Evet Arkadaşlar Anti-Misafir Çocukları Yazılımı Kodlama Dili :Vb.Net Kodlayan : Ben -Görev Yöneticisi Asla Açılmıyor [Final] Ancak Şifre İle Girersen Açılır Kilit Ekranında -Kilit Ekranında ALT+F4 İşlemez [BOMBA] -Kilit Ekranında Windows Tuşu İşlemez [BOMBA] -Çalıştır Açılmaz [Win+R] Kombinasyonu Engelli [BOMBA] -NotifyIcon Menüsü Eklendi -Oyun İşlemleri Sonlandırılıyor [Cs1.6 , Wolfteam ] Lol'ü ekleyemedim işlem adını bilmediğim için -Tarayıcı İşlemleri Sonlandırılıyor [Chrome , Mozilla] Aynı şekilde operayı bilmiyorum Dikkat : explorer.exe süre bitiminde sonlandırılıyor. Ama Şifre İle Açılınca Geri Geliyor Kodlama Dili : Vb.Net Yetkili Kullanıcı Adı : turkhackteam.org (Büyük Küçük Harflere Dikkat Edelim) Şifre : Türkiye (Büyük Küçük Harflere Dikkat Edelim) Resimler : Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın. Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın. [Kilit Ekranı Resmi Eski Çünkü Yeni Sürümde SS Alınmıyor explorer.exe yi Öldürdüğü İçin] İndirme Linki => Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı VT =>https://www.virustotal.com/tr/file/b...is/1485935388/