|
Norton fena degil ..en iyi taraflarindan gelen giden supheli yada yeni baglantilarin bildirimlerini veriyor .. du en son yukledigim versiyonunda simdi pek bilmiyorum baya degistirmislerdir . O telegramdaki beyin fukaralarinin daha internetin ne oldugundan bi haber olduklarina eminim . Sizin piyasada kullandiginiz en basitinden soyliyim programlardan mesela klite codec de 15 e yakin trojan malware vari seyler cikti . Ne kadar guvenilir degilmi . Tabii eger farkinda olmadan ya da o embesillerin dusundugu gibi herseye guvenerek sirf adi geciyor diye cogu siteden o programi indirir kurarsan sisteminde port acarlar butun dosyalarini luplerler .. Ben 30 senelik tecrubeli bilgisayarci ve network cuyum benim bile basima geldi . Ne olursa olsun ve kaynagi ne olursa olsun mutlaka o programi virus total de taratin o ahkam kesen herseye guvenen lamer comezlerin laflarina aldirmayin . Ben artik korsan oyuna bile guvenmiyorum . Orjinalini 30 40 tl ye uye olur indiririm kafam rahat olur . Tekrar soyluyorum indirdiginiz her programin hash lerini virus totelde kontrol ettirin . Ben bu korsan gecinip internet ortaminda 90 tane orjinalini manipule ederek icine trojan katilarak dagitilmis bir surumu indirdim icinden neler cikti . Ve port tarama yaptirdigimda adam shell acmis benim bilgisayara hemen win firewall dan engelledim format attim . Antivurus kulkanmak degil antivirusluk durum olmadigini sanan embesiller enayiliktir Norton tavsiyemdir . Biraz tuzludur ama deger . Mcaffee falan hikaye . Malware bytes da ucretsiz kullanabilirsin ama ucretsiz nereye kadar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 16 Nisan 2021; 17:21:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
var . Sisteminize bir seyin bulastigini anlamanin en iyi yolu port taramasidir . Windows un kullandigi standart portlardaki servisler haricinde muhakkak supheli portlar cikacaktir . Ha diyeceksiniz acik portlarimdan iletisim yapamazmi . Hayir her port bir servis tarafindan kullanilir . Kullanilan Portlar cogalabilir ama bir port bir servis icin kullaniliyorsa baska bir protokolle o porttan iletisim yani sizin anlayacaginiz hacklenmek dosyalarinizn cekilmesi vb . Yapilamaz dolayisiyle de sisteminizde windows surumunun ve modem gibi aletlerin kullandigi standart portlar haricinde acik supheli port varsa anlayiniz ki trojan yediniz
kullanıcısına yanıt
. Yuruyen olu nickli uyeden caldim hakkini helal et hocam