Şimdi Ara

Antivirüs programı hiç virüs bulamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki gün bir mağazadan ücretli bir antivirüs programı aldım.Geçen sene ücretsiz bir antivirüs programı kullanıyordum ve program solucan truva atı ne varsa buluyordu bir seneden beri antivirüs programı kullanmıyordum bilgisayarımın virüsle dolduğunu verilerimin ve dosyalarımın çok büyük tehlike altında olduğunu düşünerek ücretli bir antivirüs programı aldım fakat o da ne bütün bilgisayarı taratmama rağmen tek bir virüs bile tespit edemedi bu işte bi tuhaflık var ama ben çözemedim ya bilgisayarda tek bir virüs yok ya da boşuna para verip antivirüs programı aldım herhalde program hiç bir işe yaramıyor

• Dostum ücretsiz olarak kullandığın programın ve parayla aldığın programın adını yazar mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Dostum ücretsiz olarak kullandığın programın ve parayla aldığın programın adını yazar mısın ?

evt... ben avast, nod32 ve kasperskyı aynı anda kullanıyorum ama hepsi pasif durumda... deepfreeze kullandığım için pek gerek olmuyor ama deepfreeze in altına program kuracağım zaman 3 antivirüs programına taratıyorum genelde kaspersky buluo virüsleri... mesela yabancı sitelerden indirdiğim trojenli programda avast ve nod32 trojen bulamadı ama kaspersky buldu... öncelikle kaspersky ın 1 aylık deneme sürümünü indirip tarasaydın bilgisayarı...
  • Bit defender 8 dene...pro sürümü ve türkçe...
    birde Spyware doctor 6.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

Bit defender 8 dene...pro sürümü ve türkçe...
    birde Spyware doctor 6.

Spyware doctor 6 virüs bulmaz... sadece reklam yazılımlarını bulur ve siler.... mesela kendiliğinden açılan reklam pencereleri varsa o pencereyi açan programı bulup siler...
  • Aslında yazmak istememiştim reklam olur diye ama bi yerlerde bi sorun varsa belki tartışarak bi sonuca varabiliriz. ücretsiz kullandığım program avast, satın aldığım ise nod 32.
    quote:

Dostum ücretsiz olarak kullandığın programın ve parayla aldığın programın adını yazar mısın ?
  • son güncelleştirmeleri yaptığınızı varsayıyorum.

Peki virus olduğundan eminmisiniz ? herhangi bi yavaşlama, windows çalışmasında sorunlar hissediyormusunuz ?
    sadece deneme amaçlı kaspersky ı indirip 30 günlük denemesini kullanın ve taratın. ama nod32 de iyi programdır. sanırım sadece suspiciouslarda farklı olur kasper ile tarattığınızda.

deneyin bişey kaybetmezsiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nod32 kullandım aylarca hiç bişi bulmadı bu süre içinde kaspersky kullandım o da ona keza ki yıllarca kaspersky kullandım ve övdüm.

ama avira aynı sistemde 4- 5 virüs buldu ve dosya indirdiğimde anında zipli rarlı dosyaların içindeki trojan ve virüslü dosyaları buldu şaşırdım bende ücretsiz sürümü olmasına rağmen

avira deneyin derim bu tecrübem ile...
  • Arkadaşlar her programın kendine göre üstünlükleri var.Hepsi birbirinden iyi.Bende Eset smart security kullanıyorum uzun süredir.Hiçbir sorun yaşamadım.

Bazen pc'ye zararsız bazı dosyalar iner bunlarda trojan olabilir ama zararsızdır.O yüzden bazı programlar bunları şüpheli olarak görmeyip bulmayabilir.

Ama Kaspersky ne varsa bulup silen bir program.Nod32'de iyi bir program.Avast pek iyi değil ben bazı sorunlar yaşamıştım.

Yani ister Kaspersky ister Nod32 kullan hiçbir sorun yaşayacağını sanmıyorum ikiside kaliteli programlar.

• nod32 de bi işe yaramaz kardeş... trojenli bi dosyayı önce nod32 ye sonra kaspere tarattım... nod32 bişi bulamadım ama kasper 2 tane trojen buldu....
  • Rootkit leri antivirüs programları da görmüyor.Hemen belirteyim.En baba antivrüs programlarının bile yakalayamadığı rootkitler mevcut...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dijitechnics

Aslında yazmak istememiştim reklam olur diye ama bi yerlerde bi sorun varsa belki tartışarak bi sonuca varabiliriz. ücretsiz kullandığım program avast, satın aldığım ise nod 32.
    quote:

Arkadaşım yazmadan nasıl bilecez yada nasıl yorum yapacağız.Bitdefender 2009 yada karperksy 2009 sürümlerine denemeni tavsiye ederim.
  • Avira Antivir Personal- Free Sitesinden kur çok güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.