Arkadaşlar Efexor diye lanet bir ilaca başladım yaklaşık 1 - 1.5 sene evvel faydaları oldu mu oldu ama psikolojik mi yoksa gerçekten mi bilmiyorum şimdi ise aşırı uyku yaptığı için bırakmak istiyorum ama direk kesince insanı çarpılmıştan beter ediyor doktora gittim doz azalttı şimdi tekrar gitmek istiyorum ama bu seferde cahil ailem mırın kırın ediyor o ilacı bırakınca çok mu dinç olucan diyorlar kafayı yedirtecekler bana sabah kalkmak ölümden beter akşam en geç 10 da uykusumu gelir bir insanın ya bıraksanız 3 gün uyurum zaten haftada 7 gün dershanem var hafta sonları bile 7 de kalkıyorum ama bizim cahiller anlamıyor bunu ilacı bırakmamı istemiyor. Bende birden kesicem herhalde 1-2 hafta acı çeker sonra vucut alışır ne diyorsunuz arkadaşlar ?
Güncel
Ben de kullanıyorum. Sabah kalkınca kendimi dinç hissediyorum. İlacı içtikten yarım saat sonra beynim uyuşuyor adeta ve mala bağlıyorum Sürekli uyku hali.Sürekli bitkin hissetme... Haftaya gidicem doktora. Bırakmak istediğimi söyleyecem.
quote:
Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün
Ben de kullanıyorum. Sabah kalkınca kendimi dinç hissediyorum. İlacı içtikten yarım saat sonra beynim uyuşuyor adeta ve mala bağlıyorum Sürekli uyku hali.Sürekli bitkin hissetme... Haftaya gidicem doktora. Bırakmak istediğimi söyleyecem.
Aman hocam ciddi bir sorunun yoksa bırak kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter61
quote:
Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün
Aman hocam ciddi bir sorunun yoksa bırak kesinlikle
Var bir takım problemlerim maalesef. Mutsuzum lan ayrıca ben
alışırsın kardeşim devam et bırakırsan ne olur bilemem sorun neydi özelden yazabilirsin..
Arkadaşlar bugün almayım dedim ama felaket çarptı ayağa kalkamaz hale geldim :(