Şimdi Ara

!!! Anti-Patron Yazılımları (Evde / İşyerinizde Rahat Edin) !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nolamaz

peki emrah abey sana sorum olcak burda ram araya giriyor sanırsam ben bir tuşa basınca mesela 512 ram benim ki az kasılarak aşağı iner bir oyun ama 1 gb olsa tak diye iner sandımca böyle demi ram işin içinde yani hepsinde tak diye indiriyorsa indireyim arada bi lazım olur

Bu programın yiyeceği ram'den nolacak yaaa.En fazla 2 bilemedin 3 mb ram yer.

Ayrıca işyerindeki insanların 1 gb ram isteyen oyunları oynayabileceğini hiç sanmıyorum.

Ama evde olabilir.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::

• Patronlarla Sorunu Olanlara Önerilir

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

Turkiye Cumhuriyetinki tum devlet memurlarinin boyle bir programa hic bir sekilde ihtiyaclari yok. cunku adamlar kasila kasila soliatire oynuyor karsinda. devletten para geliyor nasil olsa.

ssk daki memura gidiyorum, muskul durumdayim tedavi olacagim ama olamiyorum bi imza eksik. adama resmen yalvariyorum . adam ise bilgisayarinin basinda oyle bir isle mesgul ki terler dokuyor, pur dikkat! egilip baktim meger SOLİATİRE-- SSK EDİTİON.

oradaki oyunu birakip bi imza atmiyor pezv...

Fifa, need for spped kuran cok memur da gordum. amiri de sefi de muduru de oynuyor. kimse kimseye kizmiyor.

adam foruma bile baslik aciyor, ben memurum, dairede arkadaslarim arasinda nasil online oyun oynariz diye. adamlar o kadar yuzsuz yani.

bu lafim tum memurlara degil yanlis anlasilmasin. ama benim gorduklerimin hepsi de boyle

Haklısın birde zam istemeye gelince sen gör onları sanki aldıkları parayı hakettiler birde zam istiyorlar. Yazık. Diğer özel sektörde 400 ytl ye çalışan ve aile bakan işcileri görSünler azcık.

++++ benden de

• burdada moda olmus
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

Turkiye Cumhuriyetinki tum devlet memurlarinin boyle bir programa hic bir sekilde ihtiyaclari yok. cunku adamlar kasila kasila soliatire oynuyor karsinda. devletten para geliyor nasil olsa.

ssk daki memura gidiyorum, muskul durumdayim tedavi olacagim ama olamiyorum bi imza eksik. adama resmen yalvariyorum . adam ise bilgisayarinin basinda oyle bir isle mesgul ki terler dokuyor, pur dikkat! egilip baktim meger SOLİATİRE-- SSK EDİTİON.

oradaki oyunu birakip bi imza atmiyor pezv...

Fifa, need for spped kuran cok memur da gordum. amiri de sefi de muduru de oynuyor. kimse kimseye kizmiyor.

adam foruma bile baslik aciyor, ben memurum, dairede arkadaslarim arasinda nasil online oyun oynariz diye. adamlar o kadar yuzsuz yani.

bu lafim tum memurlara degil yanlis anlasilmasin. ama benim gorduklerimin hepsi de boyle

Haklısın birde zam istemeye gelince sen gör onları sanki aldıkları parayı hakettiler birde zam istiyorlar. Yazık. Diğer özel sektörde 400 ytl ye çalışan ve aile bakan işcileri görSünler azcık.

++++ benden de

En çok maaşı olan onlar , hiç iş yapmayan onlar

• yardım pls

Arkadaşlar bu programı kurdum kullandım ve sadece 14 gün deneme süresi varmış, program güncelleme istedi ve crack olmadığı için key de yazamadık bende programı kaldırmak istedim ama programı kaldırırken program benden şifre istedi bunun şifresi varmı acaba ? bu progrmı pcden kaldıramıyorum
    böle bişiyle karşılaşan oldu mu ?

yardım pls

Orjinalden alıntı: FANATİK_25

yardım pls

Arkadaşlar bu programı kurdum kullandım ve sadece 14 gün deneme süresi varmış, program güncelleme istedi ve crack olmadığı için key de yazamadık bende programı kaldırmak istedim ama programı kaldırırken program benden şifre istedi bunun şifresi varmı acaba ? bu progrmı pcden kaldıramıyorum

yardım pls

• quote:

quote:

yardım pls

yardım pls

Bi daha UPP

• okul bitmeden çıksaydı keşke . 3 yıl önce lisedeyken çatır çatır volfied oynardım.hoca geldiinde

"windows tuşu + D" yada Alt + Tab kullanırdım.

program sesi de kısıyomuş buda artısı.

resmi iş yerlerinde ufak oyunları oynamaları bence sorun teşkil etmez ama müşteri varken oynanmamalı.
    önce iş
  • evet süper bi konu yukarda dursun
    bu arada rietveld bence yazılım genelde konusuyla en yakından ilgilenen 2-3 kişiden birisin teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.