Şimdi Ara

Antivirüs Programı...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar antivirüs programı arıyorum daha önce avast'ı kullandım ama bilgisayarı çok kasıyor birde verim açısından pek olumlu değil diye bir düşüncem var.

bana önerebileceğiniz bir program var mı .. beleş olursa iyi olur :D

• ben avira antivir kullanıyom bi de üzerine malwarebytes.gayette memnunum.
  • Avira Free kullanıyorum. Yeni sürüm çıkardı güzel , beğendim
  • Hocam kusur bakmayın ama avast da kasıyosa pc nizde sorun var demekdir avast dan daha az kasacak bi antivirus yok ama avirayı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

Hocam kusur bakmayın ama avast da kasıyosa pc nizde sorun var demekdir avast dan daha az kasacak bi antivirus yok ama avirayı öneririm

aynen... Ama nod32 yi bi dene.
  • Pandayı kullanmaya başladım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

merhaba,

arkadaşlar antivirüs programı arıyorum daha önce avast'ı kullandım ama bilgisayarı çok kasıyor birde verim açısından pek olumlu değil diye bir düşüncem var.

bana önerebileceğiniz bir program var mı .. beleş olursa iyi olur :D

bu konuda halihazırda nod32 den daha iyisi yoktur. kanaatimce.

size bir performans ayarından bahsetmek istiyorum :
    nod32 de filescan kısmında, create,execute,read vs. lerde scan yapacağını sadece execute da scan yapsa bu performansa yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Tarayıcı Programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avira Free Antivirus
  • Hem kasmayacak hem de ücretsiz olacak diyorsan microsoft security essentialsi denemeni öneririrm.
  • ESET 5 tavsiye ederim çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

ESET 5 tavsiye ederim çok iyi

• beleş mi
  • Bende Avira free versiyonu kullanıyorum.Gerçekten başarılı ve birçok virüs programı değiştirmiştim onlara göre daha başarılı bence.Ama eğer ingilizcen iyi değilse o yönde sıkıntın olabilir.Çünkü program ingilizce.Tavsiye ederim
  • Avira bazen çok saçma dosyaları virüslü olarak buluyo örneğin originden yüklediğim bf3.exe de virüs var dedi yok artık yani avirada belli dosyalarda virüs taraması yapmaması gibi bir ayar var mı bulamadım bir türlü ?
  • Sanırım sözü edilen antivürüs proğramı ücretli.Ücretsiz bir proğram önerebilir misiniz?
  • sözü edilen virüs programından kasıtın eğer avira ise hem ücretlisi hem ücretisizi var.Ayrıca sanırım yakında aviranın türkçesi çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

Avira bazen çok saçma dosyaları virüslü olarak buluyo örneğin originden yüklediğim bf3.exe de virüs var dedi yok artık yani avirada belli dosyalarda virüs taraması yapmaması gibi bir ayar var mı bulamadım bir türlü ?

1.avira ana menüye gel.burda sag tarafta Configuration u tıkla..

2.ayarlar menusunu actıgında Expert Mode a bir tik at

3.soldaki system scanner menüsünü tıkla ve menü acılsın

4.daha sonra Scan and then on Exception menusunu tıkla

5.add the exception secenegini göreceksin.

6.burdan istersen exe.dosyasını ister dosyanın klasör olarak konumunu ekleyebilirsin...

ayrıca aynı olayı realtime protection a da uygula.

• quote:

Orijinalden alıntı: patientkaya.92

quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

Avira bazen çok saçma dosyaları virüslü olarak buluyo örneğin originden yüklediğim bf3.exe de virüs var dedi yok artık yani avirada belli dosyalarda virüs taraması yapmaması gibi bir ayar var mı bulamadım bir türlü ?

1.avira ana menüye gel.burda sag tarafta Configuration u tıkla..

2.ayarlar menusunu actıgında Expert Mode a bir tik at

3.soldaki system scanner menüsünü tıkla ve menü acılsın

4.daha sonra Scan and then on Exception menusunu tıkla

5.add the exception secenegini göreceksin.

6.burdan istersen exe.dosyasını ister dosyanın klasör olarak konumunu ekleyebilirsin...

ayrıca aynı olayı realtime protection a da uygula.

Sağolasın ikisinide yaptım oldu artık çıkmıyo bf3 için saçmasapan bir şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.