Bildirim
Antalyaspor (uzun vadede başarı =) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hmm,yeniden başlamam artık da senin yazdıklarını da almaya çalışayım =)
appiah'ı alamadım ama...yıllık 350 bin dolar istiyor.klüp max.275 bin dolar veriyor ... parejo da öyle sanırım.bir çok oyuncu gelmek istemiyor antalyaya.
amaç yaşlı kurtlarla ligde tutunup sezon sonuna doğru bedelsiz anlaşmalarla takımı güçlendirmek veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...antalya efsanesini doğurmak;:D ueiauiea
ligin ilk maçında ankaragücü ile 1-1 berabere kaldım.golüm giannichedda'da geldi.Bu arada tacchinardi çok gereksiz transfer oldu.ama diğerlerinden memnunum. -
yeni sezonda lige yine bomba gibi başladım =) bu arada cristaldo'yu kadroma kattım.Şu ana kadar etkili olmadı. @yiğit :S ANTREMAN SORUNUM VAR :S fena hemde...
ankaragücü ile 1-1 ,bursaspor ile 0-0 berabere kaldım.beşiktaş ve Gs'den 4 yedim...
az önce kupa maçı vardı.Diyarbakırspor'u 1-0la geçtim:DDDDDD sevinçliyim... 100 bin dolar kazandım:F -
100 bin dolar mı ?
-
Antreman programi hazirlamazsan futbolcularin gelismez ki :) -
eeet 100 bin dolar.lig kupasında gruplara kalınca veriyo...
bu arada ilk yarıda trabzonspordan 4 gol yiyen taibi'yi çıkardım,yerine barthez ömeri koydum:D maç 4-0 bitti.ömer neler neler çıkardı...
gerçek hayatımızda ömer çatkıç 'ın antalyaspor'a transferini ben yaptım =) yani sözleşmesini ben hazırladım.notere geldiler...antalyaya geliomuş bi gördüm ..anaaaa antalyaspor'un kalesi allaaaa emanet demiştim gülmüştük:F -
Kardeşim özgür çeki almayı dene.Eğer alırsan varya Antalyaspor'u tek başına şampiyon yapar sol kanatta.Dünyanın en iyi sol kanatlarından biri oluyor.Hatta dünyanın en iyisi abartmıyorum arkadaşlar.!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X