Şimdi Ara

Antidepresan kullanıyorum ilaç yenilemem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama 20 yaşından küçüğüm, dışarı çıkamıyorum.ilacı aniden bırakamam ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathildarossa -- 25 Nisan 2020; 20:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• raporun var mı
  • Randevu alıyorsunuz ve randevu kağıdının çıktısını alıyorsunuz. Kontrol olduğunda gösterdiğinizde bildiğim kadarıyla bir sorun olmuyor.
  • Zaten randevu da alamıyormuşum umarım eczacı verir

• Üzüldüm senin adına.
  • Hangisini kullanıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zedprex kullandım şu an 2 doz prozac kullanıyorum anksiyeteden dolayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    konsantrasyon bozukluğu mu yaşıyorsunuz
  • Ben de stresten dolayı gitmiştim bir ilaç yazmıştı sınavda stres yapıyorum diye rahatlamam için vermişti ilacı ilk içtiğim bir ay kötüydü her şey uyuyordum sürekli ama sınav ertelenince artık dedim ki nereye kadar bu ilaç bırakmalısın doktoru aradık cevap vermedi ben de etik olmayan bir davranış yaparak bıraktım sana da bırak diyemem ilaç etkileri farklıdır ama ben bıraktığımda sadece bir gün uykulu geçti diğer günlerim yine stabil aynıydı

• mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    Prozac kullanıyordum bu arada ben de

• Hocam saçma gelebilir ama polisi arayıp durumunu anlat. Yardımcı olurlar eczaneler açık diye biliyorum

• Prozac kullanıyordum ben de ama alamıyorum çözüm bulursan bana de lütfen
  • yok hocam stresten dolayı kullanıyorum, gecen sene sınavda çok sıkıntı oldu

• bence bi anda bırakmamalısınız, doktorum bu konuyu çok önemsemişti bir şekilde ulaşmayı deneyin ileride sıkıntı cıkmasın basit ilaçlar değil çünkü bunlar

• Ben bir doz alıyordum bir ay oldu bırakalı ve şu an kötü bir etkisini görmedim çünkü uzun bir süre kullanmadım 3 ay kullanmıştım

• İlaç sadece doktora gidilmekle veriliyor anlaşılan... Bu kadar genel bir kullanıma sahip bir ilaç, nasıl bir fayda sağlıyor?
    Merak ediyorum.
  • prozac noob ilacı kanka bence bırak :D
  • dufays D kullanıcısına yanıt
    Prozac bana hiçbi fayda sağlamadı daha çok her şeyi mahvetti ilk kullanmaya başladığımda başım dönüyordu midem bulanıyordu ve çok fazla uyku yapıyordu stresim ise aynı durumdaydı bir şey fark etmedim tuhaf olarak ağlayacak şeylere gülme durumu oluşuyordu

• raporun varsa eczaneye gidip tc kimlik numaranı söylüyorsun veriyorlar. sen gitmek zorunda değilsin ailen de gidip alabilir

• Ben de stres ve konsantrasyon dolayı kullanıyordum. Kısıtlamalardan önce ilaç bitti sonra bir daha almadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.