Bildirim
Antalyalı arkadaşlar Antalya Havalimanından beleğe en ucuz nasıl giderim bilgisi olan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben geçen hafta transfer firması ile sadece 60 TL ödeyerek (4 kişi) gittim.
Klimalı Dacia Duster ile kişi sayısı farketmeksizin fix ücret.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
BİR GÜN BEBEKTE YÜRÜYORUM YANIMDA Bİ JEEP DURDU. İÇİNDEN GÜZEL 1 BAYAN ÇIKTI DEDİ Kİ: "SEN" DEDİ "ÇOK KÖTÜ YORUMCUSUN" DEDİ. BEN DE DEDİM Kİ HANIMEFENDİ BEN YORUMCULUĞUMU DÜZELTİRİM AMA SİZ HEP ÇİRKİN KALACAKSINIZ. -
anayoldan serik otobüs-minibüsüne binersin.serikte inersin ordan belek e gitmek için bi daha sorarsın.
serik otogardan belek yaklasık 7-8 km.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 16 Temmuz 2014; 13:28:24 > -
Ne kadar oluyo dolmuşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPK.
Ne kadar oluyo dolmuşlar
en ucuz yol budur.daha ucuzunu bulamazsin.
toplu tasimaya yonel
tatil vs yapacaksan da bu tur hesap bence gereksiz. mesafe asagi yukari belli. max ne kadar olabilir, min ne kadar olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 16 Temmuz 2014; 15:50:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beleğe bir otele geççemde havalimanı otele 45-50km baya tutar taksiyle
O yüzden toplu taşımayla giderim yapcak bişey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPK. -- 16 Temmuz 2014; 16:42:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X