Şimdi Ara

Antivirüs mü internet security mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cafemizde ana pc devamlı viüsr bulaşıyor şimid korumak için kaspersky anti virüsmü yok internet securtiy mi kurmam gerekiyor

• Bende antivirüs ile zone alarm tarzı güvenlik duvarları arasındaki farkı çözemem, xp de firewall gereklimidir, nedir ne işe yarar , antivirüs yeterli değilmi xp ile birlikte.
  • valla bende çok merark ediyorum ayrıca kaspersky internet scurity yukleyince antivirüste yukleniyor mu
  • Benim tavsiyem katmanlı güvenlikten yanadır.Nedeni ise IS yazılımlarının illa ki bir yanı zayıf oluyor.Hani ev kullanıcıları için yetebilir ama sizin cafe ortamında yetersiz kalacaktır.
    Öncelikle kaliteli AV seçmelisiniz.
    Avira Antivir,Nod32,Kaspersky,Bitdefender,McAfee gibi testlerde başarı geçen yazılımları tercih etmeniz iyi olur.Burda zaten siz önceden kafanızda belirlemişsiniz Kaspersky diye.
    Bunun yanına sağlam bir firewall gereklidir.Ücretsiz 2 adet sağlam firewall var ama herzamanki gibi Kaspersky yine bunlarla uyumlu çalışamıyor %90 oranında.Kaspersky nin bu yönünü sevmiyorum bu yüzden.Neredeyse kendisi dışında onunla anlaşabilecek yazılım yok denecek kadar az.Ben Online Armor ve Comodo Firewall dan birini önerecektim ama Kaspersky ile anlaşamıyorlar.Netveda Safety.Net anlaşıyor bildiğim kadarıyla.KAV ın yanına bu kurulabilir veya Avira,bitdefender ve Nod32 gibi anlaşan bir antivirüs seçip istediğiniz firewall u yanına kurabilirsiniz
    Bunların dışında yine AV ve FW yanına mutlaka antispyware gereklidir.Önereceklerim yine ücretsiz
    Superantispyware,AVG antispyware,Spybot,A-Squared(şahsen tercihim A-Squared dan yana)

Ev kullanıcıları da bu şekilde tercihe gidebilirler.Katmanlı güvenlik her zaman daha iyi sonuç verir.

@arzemsah
    bütün modüller yüklenir.

Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Mart 2008; 0:41:27 >

• verdigin bilgiler için çok tşk ederim bi sorum su kaspersky internet security antiviürs ve firewall görevi görüyor mu
  • kaspersky i.s 7 mutlaka diyorum diger yazılımlardan daha az pc yi kasar ve düşün pc nize trojan downlader bulaştı yani trojan programı ve girer girmez kendini kurdu.tarattınız ve i.s olmayan yazılım onu buldu o zararlının işi bitti kendini kurdu ondan sonra bulsanızda çare olmaz.yani i.s şart...
  • @arzemsah
    Evet.İçinde antivirüs,antispyware,proaktif koruma,firewall,parental control gibi modüller içerir.Yani tüm güvenlik yazılımları iç içedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Mart 2008; 0:44:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok arkadaşlar bilgileriniz için çok çok tşk ederim saolun
  • rica ederim dostum . dedigim gibi trojan downloader bulaştıktan sonra onu bulsan hiç bi işe yaramaz o kendini çoktan kurdu.
  • SYMANTEC NORTON security pack gibi bir yazılım bundle`ı var. kullanan duyduğum kişiler memnunlarmış.
  • eset smart security business edition işini görecektir sanırım..

hen AV hemde firewall bi arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

eset smart security business edition işini görecektir sanırım..

Eset Smart Security nin içindeki firewall malesef birsürü açıkla dolu.Zaten testte de sonuncu oldu firewall kısmı.Ben Eset Smart Security önermem şahsen.Windows un firewall u bile daha iyi sonuç veriyor.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Mart 2008; 8:12:11 >
  • zone alarmı herzaman tercih ettiğim için eset in performansı hakkında net bir bilgim olmamıştı
    bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

eset smart security business edition işini görecektir sanırım..

Eset Smart Security nin içindeki firewall malesef birsürü açıkla dolu.Zaten testte de sonuncu oldu firewall kısmı.Ben Eset Smart Security önermem şahsen.Windows un firewall u bile daha iyi sonuç veriyor.

/>

Bunun kaynağı nedir yazabilirmisin acaba? Bir incelemek istiyorum.

• O değilde ,mesela bazı web siteleri var, online bizim sistemimize saldırı düzenliyor ve virüs ve firewall yeterliliklerimizi görüyoruz, böyle siteler biliyormusunuz, bir sistemimize bakalım.

Sizce bir ev kullanıcısın xp pro. da firewall ihtiyacı varmıdır, antivirüs ve spyware var çünkü.
  • Walla Şimdiki Antivirus Programları , Internet Security Eklidir . Kaspersky 2007'yi Öneririm ;)
  • @.hardCam.
    http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/

@_ahmet_
    www.pcflank.com vehttps://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 bu konuda iyidir.
    Ama bu sadece portları tarar.Atak işini bilen birine yaptırmanız lazım.Ayrıca pc audit testleri yapan programlar da var.Onlar daha faydalı olur.Esas gücü onda görürsün.Çünkü güncel bir windows ile windows firewall unda bile portlar stealth görünür.Ona kanmamak lazım.Ev kullanıcısına kendini bildikten sonra Windows FW yeter.Ama p2p gibi araçlar kullanıp sağda solda çok geziyorsanız,sizi trojanlardan veya başka zararlılardan koruyamaz.

Ayrıca kaspersky nin içindeki firewall un güçlü olmasının sebebi de proaktif koruma eklentisidir.O olmasa kaspersky firewall u yerlerde sürünecek kadar kötüdür.Yani proaktif korumaya dua edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Mart 2008; 19:43:32 >

• Benim için bu önemliydi , yani bana sadece spy temizleyici ve antivirüs yeter o halde, sağol dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Ev kullanıcısına kendini bildikten sonra Windows FW yeter.Ama p2p gibi araçlar kullanıp sağda solda çok geziyorsanız,sizi trojanlardan veya başka zararlılardan koruyamaz.

• Bence i.e ye gerek yok. Önceden hep internet security, total security gibi olanları yükledim ama ağı duman etmekten başka bir işe yaramadı. Bi de zırt pırt bu şuraya bağlanmak istiyor o buraya bağlanmak istiyor falan diyor. Söyledikleri de bildik programlar hep. Çok sağlam bir antivirüs güvenlik duvarının işini çok rahat yapacaktır. Virüs girdiği an yok ettiği sürece evde güvenlik duvarına gerek yok.

Bitdefender antivirüs 2008 var, emin olun kasperskydan iyi ve hiç kasmıyor pc yi. firewall olmayınca ağınız rahatlıyor. Bazı işlemleri daha rahat yapıyorsunuz. Mesela bilgisayar açılışına, internet bağlantı tepki süresine çok büyük zararı var firewall un. Kafede bile önermem gereksiz yük.
  • bence karsperskyi kurunuz daha iyidir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.