Şimdi Ara

Antifriz konulmayan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benden önceki sahibi sağ olsun arabanın anasını ağlatmış, arabanın tüm radyatör hortumları vs kurum bağlamış.

Bende aracın suyunu bir kaç defa boşaltıp doldurarak temizlemek istedim. Ama en son antifriz koymadım, kirle pasla karışık çatlak açmasın diye.

İstanbulda havalar baya soğuyunca aklıma geldi, simdi ne yapmalıyım aracın antifrizi yok.

indim baktım araca, hortum büzüşmüş, nerdeyse yapışmış, su donmuş muhtemelen içeride.

aklımdaki fikir hava 5 6 dereceye çıkınca aracı kullanmak ve antifriz koydurmak.

ne dersiniz?

• antifrizi azar azar ekle ama açacağı hasarlara da hazırlıklı ol. mümkünse servisteyken yap ya da ustanız neredeyse onun yanında yapın zira mutlaka bir yerler çatlayacaktır. değiştirir hemen. olası diğer hasarlara da hemen müdahale edersiniz.

• Devirdaimi ve hortumları değiştir antifriz koy tabi bütçe varsa en sağlıklısı böyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 litre antifiriz al, %50 %50 su ile karıştır. 6 litre antifirizli su elde edersin. Tüm suyu boşalt, bu karışımı ekle, 1 -2 hafta sorun çıkmazsa devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ Yakan Araç Satışı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.