Şimdi Ara

Antalyaspor (uzun vadede başarı =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu kurduktan sonra galatasaray yerine antalyaspor alayım dedim ve başladım...

Rezalet ötesi bir kadro ve yönetim var :) senelik çok az maaş veriyorlar ve haliyle transfer yapmak imkansızlaşıyor.İnce eleyip sık dokuyup bir kaç sağlam oyuncu buldum ama alamıyorum.

Alesio Tacchinardi şu sıra almaya çalıştığım oyuncu.Bunun dışında savunmaya f.couto alacam ama gelmiyor:) kaleye massimo taibi'yi aldım,gereksiz oldu ama italyanlaşıyoruz:)

size şunu sorucam : eldeki oyuncuları bi türlü satamıyorum.satılık yaptım,değerlerinin altında değer gösterdim ama hala teklif gelmiyor.Klüplere öner seçeğinde all human clubs yazıyor ama tıklayınca birşey olmuyor.sanırım yardımcı antenörümün mallığı...yada benim:) ne yapmam gerek? oyuncuları göndermem lazım.

Hedeflerimiz : bu sene ligde kalıp,bir sonraki sezon Avrupa kupalarına katılmak,sonraki sezon avrupada başarı:) ondan sonraki sezon da avrupayı salım salım sallamak.bu takımın başına capello da gelse bişi olmaz:F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cco -- 10 Haziran 2009; 10:30:54 >

• Oyuncularını biraz oynattıktan sonra teklifler gelebilir belki , ya da oyuncularını mutsuz et , gitmek istesinler.
  • sakatladım

• quote:

Orjinalden alıntı: cco

sakatladım

Vur deyince öldürmüşsün sende.
  • Zituni ve bir iki malak adamı gönderdim.deli param oldu :) antalyaspor'u katar yapcam...35 üstü adam arıyorum deli gibi...gençler onların tecrübelerinden yararlanırsa belki gelecek için iyi bir iş yapmışm diyebilirim.10 sene sonra arda turan'ı antalyada görmek isteriz.

1-2 milyon dolar lazım =)
  • 35 yaş üstü adam gençlere ders vermediği müddetçe bir katkısı sadece kadroda durarak,zaten artıracağı zihinsel özellikler olur genelde.Genç forvetlere Semih'ten o kadar ders aldırdım zerre tekniksel özellik artmadı ama zihinsel tavan yaptı.

Gelmeyen oyuncular için oyuncu etkileşimini kullan,yararını görürsün.

Birde Antalyaspor'da başarı için biraz beklemen gerek zaten yönetim ilk sene sana ligde tutunmanın yeterli olduğunu söylüyor.En çok 3 senede Avrupa'da bir yerlere ulaşırsın.
  • oyuncu etkileşimi nedir arkadaşım ..? bilgiler için çok saol.

ayrıca..bir isteğim daha olacak ... kafamdaki taktiği uygulamada yardımcı olabilir misiniz ? ve antreman programları hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cco -- 10 Haziran 2009; 13:20:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım birine bişey öğretmesinden bahsediyor avrim , onu kime bişey öğrettirmek istiyorsan , player interaction'dan en altta bi bölüm var , orada kimin öğretmesini istiyorsan onu seçiyorsun.Ben FM 8 ' de 100K'a Eros Corradini diye bi kaleci aldım ve şu an Doni onu eğitiyor.
  • Oyunculara birsey ogretecegim diye gidip takimi 35 yasindan buyuk kisilerle doldurma hem parana hem takimina yazik. Illa genclere birsey ogretmek istiyorsan 27-28 yasindan buyuk kisileri de kullanabilirsin. Zaten fazla bir degisiklik olmuyor.
  • Arkadaşlar antalyaspor fena hale düştü...5 maçta sadece 1 galibiyetim var.o 5 maç içinde Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş takımları da vardı.
    Antalyasporun kadrosuna bakacak olursanız ; Zitouni dışında tüm adamlar takımda.Ek olarak İtalyan kaleci Massimo Taibi ve Senegalli Ofansif ortasaha Fadiga takıma katıldı.
    Transfer listemde bulunan oyuncular :

Edgar Davids
    Appiah
    Tacchinardi
    Couto
    Litmanen
    Gresko'ydu...ancak bunların hiç biri Antalyaspora gelmeyi kabul etmedi.Kilit oyuncuya yıllık 275 bin dolar ücret ödeyebiliyorum.Ama gel de kabul ettir.Tacchinardi allaaan Treviso'suna imza attı.Yıllık 38bin dolar alıyor.Ben onun 5 katını teklif ettim ama gelmedi.Adama Antalyayı tanıtmak lazım,bi tavuk döner yedirsek olurdu bu iş =) heralde trevisoda daha cazip şeyler var...

