Şimdi Ara

Anti-Allerji Cihazı CİDDİ !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
6
Favori
42.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cihazı kullanan arkadaşlar önceki yıllara göre alerjinizde hafifleme oldu mu? Şu anda perişan bir haldeyim alerjiden dolayı benim alerjide 4 ay sürüyor işim zor xyzal işimi görüyor ama etkisi taş çatlasın 10 saat sürüyor sonra acısı çok kötü çıkıyor.Günde 2 tane hap almakta zararlı diye günde bir hapla idare etmek zorundayım.Bu hastalığın kesin bir çözümü olsa keşke
  • cihazı 3 yıldır kullanıyorum ve çok faydasını gördüm kaşıntı-yanma-gözlerimin kanlanmasımasını yaşamıyorum ve en önemlisi gece burnum şişip nefes alamama sorunum kalmadı artık ama devamlı kullanmakta fayda var şikayetler azalınca insan kullanmaya üşeniyor devamlı kullanmak önemli bu sene hiç kullanmıyordum 20 gün önce berbat oldum şimdi gene kullanıyorum sabahları biraz burun akıntısı oluyor o kadar
  • Bende aşı tedavisine başladım.İlk bir ay haftada iki aşı sonra haftada bir aşı şeklinde sürecek 4 yıllık bir tedavi olacak.
  • Ulen hicbir seyim yokken yazilanlari bastan sona okudum. Hapsurup, burnum akmaya basladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kahrolası alerjik rinit maalesef bende de var

    Üniversite öğrencisiyim ve ister istemez başta sosyal hayat olmak üzere eğitim ve ders başarı durumunu da etkiliyor...



    Bu cihazları her eczane ya da medikal gibi yerlerde bulabilir miyiz?? İzmir'de alıp kullanan varsa alıntılayabilir mi???

    Parası çok önemli değil, gerekirse 1000 tl veririm ama yeter ki şu hastalık bitsin artık
  • Gece yatarken bir ya da iki spreyle çok rahat nefes alıyorum. Keşke daha önceden bilgim olsaydı.
    Marka yazmak sakıncalı mı bilmiyorum. INNOVA.AQUAMARİS 10 mg.20 TL.
  • Alerji cihazını güncel olarak kullanan var mı ? ulan bir tek benim mi burnum akıyor
  • Evet arkadaslar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürünü kullananlar var mı?
  • Bionette adlı cihazı kullanmaya başladım 2 haftadır rahatım çok şükür. 1 ay dolsun yorum atarım yine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dddeniz

    Bionette adlı cihazı kullanmaya başladım 2 haftadır rahatım çok şükür. 1 ay dolsun yorum atarım yine.

    Oncelikle gecmis olsun hocam, cihazi nereden ve ne kadara aldiniz?

    Ozellikle burun akintisini kesme orani tahminen % kac ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dddeniz D kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum. Herhangi bir yan etkisi oldumu? Faydasını gördünüz mü? 370 tl şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,

    Arkadaşlar öncelikle bende hem kronik ürtiker hemde alerjik rinit var. çözümü konusunda bende çok uğraştım. Sizlere tecrübelerimi aktarmak istedim. Öncelikle bu komplike bir sorun. Ben 42 yaşındayım. Tam bilmiyorum ama aşağı yukarı 20 yıldır bu illetle uğraşıyorum. Benim 3 yıl önce artık uykudan nefes alamadığım için uyanmalarimla KBB de burun eğri ameliyat dediler. Peki dedim. Ameliyat oldum. Burun ameliyatı sonrası doktor bana dediki senin durumun çok kötüydü. Burun eti aşırı büyümüş, yarısını aldık... (önceden sol burun %80,sağ %20

    Açık gibiydi. ) sağ tarafı komple almışlar. Şimdi (sol %80sağ %100) açık.

