Arkadaşlar antalyada tatile gidicem wow kremlin palası aradım 9 eylül e kadar yer yokmuş kaya belek 5 ine kadar yokmuş nereyi önerirsiniz? internette bakıyorum ama bulamadım adam gibi bir yer
şaka bi yana yemekler kötü havuz sıcak hizmetler zayıf... tavsiyem club coyage sorgun yada belektir... hem kremlinden ucuz ve kaliteli...
ben antalyalıyım ve sahil şeridindeki 180 otelin 100 üne gitmişimdir işişm gereği, sana bütün güney sahilinde zaten önereceğim 3 4 oteller zinciri var
* hillside * rixos * sungate * club voyage
geri kalan hiç biri isteklerini doğru düzgün karşılamayacaktır... ve voyage bunların içine en ucuz olanı...
topkapı palace a bak derim 2 side wow olduğu için ara kapıdan istediğin zaman kremlin palace a geçebilirsin
Side Sorgunda Kaya Side var. antalya side-sorgun arası 2 saat. biz bu sene oraya gittik. çok güzeldi.
eğer wow gibi bir yer istiosan Sueno(Eski adı silence Beach) Muhteşem bir yer. oraya gitmeni tavsiye ederim. ben Kaya sidedeyken oraya misafir konuk olarak gittim.oranın sahibi babamın arkadşaı. 1 gün boyunca orda kaldım muhteşem biyer. akşamları Sibel can,ebru gündeş,petek dinçöz gibi sanatçılar akşamları çıkıyor. içinde lünapark var bizim ist/maçkadaki lünaparak dan büyük.. kaydıraklı havuzu var 8 tane kaydırağı var istteki aqua dolphinle eşit. günlük 175 ytl bir kişi. ultra herşey dahil. seneye 10 gün orda kalcaz ama bize bi %30 indirim olcak tabi
animatörlüğe orda başladım ben çok güzel bir oteldir ama fransız işte sezon içinde gelen türklerin sayısı az %9o dan fazla fransız var canın sıkılabilir ha kafamı dinleyim dersen ayrı tabi kimse sana karışmayacağı için çok rahat edersin