Şimdi Ara

Antivirüs programlarından hangisini tercih etmeliyim...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar..Sistemim Win7 kullanıyorum..Şöyle pc de bütün virüsleri köküne kadar temizleyecek bi program arıyorum..Daha önceleri kaspersky 2013,eset smart security 6 ve avast 8. sürümlerini kullandım ama tam olarak bütün virüsleri bulduğunu sanmıyorum ve hepsinide crack yoluyla veya lisanslı yolla kullandım ve en son güncel veritabanları ile..Sizden ricam şöyle bütün virüsleri bulacak tamamen temizleyecek bi program önerebilirmisiniz..Gerçi biliyorum antivirüs programları ne kadar güncellensede bi o kadar da virüs çıkıyor meydana..Onun için şu zamanda saydıklarımda dahil olmak üzere en iyi hangi virüs programını kullanmamı önerirsiniz..Yardımlarınızı bekliyor olacağım... :)



  • kullanıcıya göre değişir durum. illegal paylaşımlar içeren hack,keygen siteleri ve adult varsa işin içinde hiç kasma hiçbir antivirüs koruyamaz seni buna emin olabilirsin. normal bir kullanıcı isen tüm ayarlarını yapmak kaydı ile panda antivirüs denedin mi bilemem ama işini rahat görür özelliklen reklam ve banner ayarınıda yaparsan baya bir rahatlarsın seni rahatsızda etmez olur olmaz herşey için diğer yazılımlar gibi bu site engellendi açmak için şu yada bu pencereside gelmez site engelli ise engelli açamazsın yazar o kadar. başkada bir şey çıkmaz. izin vereceksen beyaz listeye eklersin sisteyi açar.
  • zaten crackli antivirüs kullanarak en büyük hatayı yapıp asıl virüsü sistemin ozaman kapmış ama neyse benim önerim norton 360 bulamıyacağı virüs yoktur ama bunuda gidip crackli kullanma böyle hatalarda yapma...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avira İnterne Security Pc ne Virüs Kaptırmaz

    Ayrıca Ben Hem Avira Hemde Smart Security Eset Kullanıyorum

    1.i virüs bulammassa 2.si virüs buluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.