Şimdi Ara

Hangi 9070xt modelini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay sonra inşallah kendime yeni bir sistem toplayacağım işlemci kasa monitör hepsini seçtim ama ekran kartı konusunda gerçekten kararsız kaldım arasında 5 6k fiyatı oynaması çok önemli değil 9070xt için hangi marka modeli tercih etmeliyim üst segment düşünüyorum ama aklım nitro+ asrock taichi ve xfx mercuryde kaldı başımı ağrıtmayacak sessiz ve en şık duranı hangisidir herkes nitro +demiş ama tasarımını çok sade buldum hoşuma gitmedi taichi güzel duruyor ama Türkiye'de incelemesini bulamadım malzeme kalitesi gürültüsü sıcaklığı vs nasıldır yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Üst segmentde Asus TUF, Sapphire Nitro+, Asrock Taichi, XFX Mercury, Gigabyte Aorus Elite gibi modeller var.

F/p arayanlar için 3k iadesiyle Gigabyte Gaming OC modeli 29-30k civarına alınabiliyordu. Kampanya devam ediyorsa tercih edilebilir.

İlla internetten almayacağım asrock satan mağazalar biliyorum bulma sıkıntım yokve açıkçası ilk kez toplayacağım için birazda güzel şık duran birşeyler istiyorum asus üst segment 9070xt çıkartmadı tuf var orta segment gigabyte olabilir ama aklıma en çok takılan asrock oldu çok hoşuma gitti farklı duruyor acaba malzeme kalitesi soğutması gürültüsü vs nasıl bunu merak ediyorum fiyatı pek önemli değil maksimum 5 10 farkeder büyük ihtimal birdaha sistem yükseltmeyeceğim bundan dolayı sağlam kaliteli olması daha önemli yurtdışında xfxi de çok övüyorlar beyazı güzel duruyor birde manyetik fanları var kolayda temizlenir ama fan tasarımı yüzünden fanların çok verimli olduğunu düşünmüyorum sesli gibi geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.