Şimdi Ara

antivirüs önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • işletim sistemim windows 8 sanal olarakta windows7 yüklü sanala avastın free versiyonunu yükledim 8 de norton 360 deneme sürümü kullanıyorum ama flashtan virüs bulaştı istediğim dosyayı tarattıramıyorum açılmıyor program bilgisayarımda isis ares auto cad gibi bikaç tane program yüklü crackli tabi onlarda virüs buluyor genel tarama yapınca nortonun yerine ne önerirsiniz acaba bitdefender internet security veya total security iyimidir

• AV'lerde onca program denememe rağmen en sonunda ücretsiz Avira Antivir'e döndüm. Geçtiğimiz seneye kadar toolbar, arama sayfası, vb eklentiler kuruyordu ya da kurulmazsa her açılışta reklam gösteriyordu ama bir senedir herşeyiyle tertemiz kurulum imkanı veriyor ve birçok ücretli AV'den iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • onu hiç denemedim bitdefender internet security almıştım lisanslı 2013 lisansta sorun çıktı sonradan iptal oldu güzeldi ona kadar ama sürekli güncelliyodu yarım saatte bir bitane sitede 1 yıl lisans 15 lira falan güvenilir mi acaba o programlara fiyatı çok düşük gibi geldi internetten indirme adresi veriyolar lisans kodunu veriyolar mail yoluyla
  • Nod 32 tek geçerim bana göre en iyi anviriüs programıdır.

İstersen buradan indirebilirsin:http://www.indirbir.com/eset-nod32-antivirus/

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.