Şimdi Ara

Antidepresan zihnimi durdurdu beynimi bloke etti sizede yaptı mı arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antidepresan kullandım çok mağdurum okuduğumu anlamıyorum artık kafamda haliyle birşey almıyor. Algılama problemi yaşıyorum. Forumlara bakıyorum bende algılama sorunu yaptı diyen çok nadir gördüm 2-3 kişide belkide kendilerini belirtmek istemiyorlar bilemiyorum. Neyse bu ilacı kullandığımda sürekli tekrarlıyordu durgunluk. Bırakalı da 3 ay oldu hala bu durgunluk geçmedi çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum. Antidepresan kullanmadan önce böyle bir sıkıntım yoktu. Kitap okuyorum. Kafama birşey girmiyor. sadece kitabı öylece seyrediyorum. Kitab okuyorum. Okuduğumdan da birşey anlamıyorum. Arkadaşlar sanırım bittim. psikiyatrimde birşey yapmadı. Birşey okuttu okuduğumu anlamama rağmen inkar etti durgunluğu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Birader sürekli bu konuyu açıyorsun sana ilacı doktor veriyor sen gelip bize soruyorsun. Yok bizde okuduğunu anlama problemi şakır şakır okuyoruz anlıyoruz biz bi tek sende var anla artık bunu.

• UlusBaker kullanıcısına yanıt
    Sizede yaptı mı diye sorayım

• bende de çok sıkıntı oldu ama bırakınca geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayın kardeşim şunları

• kadir_2112 K kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu oldu

• O saçmasapan haplar zihninizi bulandırıp sizi uyuşturmaktan başka bir halta yaramıyor.
    Aklınızı kullanın Kendi iradeniz ve zekanızı kullanarak üstünden gelebilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok denedim atamadım kaygıları bendeki

• Antidepresan eşittir bir insanı mallaştırmak kafasını kullanmasına engel olmak direk budur faydasını gören çok işime yaradı diyen bir insan var mı?

• Faydasını gören baya insan var bende psikolojik açıdan faydasını gördüm kaygılarimi aldı ancak beynimi durgunlaştirdi

• şizoyken dokturun verdiği ilaçları ispirto ila gokteyl yapıp içerdim

bir ara kendime geldiğimde anam pencereden beni çekip almaya çalışıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafax4567

Faydasını gören baya insan var bende psikolojik açıdan faydasını gördüm kaygılarimi aldı ancak beynimi durgunlaştirdi

Bana yazmışlardı zaten kullanmayacaktım ama 1 defa içmiştim o gün uyku haline girmiştim hiç birşey düşünmeden oturuyodum sadece. Bu antidepresanlar bir insanın beynini kullanmasına ve düşünmesine engel oluyor. Bu yüzden psikolojik olarak faydasını görürsünüz çünkü hiç birşey düşünmediğiniz için kaygılarınız kalmıyor bunun olması içinde beyninizin çalışmaması gerek tam olarak amaç bu yani

• Kitabı okuyamama sebebin konsantrasyon sorunu yani dikkat eksikliği olabilir mi?
    Açıkcası beynin algılama kapasitesinin antidepresan ile etkilenmeyeceğini düşünüyorum

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Şizomusunuz hocam

• batieskleon kullanıcısına yanıt

Antidepresan genel olarak insanı salaklaştırıyor düşünmeyi engelliyor sürekli uyku haline sokuyor. O yüzden algılama kapasitesi etkilenebilir

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 22:40:55 >
  • Antidepresanı iş olsun diye kullanırsanız faydası olmaz daha kötü yapar hatta. Lakin gerçekten hastaysanız panik atak anksiyete ciddi boyutlardaysa ilaç kullanımı gerekir. Ben mesela 6 ay önce berbere gidemiyordum aq😀 panik ataktan evden çıkamıyodum şuan antidep kullanıyorum eskiye göre gayet iyiyim sorun sıkıntı yok mallaştırma gibi bişey de yok. İlk 1 kaç hafta duvarlara boş boş baktırır orası ayrı. Ciddi probleminiz yoksa kullanmayın.
    Arkadaşın sorunu muhtemelen beyin sisi. Onunda bir sürü sebepleri var. Vitamin eksiklikleri, depresyon, anksiyete veya herhangi Bi bağımlılık olabilir. Beyin sisiyle ilgili araştırma yap. Antidepresan olumlu veya olumsuz etkileri kısa sürede geçer gider kalıcı problem yapmaz..
    Özellikle omega 3, folik asit, b12 takviyesi alabilirsin ama önce tahlil yaptırsan iyi olur kafana göre alma.

• Hangi antidepresan?

Bunlar gene iyi, ben 2018 eylül ayından ekim ayına kadar "Lustral" diye bi ilaç kullandım, bildiğin kafayı yedirecekti bana zira;

-kafamdaki düşüncelerden sabaha kadar uyuyamıyordum

-evde kendi kendime konuşarak geziyordum (üstelik yüksek sesle)

-hayalimde kurduğum insanlar vardı,

ve psikiyatrist bana %10 Şizoid %10 Otistik teşhisi koydu,

Hass... çekicektim nerdeyse doktora, otizm 0 - 3 yaş arası başlıyan birşey benim 13 - 14 yaşına kadar sıkıntılarım yoktu gayet normal bir insandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Kasım 2020; 18:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Şizomusunuz hocam

ilk randevuda teşhis şizoydu

sonra bipolara kadar değişik teşhisler koyup ilaç yazdılar

en son dokturun birine gırtlağıma falçata atmak istiyorum deyince hastaneye yatırmaya çalıştılar gaçtım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Hangi antidepresan?

Bunlar gene iyi, ben 2018 eylül ayından ekim ayına kadar "Lustral" diye bi ilaç kullandım, bildiğin kafayı yedirecekti bana zira;

-kafamdaki düşüncelerden sabaha kadar uyuyamıyordum

-evde kendi kendime konuşarak geziyordum (üstelik yüksek sesle)

-hayalimde kurduğum insanlar vardı,

ve psikiyatrist bana %10 Şizoid %10 Otistik teşhisi koydu,

Hass... çekicektim nerdeyse doktora, otizm 0 - 3 yaş arası başlıyan birşey benim 13 - 14 yaşına kadar sıkıntılarım yoktu gayet normal bir insandım.

bende lustral alıyordum günde 200 mg. bir değişiklik hissetmedim açıkcası kullandığım günden beri, ortalama 2.5 yıl kullandım sonrada bıraktım direkt.

son 1 yıldır kullanmadım ve hala aynıyım, özel bir doktor anksiyete ve depresyon testi yapıyor ama tam sınırda kalıyorum 

bu arada bana ilaçları dayayan doktor türkiyede ünlü bir doktordu, en son gittiğimde ilaçları tekrar başlamamı istediğinde kabul edip herzaman ki gibi içtim ancak 1 saat sonra acilde serum yedim 

yok abi, özel falan hepsi aynı bu psikiyatristlerin. teşhisi bile söylemiyordu bu doktor. birde o kadar televizyonlara çıkıyor hergün. üstüne üstelik onun önerisiyle aynı binada bulunan terapiye girmeye başladım 1 saat süren, o bana, ben ona bakıyordum 1 saat boyunca sadece 

tedaviyi bitirmede garip oldu, gelmek istemiyoruz dedik arayıp, yardımcısı tamam dedi o kadar. hiç sormadılar bile neden gelmeyeceksiniz falan. 3.5 yıllık devamlı gelen hastasını düşünmeyen doktor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 10 Kasım 2020; 11:8:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.