Şimdi Ara

Antartikada Gece-Gündüz yalanı [IzleGercekler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izledikten sonra yorumlarınızı bırakın biliyorum sizden cok zahmetli birsey bekliyorum kbakmayin .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antarktikanin her yerine gidilemiyor sadece izin verilen bölgeye, zaten bu komplo teoricilerinin dayanak noktasi bunlar. Videoda Evangelistlerin ne oldugunu bilmiyorlarmis denilen yerde koca bir kahkaha attim dostum. Masonlari filan fistik biliyorlar ama Evangelistleri bilmiyorlar. Bnede bu Ersan Juanin ismine taktim Ersani anladikda Juan da nedir? Yada Dadaslar nereye kayboldu? Bu adam surekli ayni arka plan fonmuziginde videolar yapiyor, bir suru arastirmalar falan paylasiyor. Yani kendi teorilerini kanitlayacak youtube harici maddi kaynaga sahip olmasi gerekir. Tek yaptigi Youtubeda video paylasmak baskada birsey yaptigi yok. Ayrica bu videolarida kendinin yaptigini sanmiyorum, daha cok Ingilizceden cevrilmise benziyor. Biride gidip kafdaginin ardina bakmiyor ne var orda diye .
  • Yav he he

• YAV HE HE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 2 Haziran 2019; 21:54:54 >
  • Çöp video

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    shop olmadigini nerden biliosun, ?

• since2002 kullanıcısına yanıt
    Biraz coğrafya ve mantık?

• Dünya düz olduğu için böyle şeyleri izleme gereği duymuyorum. Aya gidilmedi, marsta su bulunmadı. Her şey yalan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belarus'lu kızlar ve Gece Hayatı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duz dunya videolari cok dikkat cekici izlemelisiniz paylasmis oldugum video sahibi o türde videolarda hazırlıyor burda bos bos sallicginiza videolari izleyip su saniyede sallamis veya yanlis bilgi vermis diyebilirsiniz kuru sikmayla olmuo o isler

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Dünya düz olduğu için böyle şeyleri izleme gereği duymuyorum. Aya gidilmedi, marsta su bulunmadı. Her şey yalan.

şaka maka içlerinde bir tek mars mevzusu palavra gibi bence. ordan saçma sapan fotoğraflar çekip yolluyorlar burdaki uyduruk gazeteler de alıp mars ta kaşık bulundu insan kemiği bulundu falan diye apır sapır haber yapıyor. o işler öyle kolay değil ay'a gitmeye benzemez Mars'a gitmek.
  • Ersan Juan

• :D cok degisik bilgiler sunuyor boyle gulcegine videolardaki hangi kısım sana sacma geldi mesela onu soyluyebilirsin:D kurusikma burda

Önceden zevkliydi ama böyle kurmaca videoların modası geçmedi mi yaw daha. Ha inanan varsada yasak değil birşey değil vizesiz gidilebiliyor hatta şöyle bir tur yapıp gelin güzelce fotoğraflarsınız ve bu insanoğlunun büyük gizemi çözülür

DEEPNATURE TRAVEL
    Antarktika Turu :
    https://www.deepnature.com/Antarktika-Turu/1188

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    Antarktikanin her yerine gidilemiyor sadece izin verilen bölgeye, zaten bu komplo teoricilerinin dayanak noktasi bunlar. Videoda Evangelistlerin ne oldugunu bilmiyorlarmis denilen yerde koca bir kahkaha attim dostum. Masonlari filan fistik biliyorlar ama Evangelistleri bilmiyorlar. Bnede bu Ersan Juanin ismine taktim Ersani anladikda Juan da nedir? Yada Dadaslar nereye kayboldu? Bu adam surekli ayni arka plan fonmuziginde videolar yapiyor, bir suru arastirmalar falan paylasiyor. Yani kendi teorilerini kanitlayacak youtube harici maddi kaynaga sahip olmasi gerekir. Tek yaptigi Youtubeda video paylasmak baskada birsey yaptigi yok. Ayrica bu videolarida kendinin yaptigini sanmiyorum, daha cok Ingilizceden cevrilmise benziyor. Biride gidip kafdaginin ardina bakmiyor ne var orda diye .
  • Antartikanin belirli bir bölgesine gidebilirsin, maalesef internetten bulduğun şeylerle antartikanin heryerine gidildiğini söylemek biraz sacma videonun 9:50 kismindan 11:00 kismina bir goz atın, hani bi cok bilgili arkadas foto paylasmisya gunes hic batmiomus sozde lol:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 3 Haziran 2019; 11:48:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Heryerine gidilebildiğini söylemedim illa 90 derece paraleline tam kutup noktasına mı gideceksin güney kutup dairesine yani 66 derece güney pareleline gidilse bile güneşin hareketlerinden bu durum anlaşılır.
    İçinde Türkiyeninde bulunduğu bu komploya katılıp kimseye dünyanın şeklini söylememek üzere anlaşmış(!) 100 küsür ülkenin bilimsel araştırma merkezleri olduğu için bazı yerler yasak yada oradakilere kafalarını kaldırıp güneşe bakma izni verilmiyordur. Bu bölgelerle ilgili teoriler üretmek en azından daha akılca olur.

• Koskoca bilim insanlarının yüzyılların birikimiyle yazıp çizdiği şeyleri filmlerden fazla etkilenen 15 yaşındaki ergenlerin komplo teorileri çürütmüyor. Sadece saygısızlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Koskoca bilim insanlarının yüzyılların birikimiyle yazıp çizdiği şeyleri filmlerden fazla etkilenen 15 yaşındaki ergenlerin komplo teorileri çürütmüyor. Sadece saygısızlık.
    Aynen bro koskoca biliminsanlarinin yuzde 70i nasa grubunda zaten:D eminim cok doğruyu soyluyorlardir canı gonulden inanioruz buna;)

Ulan yemin ediyorum 15. yy'dan gelmiş gibisin

• Balık gözü mercek sahte.

• :D :D niye bro o yuzyilda cok onemli buluslara imza atan bilimadamlari var 15.yy i neden kucumsedinki simdisen:/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.