Şimdi Ara

Antivirus Program Sorunu Anlayanlar Bakabılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda avast antıvurus 4.8 home demo var.İşletım sıstemım xp.Bayadırda kullanıyorum.Ama vırus tarayıcımı degıstırmek ıstıyorum.Fakat sildiğimde tarayıcıyı bılgısayar dısk d ye girerken falan bekleme yapıyor bir dosyaya tek sol tıkladıgınızda uzun sure sonra karartıyor ve bazıları..Bunlar karşılaştıgım sorunlar vırus tarayıcısını bu yuzden sılesım gelmıyor sebebı ne olabılır arkadaslar anlayanlar cevap yazabılırse sevırınırım şimdiden teşekkurler...

• Arkadaşlar birde eklemek ıstıyorum.Programı sıldınız gerı yukledınız problemler kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsı38

Arkadaşlar birde eklemek ıstıyorum.Programı sıldınız gerı yukledınız problemler kalkıyor.

hocam avast 7 çıktı. senin kullandığında programı güncelle diye seçenek varsa oradan 7 ye yükseltebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Arkadaşlar birde eklemek ıstıyorum.Programı sıldınız gerı yukledınız problemler kalkıyor.

hocam avast 7 çıktı. senin kullandığında programı güncelle diye seçenek varsa oradan 7 ye yükseltebilirsin.

kardesım avast 7 oldugnu blıyorum fakat sılınce neden boyle yapyr belkı avast yuklemycem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

kardesım avast 7 oldugnu blıyorum fakat sılınce neden boyle yapyr belkı avast yuklemycem?

valla hocam sorun avastın eski sürümlerini ben de sevmem. ancak son çıkan 6 ve 7 gayet başarılı. istersen yükseltmeyi veya silip yeni versiyonları yüklemeyi dene.

sorun için pek birşey düşünemedim fakat karantinada dosya varsa onları tamamen siler misin? sonra antivirüsü silip deneyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.