Şimdi Ara

Antidepresan etki süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antidepresanlarin etki suresi bunyeye gore degisiyor. 4-6 , 6-8 , 8-10 hafta kadar bulabiliyor. Ilk baslarda semptomlari, yan etkileri yasarsiniz. Ilac etkisini gosterdikce zaten rahatlama hissedilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Arttırır gayet doğal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda forumda en deneyimli olanlardan biri olduğumu düşünüyorum. öyle 1 haftada veya 1 ayda antidepresan etkisini tam göstermez ama yine de etki ediyor mu bir fikir verir. doktorda duruma göre ilacı değiştirir, dozu artırır ya da devam eder ilaca. ben şuan en son kullandığım ilacı 8 aydır kullanıyorum ve bu sürede bile %70 iyileştim sadece. ve geçen haftaki kontrolümde ekstra bir ilaca daha başlattılar. yani biraz sabretmen gerektiğini söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Ani ölüm riski var aklını mı kaçırdın hocam sen? Risperdal de lanet bir ilaç zaten umarım düzelirsin hocam
    neden oyle dedigini aciklar misin hocam

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Antidepresan + alkolün ani ölüm riski var. Ayrıyeten risperdal çok sorunlu bir ilaç geçmişi çok temiz degil yani

Neden kullaniyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Antidepresan + alkolün ani ölüm riski var. Ayrıyeten risperdal çok sorunlu bir ilaç geçmişi çok temiz degil yani

Hocam ben yarım düzenli kullanırken yarım saate uyutuyodu. Uyumazsam da çok farklı bi kafam oluyodu. Geçenlerde uyumak için bi tane içtim 10 dk sonra elim ayağım uyuştu hareket edemedim bile öyle uyudum, 20 saat sonra uyandım bir tam gün daha yerimden kalkamadım. Öyle balyoz etkisi yapıyor bünyeye düzensiz rastgele kullanımda. Ama işe yaramıyor diyosan doktora söyle bi tık üstü var adını hatırlamıyorum şu an eski kız arkadaşımda zestat işe yaramayınca vermişti doktor direk deviriyodu o ilaç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelas kullanıcısına yanıt
    hocam biraz saçma bir soru olacak ama ağızda ne kadar eritiyosunuz ? :D yani belki yanlış alıyorumdur anlamadım ben 1 dk falan ağızda tutup yutuyorum. uykuya dalmada biraz daha problem yaşarsam söylicem doktora başka bir şey verir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 28 Haziran 2019; 23:17:0 >
    Ben sevmiyodum eritme olayını hocam direk suyla yutuyodum. Erittiğimde de kendi eriyip gidiyodu zaten çok sürmüyodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam biraz saçma bir soru olacak ama ağızda ne kadar eritiyosunuz ? :D yani belki yanlış alıyorumdur anlamadım ben 1 dk falan ağızda tutup yutuyorum. uykuya dalmada biraz daha problem yaşarsam söylicem doktora başka bir şey verir herhalde.
    dostum kac mg kullanıyorsun cipralex ? ben 10 kulllanıyorum
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    ben de 10 hocam

• Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Ahmet Hamdi tam pınar mı ?

• hocam endişelenmeyin, antidepresanlar ilk zamanlarda etki etmeyebiliyor hatta semptomları kötüleştirebiliyor. ben prozac alıyorum 4 aydır, ilk bir ay hiçbir etki etmedi hatta zaman zaman daha kötü oldum. dördüncü ayımdayım ve hala düzelmeyen birçok şey var, yavaş yavaş oluyor. Zaten bu ilaçların en az altı ay kullanılması gerekiyor tam sonuç için. Hatta iki yıla kadar kullanılabiliyor. Kimi antidepresanlar için intihar riskini arttırdığı söylenir. Doktorum ilaca ilk başladığımda, bir süre boyunca kendine zarar verme düşüncem olabileceğini söylemişti gerçi vardı zaten neyse işte sonrasında geçiyormuş ama. YAni ilk başta kötüleştirir, normaldir. GEçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 2 Temmuz 2019; 10:46:48 >
    hocam lütfen yanlış anlamayın da, risperdali doktor neden verdi size? ben prozac kullanıyorum, bir süre boyunca risperdal de kullanmıştım. doktor neden verdi bilmiyorum da, ondan soruyorum. epey bir sorgulamıştım zamanında
  • teşekkürler hocam. ben de sordum farklı doktorlara 3 haftadan önce etki bekleme hatta daha da kötüleşebilirsin vs. dediler. umarım öyle olur. ben de cipralex kullanıyorum 10 mg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeless1236

hocam lütfen yanlış anlamayın da, risperdali doktor neden verdi size? ben prozac kullanıyorum, bir süre boyunca risperdal de kullanmıştım. doktor neden verdi bilmiyorum da, ondan soruyorum. epey bir sorgulamıştım zamanında
    hangi dozda verdi? ben okb den dolayi kullaniyorum. paronaya icin de kullaniliyor

Ben az kullanıyordum, şu 1 mg tabletlerin yarısını kullanıyordum her akşam bir tane. Bana da okb için verdi belki de, bende de okb var çünkü. Aşırı utangaçkıkta da kullanılıyormuş, belki de o. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.