Şimdi Ara

Antec NeoPower 480W Güç Kaynağı (80 YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Antec NeoPower 480W Güç Kaynağı

Gerçek 480W. Çift 12v hattı var; her hattı 18A, toplamda 33A besleyebiliyor. Tak-Çıkar kablolu, kabloların hepsi sargılıdır. Kendi fanı arızalandığından 12 cm ThermalTake Big Typhoon'dan çıkma fan ile değiştirilmiştir. Bu yüzden fanı anakarta bağlamanız gerekiyor. Kendi fanından daha sessiz ve daha iyi soğutmaktadır. Güç kaynağının üzerinde yer alan ve 2 adet fan bağlantısı sağlayan çıkış çalışmıyor. Bunun dışında hiçbir sorunu yoktur ve 3 GHz'de çalışan E2160 işlemci, 4 GB RAM, 750/1890/2000 MHz'de çalışan, volt mod yapılmış 8800 GT, 3 adet SATA sabit disk, DVD-RW, 4 adet 120 mm. fan vs. oluşan kendi sistemimi tamamen kararlı bir şekilde çalıştırabilmektedir. Kutusu ve tüm kabloları mevcuttur. Faturası var ancak DijitalCenter çıkışlı olduğu için (ve fanı değiştirmek için içi açıldığından) garantisi yoktur.

Bu güç kaynağı için istediğim fiyat: 80 YTL

Bu fiyata, 450W üzeri tak çıkar kablolu güç kaynağı bulamazsınız. İçerisindeki TT Big Typhoon'dan çıkma 120 mm. fanın değeri bile tek başına 20 YTL'ye yakın.

Forumdan AnacoN'un yaptığı inceleme:

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=32&t=135339

Temsili Resim:

İzmir'deyim, Üçkuyular veya Üçyol civarında elden teslim edebilirim. Ücreti ödendikten sonra, kargo ücreti alıcıya ait olacak şekilde Türkiye'nin her yerine kargo ile gönderebilirim.

Saygılar

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 27 Ocak 2008; 21:46:17 >

• Bir eklemede ben yapayım.
    Masaüstü kullanırken 5 adet satayı bağladım.
    Bütün slotları dolu olan Asus A8N slı de muhteşem performans aldım.
    Gece bilgisayarı açık bırakanlar için mükemmel sessizliği vardır.
    Sadece kullandığınız kabloloları tak çıkar olması ise süper.
    İyi forumlar.

Kalite, Sessizlik ve Performans arayanlar tercih edebilir.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim Ömer bey.

Saygılar
  • Aynısını kullanıyorum, mükemmel gerçekten, Q6600 ile ne kadar yüklensem gık demedi
    80ytl 480w ve tak çıkar. antec kalitesi.. mükemmel
  • aynı modeli kullanıyorum forumdan orgeneral_ nikli arkadaştan almıştım.harika bir psu...
  • Hayırlı satışlar altuğ kardeş Aynı üründen bende de var arkadaşlar tek şikayetim çok yüklenme olduğunda fanın hızlanmasıyla dönerken çıkarttığı hafif aralıklar ile ses. Ben aynı psu ile

E6600@3,6ghz
    2x1 gb 2,1v ram
    HD3870@900/2500 oclenmiş
    4 adet sata hdd
    1 adet ide optik yazıcı-sürücü
    anakart üstünden 4x12cm lik fan
    uydu dvb-s kart
    ses kartı

çalıştırıyorum bunların hepsine rağmen yık demiyor tamamen günlük kullanımdır genelde geceleri makineyide dlye bıraktığım için hemen hemen 7/24 çalışıyor diyebilirim rahatlıkla.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20762128/tm.htm burada aynı psu ile benim 8200 işlemci 3870 ekran kartlı sistemin ne kadar stabil oldugunun görürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
    tam aradığım ürün ancak şu fan işi baya canımı sıktı, p35c ds3r ile çalışır mı dersin bu ekleme fanı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

merhaba
    tam aradığım ürün ancak şu fan işi baya canımı sıktı, p35c ds3r ile çalışır mı dersin bu ekleme fanı?

Fanın fişi 3 pinlidir. Tüm anakartların üzerinde bolca 3 pinli fan girişi bulunmaktadır. Her anakarta (ve birçok fan kontrol cihazına) sorunsuzca bağlanabilir.

Saygılar
  • Ben de yıllardır kullanıyorum, performansından son derece memnunum. Anlık elektrik kesilmelerinde, modemim, ses sistemim kapandığında bile sistemi kapatmadan çalışmasına devam ettirebilen güzel bir PSU.

Hayırlı satışlar.
  • hayırlı satışlar dilerim acaba bu ürün ist a kaçy ytl kargo masrafı ile gelir,aramızda kargo anlaşması olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba,

İlan günceldir.. Satış devam etmektedir..
  • PM atıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.