Şimdi Ara

!!! Anti-Patron Yazılımları (Evde / İşyerinizde Rahat Edin) !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • way be konu herkese katılıyorum walla hepiniz doğru söylüyorsunuz

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır

saat 22:00 ben gittim hastaneye hastayım adam proğram yüklenio bekle dedi çaktırmadan baktım oyun yüklüyo herif

yuh artık

• quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır

saat 22:00 ben gittim hastaneye hastayım adam proğram yüklenio bekle dedi çaktırmadan baktım oyun yüklüyo herif

yuh artık

• helal olsun walla ne diim çalışnlara gün doğdu

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Ekim 2006; 14:33:55 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Rietveld hemşooo sen mükemmel birisin, ellerine sağlık cok harika yazılımlar var burada

315. Dönem ZIRHLI BİRLİK EĞİTİM TÜMEN KOM.ETİMESGUT ANKARA
  • bilgisayar başında yatan iş yapmayan memurlar göre tam. çözüm..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • dostum yanlış anlama emeğine saygım varr ...
    ama benim açımdan iyi deil ..
    bunu yapan adamın işi de fazla sürmezz.

keylogger diye bişi de var bilyon dimi .???
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çaka Bey

süper paylaşım ama bizim işyerinde işe yaramaz. patronumun oyun oynanmasın diye daha iyi çözümü var.işyerindeki bilgisayarları o kadar dandik aldı ki anca mayın tarlası oynanıyor.

Sizin patronda baya akıllıymış.

Arkadaşlar bunlar sadece işyerleri için değil.Evde de kullanabilirsiniz.Sakın beni yanlış anlamayın.Amacım insanları işten soğutmak değil.Bunu evde kullanın o zaman ne yapayım.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: Çaka Bey

süper paylaşım ama bizim işyerinde işe yaramaz. patronumun oyun oynanmasın diye daha iyi çözümü var.işyerindeki bilgisayarları o kadar dandik aldı ki anca mayın tarlası oynanıyor.

Arkadaşlar bunlar sadece işyerleri için değil.Evde de kullanabilirsiniz.Sakın beni yanlış anlamayın.Amacım insanları işten soğutmak değil.Bunu evde kullanın o zaman ne yapayım.

bak ozamn iyi iişte..
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D

• bu programın gençlerin evde işine yarayacağına eminim.
    bir parça tuz taşırım ceplerimde
    kâğıttan gemiler yapar ve denizi anlatırım sana martılı sesimle
  • usta gözüm takıldıda sen bu mesaj ı saat 4 te yazmısın ya sen hiç uyumuyon mu
    quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

Turkiye Cumhuriyetinki tum devlet memurlarinin boyle bir programa hic bir sekilde ihtiyaclari yok. cunku adamlar kasila kasila soliatire oynuyor karsinda. devletten para geliyor nasil olsa.

ssk daki memura gidiyorum, muskul durumdayim tedavi olacagim ama olamiyorum bi imza eksik. adama resmen yalvariyorum . adam ise bilgisayarinin basinda oyle bir isle mesgul ki terler dokuyor, pur dikkat! egilip baktim meger SOLİATİRE-- SSK EDİTİON.

oradaki oyunu birakip bi imza atmiyor pezv...

Fifa, need for spped kuran cok memur da gordum. amiri de sefi de muduru de oynuyor. kimse kimseye kizmiyor.

adam foruma bile baslik aciyor, ben memurum, dairede arkadaslarim arasinda nasil online oyun oynariz diye. adamlar o kadar yuzsuz yani.

bu lafim tum memurlara degil yanlis anlasilmasin. ama benim gorduklerimin hepsi de boyle

+1 çok doğru söyledin

• işte şimdi bu işime yaradı
    gelsin bakalım patron
    ne demişler sakla samanı gelirse yakalar patronu
  • peki emrah abey sana sorum olcak burda ram araya giriyor sanırsam ben bir tuşa basınca mesela 512 ram benim ki az kasılarak aşağı iner bir oyun ama 1 gb olsa tak diye iner sandımca böyle demi ram işin içinde yani hepsinde tak diye indiriyorsa indireyim arada bi lazım olur

Turkiye Cumhuriyetinki tum devlet memurlarinin boyle bir programa hic bir sekilde ihtiyaclari yok. cunku adamlar kasila kasila soliatire oynuyor karsinda. devletten para geliyor nasil olsa.

ssk daki memura gidiyorum, muskul durumdayim tedavi olacagim ama olamiyorum bi imza eksik. adama resmen yalvariyorum . adam ise bilgisayarinin basinda oyle bir isle mesgul ki terler dokuyor, pur dikkat! egilip baktim meger SOLİATİRE-- SSK EDİTİON.

Fifa, need for spped kuran cok memur da gordum. amiri de sefi de muduru de oynuyor. kimse kimseye kizmiyor.

adam foruma bile baslik aciyor, ben memurum, dairede arkadaslarim arasinda nasil online oyun oynariz diye. adamlar o kadar yuzsuz yani.

bu lafim tum memurlara degil yanlis anlasilmasin. ama benim gorduklerimin hepsi de boyle

İçişleri Bakanlığında ağdan half life 1 oynayan adamları görünce resmen dumur olmuştum. oynayanlar da kelli felli adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 23 Aralık 2006; 0:51:08 >

Fuzuli

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Haklısın birde zam istemeye gelince sen gör onları sanki aldıkları parayı hakettiler birde zam istiyorlar. Yazık. Diğer özel sektörde 400 ytl ye çalışan ve aile bakan işcileri görSünler azcık.

% de 1.000.000 katılıyorum. Durum aynen böyle.

Bu arada konu sapmaya başladı Rietveld e teşekkürlerimi de iletiyorum.

• okulda kullanırım ben bu programı yaw
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.