Kısaca kimse Antalyaspora gelmek istemedi.Şuanki oyuncular sistemime uymamakta.Her mevkiye (sağ bek ve sol ortasaha hariç) ihtiyaç var... S

Ligde 5 maçta 1 puan ile dipteyim.ancak 3 puan alırsam orta sıralara yükselmiş olacam =) Kendi evimde bursaspor ile 0-0 berabere kaldım.Onun dışında ankaragücüne 1-0,Beşiktaşa 1-0,Galatasaray'a 3-0 ,Fenerbahçeye de 5-2 yenildim.Fenerbahçenin maçta sadece 5 pozisyonu vardı...3-0dan 3-2ye getirdik ama olmadı :) bu takımı bu sene ligde tutmak için ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cco -- 11 Haziran 2009; 8:56:55 >

• hocam taktiğin nasıl peki?
    bu arada senin brezilyaya acılman gerekiyo coook ucuza iyi oyuncular bulabileceğin yer orası ama ii araştırman lazım
  • taktiğim 5 defans 1 dmc 1 mc 2 amr-l ve 1 forvet.
    defansif anlayış.pres yok ama bazı oyuncular özel olarak özel yerlerde pres yapar,savunma uzun toplarla oynar,oyun kurucum dcm topu ayağında tutar..hücumdaki adamlarım ise kısa parlarla sonuca gider ama bu zamana kadar sonuca gittiklerini görmedim.
    kocaelispor 4-1 antalya :(
  • Antalyaspor'a oyuncu tavsiyesi: Daniel Parejo. Satmazsan eğer 3-4 sene içersinde oyunun en iyi AMC'lerinden biri oluyor.
  • 03-04 den kalan bi alışkanlıgım vardır yeni yeni atıyorum ustumden onu bi dene brde ; 4-1-2-1-2
    çünkü taktiğinde bi sorun oldugu kesin sonuclara baktıgımız zaman
  • x

x x

x x

x

x x x x

x

4-3-3 taktiğini biraz değiştirdim bence çok güzel bir taktik hücum anlayışın atak olmalı
  • Arkadaşlar amacım hücum yapmak değil.taktik önerileriniz için teşekkür ederim ...şöyle bir taktik istiyorum :

Çok güzel kapanan,rakibine boş alan bırakmayan,kndi sahasında oyunu kabul eden ve ileri atılan uzun toplarla sonuca giden bir ekip istiyorum.Gol yemek istemiyorum.sağlam savunma olsun.italyan usulü...
  • bir maç daha kaybettim =) maçta sadece 2 beraberlik var.gerisi mağlubiyet.bu sezon kümede kalmalıyım.
  • ayrıntıl antalyasporu kümede tutma taktiği istiyorum arkadaşlar ...aahhh ah
  • Sana bir taktik hazirliyip koyayim buraya. Biraz bekle ama.

http://rapid-share.de/files/47500553/4-1-4-1.tac.html (aradaki - olmadan)

Taktigi dene belki basarili olabilirsin ancak garanti vermiyorum cunku takimini hic bilmiyorum. Taktik hazirlarken oyuncularin ozellikleri de buyuk bir rol oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 11 Haziran 2009; 21:11:11 >
  • ligin ilk yarısını 3 beraberlik 0 galibiyet ile bitirip ligin ikinci yarısının ilk maçında yenilince e görevden olmak içten bile olmuyor =) kovuldum:D
    ama yeniden başladım antalyasporla...
    kadrom hakkında bilgi vereyim :

kalecim : massimo taibi
    sağ bek : jimenez (venezuellalı adam 30 yaş)
    sol bek : şenol can
    göbek : f.couto ve orhan ak

takımdaki DMC'ler : ( maç içinde yabancı kontenjanı muabbeti nedeni ile 1 adet oynatabiliorum) giannichedda ve tacchinardi

sol kanat : fatih
    sağ kanat : mustafa öztürk
    amc : stefano fiore :D veya volkanı oraya koyup fioreyi sağa çekebilioruz.yada ngrhtrjz falan die bi adam war antalyaspor kadrosunda o...

ilerde zitiniuo mu ne haltsa o adam yanında mustafa öztürk olaiblir.yabancı sorunu çekmekteyim =)

...
    giannichedda fiore taibi couto güzide transferlerim.almak cidden kolay olmadı.takımı bunların üzerine kurmak istiyorum haa jimenezden de çok memnunum.sağ bek olan.yani 5 yabancım oldu bile kafadan.takımı türkleştirmem lazım...
    ihtiyaç olan mevkiler sol bek ve forvet.ama forvet top sürebilen,kafa vurabilen,hızlı - driblingleri iyi ve çok çokçok ucuz bi adam olmalı.maaşı 100 bin falan olmalı.türk de olursa oh:) ...taktiği deneyecem çok saol emek harcadığın için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.