    Neyse sizinde yazdığınız ilaçları kullandım. Clarinese, xyzal, atarak, rupafin, zyrtec, aerius, nasonex, vb.. Hatta ben bitkisel bazı şeylerde kullandım. Isırgan, papatya vb. Ürtikere çare bulamadım. Ancak alerjik rinit için bana en çok fayda veren çörek otu yağı oldu. İlk başta soğuk sıkım 250ml yağı her sabah akşam 2 tatlı kaşığı içtim. Ancak bende mide gastrit olduğu için başka sorunlar oluşturdu. Neyse uzatmayım. Çörek otu yağı kapsülleri var. Marka yazmak istemezdim. İlk başta sabah 2 akşam 2 kapsül Aksu vital kullandım. İyiydi. Daha hesaplı balen buldum. Ondan çok memnun kalmadım. Sonra paraya kıydım. Zade vital aldım. Ve sabah 1 akşam 1 kapsül almaya başladım. Pahali ya 😂Unutup Kullanmadığım zaman sabah burun akıntısı sanki nezle olmuşum. Şimdilerde bazen 1-2 haftada bir 1 tablet aerius almak zorunda kalıyorum. Bunu da rinit için değil ürtiker için alıyorum. Vücudumda kabarık kaşınan lezyonlar çıktığı için.

    Uzun oldu kusura bakmayın. Ama alerjik rinite polen, mite, toz, boya, koku, çim, çam vb durumlardan etkilenen hele ki geniz akıntısı olan herkese tavsiye ederim.

    Ha sigara içen varsa derhal bırakmalı eğer bırakamıyor ise Light sigara değil normal içsin. (3 yıl oncesine kadar 20 yıl içtim. Tecrübe ettim. Katkılı sigaralar daha çok geniz akıntısı yapıyor. Ornek:Winston Light malboro Light, vb. Ama saf sigaralar daha az geniz akıntısı yapıyor. Tekel 2000 gibi) sigara burun etlerini daha çok şişirip bi zaman sonra nefes almayı imkansız hale getiriyor.

    Acılı baharatlı yemek, hava değişimi, tozlu polenli ortamlar, kirli hava, sinizüt vb bunlar hastalığı tetikleyip etkisini kat kat artırıyor.



    Tam olarak bu hastalıktan kurtulmak belki mümkün değil. Ama kullandığınız sürece çörek otu yağı işe yarıyor. En azından bende %80-90 oranında semptomları azalttı. Mümkün oldukça doğalı bulup almanizda fayda var. Eğer yağı alamıyor iseniz bulabildiginiz en taze çörek otu tohumundan sabah akşam 1 tatlı kaşığı çiğneyerek deneyebilirsiniz. Biraz acı oluyor. Allah herkese şifa versin.



    Not:arkadaşlar tamamen tavsiyedir. Herkes kullanıp kullanmamakta özgür. Cepten yazdım. Noktalama için özür dilerim. Allaha emanet olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de aşıyla başladım bakalım 4. şişeye geliyorum. Mecbur başladım çünkü her sene giderek artıyor. Ayrıca ilaçlar geçici çözüm. Şuan için Zaditen kullanıyorum, uzun yıllar kullanım sonucunda bronş hassasiyetini azaltıyormuş. Ayrıca alternatif koruyucu , tedavi edici yöntemleri araştırdım baya. Aşı çare olursa fayda ederse kurtulan çok, etmezse eğer o zaman sıkıntılı yine süreç. Evde anti alerjik yorgan alacağım fayda görenler var. Koruyucu olarak burun filtresi alacağım baharda etkili olur, yine akupunktur dediler onu araştırıyorum, hacamat yaptırdım ayrıca. Kaynar diye bir çay var, zencefil, zerdeçal vb şeylerin karışımı onu devamlı içenler fayda sağlamış, tuz odaları dediler . Yine yiyecekler hkkında büyük araştırmalar var, histamin içeren yiyecekle yenmemeli diyenler var. Baya bi tecrübe edindim. Ama bence bir WhatsApp grubu kuralım. Hem tecrübelerden yararlanalım hem de destek olalım. İnan’ın doktorlar işi ticarete dökmüş, siz araştırmadıkça birşey söylemiyorlar. Her doktorada güvenmeyin.







    Bir grup koydum faydalı olacaktır







    https://chat.whatsapp.com/CI33RgrRhTYGpHlHPRgnPe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kan tahlili yaptırmadan yazmak pek doğru değil. Benim 50-100 olması gereken iğne değeri 1000 çıkıyor. Yanı ALERJİ.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İge değeri

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.