Şimdi Ara

anten interneti kullanıyorum sinyal hızını nasıl göre bilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, benim evimin çatısında aynen böyle bir antek kurulu ve internet sinyalini bu şekilde alıyorum

http://www.broadbandbuyer.com/images/products/ubiquiti/ag-hp-5g23eu-3.jpg
    http://www.broadbandbuyer.co.uk/images/products/Ubiquiti/AG-HP-5G23EU-2.JPG

simki iki tane sorun olacak

1 : bu antenin sinyal seviyesini bilgisayarımdan nasıl göre bilirim (başka bir vericiye çevirmek istiyorum) ?

2: ben önceden 5 megabit'lik paket almıştım ve sonra arkadaşlar dediki yau biz 2 megabitlik paket kullanıyoruz ve hiçbir fark etmiyor, bende gittim 2 megabitlik kapete geçtim ve gerçektende hiçbir fark olmadı, internetim iyi çalışıyordu fakat son zomanlarda baya şikayetçiyim çünkü ınternet hızı 1 megapite zar zor ulsaiyor ve bazen çok daha aşağı iniyor.
    ben şimdi düşündümki acaba 2 megapıtlık paketim var ondanmı acaba ama sanmıyorum çünkü aynı ınternet komşudada var ve onlar 5 megapıtlık paket kullanmalarına rağmen aynı durumdalar, tabi benim internetimin hızı bazı zamanlarda 2 megapıtlık kapet kullanmama rağmen 5 megapite ulaşa biliyor fakat genelde çok zayıf oluyor.
    SORU: benim internetimin hızı antenin sinyal seviyesi ile doğrudan alakalimidir ?
    ben anteni değiştirisem yani daha güçlü anten alsam internetimin hızını nasıl etkiler ? az bir etkısımı olur yoksa ciddi bir etkısımı ?

yardımcı olursanız beni çok sevindirirsiniz

anten interneti kullanıyorum sinyal hızını nasıl göre bilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annonnka -- 27 Mayıs 2015; 16:38:36 >

• yokmu ilgilenecek
  • Bu anteni nereden aldın? Kullandığın internet hizmetinin markası ne? Durduk yere kimse bir çanak alıpinternete bağlanmıyor dünyada. Konuyu detaylandır, yardımcı olan çıkar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farkli bir ulkedeyim ve boyle bir internet hizmeti var
    sinyal bu canak anten ile modeme aktariliyor ve modemden bilgisayara
    baska ne soyleye bilirimki bilmiyorum
    note : anteni ben kendim kurmadim "internet service provider" kurdu
  • Biz bunu köyde kullanırdk 25dbi lık antendi. Uzak mesafelerde int. İçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressione kullanıcısına yanıt
    aynen
  • sanirim artik duzelttiler cok hizli baglaniyorum
    ama yinede merak ediyorum, hani bu firma 100 megapits'e kadar hzili internet sunuyor, ben canak isini kurcalasam hani 100 megapitsi gore bilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.