Şimdi Ara

Antidepresan sanırım beynimi durgunlastirdi kafam birşey almıyor denileni algılayamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap okuyorum kitapta denileni anlamıyorum Anlamaktan öte algılayamıyorum. Beynim durgunlaştı. Okuduğumdan birşey anlamıyorum. Algılayamıyorum. Bu durgunluk neden olabilir?  sizede sorayım antidepresan kullandıktan sonra oldu. Antidepresan kullandiktan sonra ilk 3 ay iyiydim. Sonraki aylarda bir durgunluk yaşadım algılayamama kafanın hicbirşey almaması gibi. Sonra bu durgunluk geçti bir durgunluk daha geldi. Yine geçmedi hep kaldı öyle. 2.5 aydır böyle geçmiyor ne yapıcam bilmiyorum. Önceki senelerde hiç başıma böyle birşey gelmedi. Antidepresan kullandığım döneme denk gelmesi tesadüf olmama ihtimali sanki biraz daha yüksek. Sizce bu durgunluk antidepresandan mıdır? Eğer ondansa nasıl geçer? Değilse bile nasıl geçer? Nöroloji ye görüneyim mi? Antidepresan bırakalı 1.5 ay oldu hala geçmedi. Kalıcı halde bu durum kaldı ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 ay geçtikten sonrada oluyor antidepresanla alakalı değildir. muhtemelen depresyondandır. ama yinede nörolojiye bir git ön tetkik yaparak beyinden olup olmadığını anlayabiliyorlar.

• Sodyum düşüklüğünden olmasın antidepresan da yapabiliyormuş sodyum düşüklüğü

• evt yapar ama tahlil yapmadan sodyuma yüklenme :)

• Ailem tahlil yaptırmayalim diyor korona var diyor bende çaresiz kaldım bu durumu nasıl açıklayacağımi bilmiyorum

• Şimdi bir doktor hanım dediki algılama konsantasrasyondan önce sodyum düşüklüğü için konuşuyorum öncelikle dedi hayatı problemler(Genel durum bozukluğu şeklinde) ortaya çıkar dedi yani sodyum düşüklüğü olamazsın dedi ne diyorsunuz haklı mı

• Hangi ilaç hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prozac

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.