Şimdi Ara

Antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu başlığın yeri burası mı bilmiyorum fakat daha uygun bir yer bulamadım...

düşük özellikli bir pc için hiç kasmayacak, free bir antivirüs arıyorum...
    bu konuda öneriniz nedir ?

• microsoft security essentials denemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Çe.

microsoft security essentials denemeni öneririm.

Bende onu yazacaktım , kesinlikle tam aradığı program
  • düşük özellik derken memory ne durumda acaba? avg2012 free önerebilirim. firefox 300 mbyte' lara ulaşınca uyarı veriyor. kapat ve tekrar aç firefox'u diye.
  • 512 mesela... microsoft essentials uygundur..
    avg yi ben 4 gb core2quad makineye kurmuyorum kasıyor diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

512 mesela... microsoft essentials uygundur..
    avg yi ben 4 gb core2quad makineye kurmuyorum kasıyor diye :)

512 de essentials için düşük. bence düşük sistemehttp://www.clamav.net/lang/en/ bu gider. virus taramayı istediğin zaman yaaprsın. sadece indirdiğin dosyaları tarasan yeterli olabilir diyeceğim ama zaten hiçbiri yeterli değildir hiçbir zaman. bence 2012 sürümü ağır olmasa gerek. essential neyse bu da o.
  • en kasmayan eset ama en kötü antivirüste o galiba.sen microsoft security essentias kullan temp dosyasını sil kapatıp bazen çünkü bazen kasmalar yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avast vpn
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avira Free veya Avg
  • microsoft security essentials bence de iyidir.hem kasmıyor hem de koruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbuyumişte

en kasmayan eset ama en kötü antivirüste o galiba.sen microsoft security essentias kullan temp dosyasını sil kapatıp bazen çünkü bazen kasmalar yapabiliyor.

eset kötü mü şaka mı yapıyorsun
    esete kötü diyen birini ilk defa görüyorum.
  • virüs bulabiliyormu bulsada silebiliyormu
    ?
  • Evet Eset kötü hocam.Kaç kere virüs kaçırdığına bizzat şahit oldum.

Çok uğraştırdı beni.
  • quote:

virüs bulabiliyormu bulsada silebiliyormu
    ?

arkadaşım ayarlarını doğru yaptığın sürece neden silmesin.güncellemesini yaptığın sürece neden bulmasın.şu ana kadar neyi bulamadığını gördünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Çe.

Evet Eset kötü hocam.Kaç kere virüs kaçırdığına bizzat şahit oldum.

Çok uğraştırdı beni.

sayın Enes Çe.

eset ile bulamadığınızı kaçırdığınızı iddia ettiğiniz tehdit herneyse(spyware,virüs.trojan vs.) orjinal eset smart securıty 4 ile deneyiniz

smart security esetin ana ürünüdür.yani normal eset nod32 antivirüs sadece virüslere karşı koyar.ama smart securıty ise spamlara,trojanlara,virüslere,web siteleri ziyaret ederken sitelerden gelebilecek anlık tehditlere,rotkitlere vs.vs.vs.karşı PC nizi korur.ayrıca iyi bir güvenlik duvarı vardır.

yanlış anlaşılmasın kesinlikle kimseyi kastedmiyorum ama genel olarak forumlarda bakıyoruz esete karşı bir karalama kötüleme var,ben esetin satıcısı bayisi ya da ortağı da değilim (ah bi olabilseydim )

şimdi bedava sirke baldan tatlıdır derler ya,şimdi bir çok insan free antivirüs kullanıyor (herkesin kendine göre haklı bir sebebi vardır)

eset için konuşuyorum;bu bedava ya da crackli ama sadece içinde antivirüs özelliğini barındıran program pc ye kuruluyor ,sözde güncelleme yapılıyor bedava olduğu için nereden güncellem yaptığıda belli değil. özellikle söylüyourm sadece antivirüs özelliğine sahip olan sürümü kullanılıyor.hal böyle olunca da virüs dışındaki bazı zararlılar algılanamıyor,sonra pc kullanıcısı herhangi bir spyware/adware/pishing vs.vs programı başka bir güvenlik programıyla taratınca aaa bak gördün mü esetin bulamadığını buldu diye yaygara yapıyor.

çevremden lisanslı smart security alıpta memnun kalmayan birini hatırlamıyorum
    esetten sonra favorim kaspersky dir o da çok çok iyi bir çözüm ama smart securıty favorim.

kim ne derse desin ayarlarını yapınca gerisini esete bırak.

bayramınız da mübarek olsun bu arada.

• seninde bayramın mübarek olsun.
    ama microsoft security essentials kullanıyorum o da eset gibi bedava ama onun adına bir karalama yok galiba bu forumda.
  • quote:

seninde bayramın mübarek olsun.
    ama microsoft security essentials kullanıyorum o da eset gibi bedava ama onun adına bir karalama yok galiba bu forumda.

eset bedava değilki arkadaşım nereden çıkardın esetin bedava olduğunu.

bedava olan microsoft security essentials dir o da orjinal windows kullananlara.ama tabiki ikisini kıyaslamak bana göre yanlış olur.
  • evet ama esetin o senin deiğn smartımı ne kullanmadım ondan yanlış bilgi vermiyim ben diğer sürümü için diyorum.
  • ben yıllardır antivirüs kullanmıyorum daha virüs diye bir şey görmedim... (sadece usb guard var)
    bu farklı bir şey için... koruması falan o kadar önemli değil...
    sadece ya free ya da sağlam crackli ve kasmayan bir program arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 6 Kasım 2011; 15:58:18 >
  • quote:

evet ama esetin o senin deiğn smartımı ne kullanmadım ondan yanlış bilgi vermiyim ben diğer sürümü için diyorum.

arkdaşım sen paralımı aldın yoksa cracklimi kullanıyorsun.paralı aldıysan sorun yok ama crackli ürün kullanıyorsan onların güncelleme yaparken nereden yaptığı meçhul.yani paralı kullanacaksın.ayrıca esetin bahsettiğim sürümünü kullanıyorsan (sadece antivirüs) yanında güvenlik duvarı ya da malware,spayware,trojan vs.vs programları kullanman lazım.ama ben bunlarla uğraşamam diyorsan al bir tane paral ıeset smart security 4 keyfine bak.bulduydu bulamdıydı derdin olmaz.ben para vermem diyorsan o ayrı.

eseti bilen bilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.