Şimdi Ara

Antivirüs'lerde 6000 Virüs Adlı Saçmalık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı forumlarda görünce çok dikkatimi çekti. Oraya bir dosya koymuşlar 6000 Virüs diye bunu taratın, antivirüsünüzü ölçün diye. Ya böyle bir saçmalık var mı allah aşkına.
    Ta eskilerin Com virüsleri falan var.
    6000 virüs dediği dosyada ta M.Ö'nin 10 kb lik virüsleri var. Vede çalıştırsanızda Bir zarar geleceğini sanmıyorum

Birde bazı arkadaşlar demişler,
    quote:

"Aa,benim antivirüs'üm 5790 tanesini buldu aa"
    ,
    quote:

"Norton'um vardı 58xx tanesini buldu camdan aşağıya attım."

quote:

"eTrust EZAntivirüs 7.0.8.1

Ben bunu kullanıyorum. Real time - email taraması mevcut.
    6000 Virüsden sadece 171 tanesini bulabildi. Rezillik

gerçek zamanlı, internette gezinirken beni virüs saldırılarında koruyacak ve sistemi kasmayacak bir program biliyorsanız ALLAH ını seven söylesin.
    Mümkünse free."

Vede en ilgimi çeken Cevap:

quote:

"Arkadaşlar bende avast pro var sonuçlar bunlar
     Antivirüs'lerde 6000 Virüs Adlı Saçmalık...

Avast ın bu dosyayı taraması sadece 50sn(sadece 50sn) sürüyor bende 5691 tane virüs buldu.. Zamanda çok önemli çok uzun sürüyorsa ne anlamı varki... DİKKAT=Taramayı sadece avast a dosya içinde ne kadar virüs var içinde şeklinde yaptırıyorum, sadece dosya içine bakıyor ve içinde bu kadar virüs var diye sonucu gösteriyor sonuç aşağıda..(işte tanıdığı virüs sayısı)...

Yukarıdaki işaretli yere dikkat bazı dosyalar sanırım gerçekten bozulmuş yoksa avast ım onları da bulur bu dosyaları tarayamıyor okunmuyor çünkü.

Bu testlerde nedense avast en üst sırada oluyor anlamadım gitti editörler neden testlere avast ı koymuyorlar acaba daha FARKEDEMEDİLER mi?
    Çok övdüğünüz kasper yada diğerleri ne oldu çok mu az buldu... hadi yazın sizde sonuçları..(LÜTFEN SÜRELERİDE EKLEYELİM)"

Böyle saçmalık var mı arkadaşlar. Allahım sizce avast başarılı mı? Bence Sürekli Adware uyarısı veren salak bir antivirüs. Peki Kaspersky 2011 ve Norton 360 gibi antivirüslerin farkı ne?
    Tabii ki Heuristic Scan adı verilen özellik. O antivirüsler sadece dosyaya göre imza tabanına bakıp karar vermiyorlar. Ve de Application Control gibi özellikleri yok. Yada Sonar gibi değerlendirme özellikleri yok.
    Lütfen böyle şeylere kanmayın! Eğer Kaspersky yada Norton 360 gibi antivirüslere para veriyorsanız paranız boşuna gitmez. Çünkü onlar verdiğiniz paranın hakkını verebilecek özellikteler.
    Ki Avast'ın 5'ini inceledim. 4 kadar beter değil en azından fakat hala Norton yada Kaspersky gibi bir Trusted Applications özelliği yok.
    İsteyenler için Dosyayıda vereyim. Belki test ederler :) Acaba hala atlayacak sazanlar var mıdır?
    Virüs-6000.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Ağustos 2010; 18:17:46 >

• avira yı deneyebilirsin free sürümü yeterli seviyede paralı sürümü ile arasında aşırı
    http://download.cnet.com/3001-2239_4-10322935.html?spi=04bdad64fc956a2dc2fcc9bdd3788874&part=dl-10322935
  • Arkadaşım ne alaka şimdi? Ben anlamadım valla alakayı ben ztn Norton 360 kullanıyorum, illa cevap yazmak için yazmayın.

Ha sanırım sen şu yazıya dedin :) Ben onu bir yanlışı göstermek amacıyla yazmıştım :)
    "eTrust EZAntivirüs 7.0.8.1

Ben bunu kullanıyorum. Real time - email taraması mevcut.
    6000 Virüsden sadece 171 tanesini bulabildi. Rezillik

gerçek zamanlı, internette gezinirken beni virüs saldırılarında koruyacak ve sistemi kasmayacak bir program biliyorsanız ALLAH ını seven söylesin.
    Mümkünse free."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Ağustos 2010; 18:16:27 >
  • Dosyayı açarsanız antivirüs engellemezse sistem zarar görür açmazsanız birşey olmaz ikincisi Avast dandik bir programdır aldanmayın
  • ben size free olarak Comodo İnternet Security i önerebilirim açıkcası işini çok iyi yapıyor (program türkçe desteklidir) kendi sitesinden indirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.