Şimdi Ara

Antalyada nerede oturulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Antalyaya yeni geldim için ve şuan ev bakıyorum canlı kalabalık ulaşımı sıkıntısız bir yer olsun istiyorum yardımcı olabilecek varmı. İş yeri organize sanayi bölgesinde

• Akseki hariç her yer. Konya altı, lara, muratpaşa olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmars

Arkadaşlar merhaba Antalyaya yeni geldim iş için ve şuan ev bakıyorum canlı kalabalık ulaşımı sıkıntısız bir yer olsun istiyorum yardımcı olabilecek varmı. İş yeri organize sanayi bölgesinde

Hocam Şirinyalı Mahallesi var Muratpaşaya bağlı. Orada yaşanır . Bizim evimiz vardı sattık şimdi. AVMlere,Pazar yerine denize hastaneye cok yakin. Kiralar fazla olabilir ama tam anlamiyla guzel bir yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyada en pahalı bölgeler
    Şirinyalı ve Arapsuyu ...
    Muratpaşa ve Konyaaltı en iyi ilçeler.

araba varsa heryer yakın 10-15 dk da gidersiniz.
    yürüme mesafesi değişir .
    şehir merkezine yakın olsun derseniz 100.yıl - cumhuriyet -atatürk caddesi -doğu garajı civarı yerler daha uygun.
    deniz konyaaltı ve lara güzelobada
    heryer kalabalık aslında

işyerine yakın yer olsa daha iyi olur. organize sanayide şehire uzak duruyor. şehire 30dk - Döşemealtı - Kepez oraya yakın.

haritadan bakın mesafelere göre seçin.

www.haritalar.web.tr
    Çok Detaylı Antalya Haritası - Antalya'nın ilçeleri: Alanya Elmalı Finike Gazipaşa Gündoğmuş İbradi Kale Kaş Kemer Korkuteli Kumluca Manavgat Serik - www.haritalar.web.tr - zoomlanabilir interaktif harita - yandex harita ile Antalya merkez ve ilçeleri detaylarıyla - Antalya'nın plakası 07 dir
    http://www.haritalar.web.tr/antalya_haritasi.html

mesela tranway hattı . kırmızı hat tam şehir merkezi -
    http://www.turkcebilgi.com/uploads/media/harita/antalya_rayli_sistem_haritasi.jpg

• CHP'li belediyelerin olduğu her yer yaşamaya uygun olan yerlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.