güzel değil yaa piyasa sorusu hep özgün sorular çözmeye çalış...3 4 5 yayınlarındaki sorulara bak onlar güzeldir tabi şimdi bakma sonra bak ... yani temel attıktan sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vallaha hocam sen bilirsin ama güvender konu anlatımı bence güzel değil yaa piyasa sorusu hep özgün sorular çözmeye çalış...3 4 5 yayınlarındaki sorulara bak onlar güzeldir tabi şimdi bakma sonra bak ... yani temel attıktan sonra

Alıntıları Göster
    Bende yarın için kaynak arıyodum hocam. Aslında temelim var ama yinede unutmuşum sağlık okuduğumdan matematik görmüyoruz. Bende dediğin kitapları aliyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxample -- 7 Ekim 2015; 0:03:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Bende yarın için kaynak arıyodum hocam. Aslında temelim var ama yinede unutmuşum sağlık okuduğumdan matematik görmüyoruz. Bende dediğin kitapları aliyim o zaman

Alıntıları Göster
    Bende yarın için kaynak arıyodum hocam. Aslında temelim var ama yinede unutmuşum sağlık okuduğumdan matematik görmüyoruz. Bende dediğin kitapları aliyim o zaman?
  • Sana işin dogrusunu soyliyim

Dort temel işlem berbatsa al gelistir antremanlarla matematikle(onun disinda alirsan bana gore zmaan kaybi ben mezunum 12. Sınıfta nasil gaza galdiysem ;)) 3 kitabini aldim 11. Sinifta 1ini cozmustum. O diger kitaplarina dokunmadim nerdeyse. Cunku test degil cozumleri yok vakit kaybettirir. Ara siniflar icin uygun ama)

Onun disinda simetri alabilirsin veya nejdet kirpi dinleyip konu ozetliden soru cozebilirsin.

• Antrmanlarla 2. Kitabi iyidir ama bence bilmiyorum zaman kaybi gibi bwnce ilk adim fem al .. ordan cozemeedigin sorulari konu anlatim kitaplarindan bak tkerar cozmeye basla mantigini anladikca zaten cok kolay matematigi yaptigini gorceksin biraz yorumlucan tabi.. ilk adimi bitirince karekok al sonrada femin en kazik denemelerini al.. 30 net cikartirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam güvenderin yerine ne önerebilirsin

• Arizona State kullanıcısına yanıt
    antrenmanlarla matematiğin sadece 1. kitabını al bence bitir kısa sürede sonra başka kaynaklara yönelirsin bu arada başkalarını dinleme ve gereksiz kitap diyenleride dinleme onlar 20-30 net arası yapan ve senin seviyeni bilmeyen kişiler uyuz oluyorum şöyle zaman kaybı diyenlere temelin yoksa mecbur böyle kolay kitapları alıcak adam başka yapıcak birşey yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projectx072 -- 7 Ekim 2015; 15:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: projectx072

antrenmanlarla matematiğin sadece 1. kitabını al bence bitir kısa sürede sonra başka kaynaklara yönelirsin bu arada başkalarını dinleme ve gereksiz kitap diyenleride dinleme onlar 20-30 net arası yapan ve senin seviyeni bilmeyen kişiler uyuz oluyorum şöyle zaman kaybı diyenlere temelin yoksa mecbur böyle kolay kitapları alıcak adam başka yapıcak birşey yokki
    ikisini 1 ayda bitirirsin. ben ikisiyle başladım. şaun 32 de 30-32 arası yapiyorum. Çokta zor değil.
    Bu kitaplar sayesinde kendimi çok iyi yaptım. Bir çok fen liseliden daha iyi ygs matematiğim.
    Aynı zamanda Ales geçmiş yıl sorularınıda çözdüm...
    haa bu iki kitaptan sonra şunları çözdüm
    Ant Mat- FDd Kolay Mat- Birey A{Eski Basım}- Güvender- Çıkmış Tüm sorular[Ales Kpss dahil]- Ekstrem Denemeleri- Güvender Denemeleri- Zirve Soru bankası Eski basımdı.- Sonuç Fasikülleri Tamami- Ekstrem Ygs Soru bankası- Fem Konu Özetli Soru bankası- Birey B[eski basım]- Bireyin ödev kitapçıkları.
    Şimdi diceksiniz ki o kadar kitaba o kadar net olmali zaten. Asıl hata bu.
    Temel atıldıktan sonra sağlam 1 kitap ve çıkmış sorualr çözün. sonra deneme başka kitaplarla uğraşmayin. Gereksiz

LYS Mat İçin Sonuç-Apotemi-Esen Fasikülleri Sonuç yerine gürde olabilir.
    Birey A(Eski Basım) - Güvender ve Ekstrem çözdüm geçen yıl

Şuan genel olarak sosyalsiz denemelerde 107 yi görüyorum. 1 Ay sonra hedef 140!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-852A14766 -- 7 Ekim 2015; 15:15:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KurThaN01

ikisini 1 ayda bitirirsin. ben ikisiyle başladım. şaun 32 de 30-32 arası yapiyorum. Çokta zor değil.
    Bu kitaplar sayesinde kendimi çok iyi yaptım. Bir çok fen liseliden daha iyi ygs matematiğim.
    Aynı zamanda Ales geçmiş yıl sorularınıda çözdüm...
    haa bu iki kitaptan sonra şunları çözdüm
    Ant Mat- FDd Kolay Mat- Birey A{Eski Basım}- Güvender- Çıkmış Tüm sorular[Ales Kpss dahil]- Ekstrem Denemeleri- Güvender Denemeleri- Zirve Soru bankası Eski basımdı.- Sonuç Fasikülleri Tamami- Ekstrem Ygs Soru bankası- Fem Konu Özetli Soru bankası- Birey B[eski basım]- Bireyin ödev kitapçıkları.
    Şimdi diceksiniz ki o kadar kitaba o kadar net olmali zaten. Asıl hata bu.
    Temel atıldıktan sonra sağlam 1 kitap ve çıkmış sorualr çözün. sonra deneme başka kitaplarla uğraşmayin. Gereksiz

LYS Mat İçin Sonuç-Apotemi-Esen Fasikülleri Sonuç yerine gürde olabilir.
    Birey A(Eski Basım) - Güvender ve Ekstrem çözdüm geçen yıl

Şuan genel olarak sosyalsiz denemelerde 107 yi görüyorum. 1 Ay sonra hedef 140!

Hocam antremanlarla matematik serisini bitirdikden sonra birey a nın beyaz kitabini cozsek olur mu acaba

• necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    Ben burada ne yaptiğimi söyledim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: KurThaN01

Ben burada ne yaptiğimi söyledim zaten.

Birey A ının bir kırmızı bir de beyaz kitabı varda hangisi diye ondan sordum.

• necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    Onuda yazdım:) Eski Basım diye yani beyaz olan oluyor..

Birey A beyaz kapakli
    Çözdüğüm Birey B de Beyaz Kapakli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.