Şimdi Ara

Antidepresan kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kullanıyosunuz. yazalım tartışalım ben cymbalta bıraktım başka ilaca geçtim

• a haber
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    ciddi konu açtım esprini yaptıysan gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

ciddi konu açtım esprini yaptıysan gidebilirsin
    sakin
  • Lustral

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    ne zamandır kaçlık alıyosun ben de lustral kullanıyorum
  • Sulinex kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cymbalta , duloxx
  • Benimde almam lazım acilen ama bıraktım kullanmayı 7-8 aydır kullanmıyorum.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    ne kullanıyodun
  • Cipram ve lustral kullanıyordum yanlıs hatırlamıyorsam.

Edit;

Cipram ve rexapin kullanıyormuşum pardon, heryerde lustral kelimesini görmekten beynime kazındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 2 Mart 2019; 16:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Benimde almam lazım acilen ama bıraktım kullanmayı 7-8 aydır kullanmıyorum.
    ne içiyodun,neden başlıcan
  • Cipram ve rexapin kullanıyordum ama o zamanlar hem şuana göre hem daha iyiydim hemde o ilaçlar o zaman bile kesmiyordu tam. Yani şu anda ilaçsız bir şekilde gerçekten çok zor yaşıyorum, ilacıda kullanınca her şeyin geçici olarak düzeleceğini biliyorum ama bu şekilde hayatı yaşamakta cidden çok zor.
  • Redepra Brintellix

Daha önce tofranil secita prozac rivotril efexor serequol risperdal
  • quote:

Cipram ve rexapin kullanıyordum ama o zamanlar hem şuana göre hem daha iyiydim hemde o ilaçlar o zaman bile kesmiyordu tam. Yani şu anda ilaçsız bir şekilde gerçekten çok zor yaşıyorum, ilacıda kullanınca her şeyin geçici olarak düzeleceğini biliyorum ama bu şekilde hayatı yaşamakta cidden çok zor.
    Vallaha kardeşim o geçici mutluluk vs diyenler hayatında acaba kullanmışmı angidepresan ? kullanmayıp kullanma diyen boş insanlar,alman gerekiyosa alıcaksın Serotonin şart,ben halen kullanıyorum çekapta yaptırdım ne kanda nede başka yerimde sorun var çok şükür..acilen piskiyatrise git
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Vallaha kardeşim o geçici mutluluk vs diyenler hayatında acaba kullanmışmı angidepresan ? kullanmayıp kullanma diyen boş insanlar,alman gerekiyosa alıcaksın Serotonin şart,ben halen kullanıyorum çekapta yaptırdım ne kanda nede başka yerimde sorun var çok şükür..acilen piskiyatrise git

Alıntıları Göster
    O tip cümleler kuran kişiler genelde hayatlarında gerçek çaresizliği tatmamış kişiler oluyor. Antidepresanın zararlarından bahsederler, geçici çözüm olduğundan bahsederler vs. vs. ama insanın dipteyken, tıpkı sigara bağımlısı bir insanın 1 gün sigara kullanmadıktan sonra deliler gibi sigara içmek isteyeceği gibi, sende artık bir yerden sonra cidden katlanamıyorsun bu psikolojik sıkıntılara kendini salmak istiyorsun, yoksa biz bilmiyor muyuz antidepresanın uyuşturucu gibi bizi geçici mutlu ettiğini bıraktıktan sonra eskisinden daha kötü olacağımızı.

• citoles ve aripa kullanıyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O tip cümleler kuran kişiler genelde hayatlarında gerçek çaresizliği tatmamış kişiler oluyor. Antidepresanın zararlarından bahsederler, geçici çözüm olduğundan bahsederler vs. vs. ama insanın dipteyken, tıpkı sigara bağımlısı bir insanın 1 gün sigara kullanmadıktan sonra deliler gibi sigara içmek isteyeceği gibi, sende artık bir yerden sonra cidden katlanamıyorsun bu psikolojik sıkıntılara kendini salmak istiyorsun, yoksa biz bilmiyor muyuz antidepresanın uyuşturucu gibi bizi geçici mutlu ettiğini bıraktıktan sonra eskisinden daha kötü olacağımızı.

Alıntıları Göster
    toplumda artık herkes kullanıyor ruh ve sinir hastalıklarında randevu alamıyorsun o derece kalabalık,demek var sorunki millet gidiyor he hayatında piskolojik sıkıntı çekmeyen bilmez bilemez ,adam anskiyete panik atak okb obsesyon bipolar yaşamamışki ne anlatsan boş..ne derler yaşamayan asla bilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

ne zamandır kaçlık alıyosun ben de lustral kullanıyorum
    100 lük 4 ay oldu hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.