Şimdi Ara

ANTALYADA YAŞAYAN ÖĞRENCİ ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önemli bir sorunum var ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Antalyada öğrenciyim ve 1.5 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımın evine sapık dadandı.

3 haftadır mecburen onunla kalıyorum çünkü tek başınayken korkudan uyuyamıyor bile.

Apartman sakinleri bahçelerine fütursuzca girip komşularının camından elini sokan laf atan sapıktan değil benden rahatsız olmuşlar.

Kız arkadaşım ile birlikte taşınmak birlikte yaşamak istiyorum. Fakat bana bekar yaşamdan rahatsız olunulmayan semtlerden birinde maksimum 700 tl kirası olan bir ev lazım.

nezih kimsenin kimseye karışmayacağı muhit olarak nereyi önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sansic08

Merhaba arkadaşlar önemli bir sorunum var ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Antalyada öğrenciyim ve 1.5 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımın evine sapık dadandı.

3 haftadır mecburen onunla kalıyorum çünkü tek başınayken korkudan uyuyamıyor bile.

Apartman sakinleri bahçelerine fütursuzca girip komşularının camından elini sokan laf atan sapıktan değil benden rahatsız olmuşlar.

Kız arkadaşım ile birlikte taşınmak birlikte yaşamak istiyorum. Fakat bana bekar yaşamdan rahatsız olunulmayan semtlerden birinde maksimum 700 tl kirası olan bir ev lazım.

Lara tarafına bakın hocam . Shemallün veya terracitynin oralarda genel de genç kesim oturuyor yada trafik sesini sorun etmem dersen ışıklarda ki apartmanlara bakabilirsin kim kime dumdumadır tavsiye ederim 👌🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

quote:

Orijinalden alıntı: sansic08

Merhaba arkadaşlar önemli bir sorunum var ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

Lara tarafına bakın hocam . Shemallün veya terracitynin oralarda genel de genç kesim oturuyor yada trafik sesini sorun etmem dersen ışıklarda ki apartmanlara bakabilirsin kim kime dumdumadır tavsiye ederim 👌🏻

o taraflari dusundum hocam da okula uzak kaciyo konyaalti taraflari nasildir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Meltem Taraflarına Bakabilirsin. Oralarda Genelde Sakin Oluyor.
  • Altınkum taraflarına bak kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.