Soru açık arkadaşlar. Arkadaşlarımla eğlenme amaçlı balık tutacağız ama nerede yapılır bu iş?
Denizdeeee
cırnık denilen yeri bilir misin hani bu tedaş in orada havalimanına giderken orada ve o çay üzerinde çoğu yerde tutabilirsin ama aşağılarda daha çok vardır tabiki
Kanka deniz kenarında rahat bir yer biliyor musun peki? Amaç keyif almak. Böyle tuttuğumuz balığı yemeği düşünmüyoruz. Oltadan çıkartıp yaşama şansı varsa tekrar denize yoksada yem olarak kullanırız. Zaten genelde yenecek şeylerde zor çıkıyor.
Antalyanın neresinde balık tutacaksın???En kötü ihtimal mendirek dışı balık yapar.
Bende bilmiyorum işte neresinde balık tutulur. Altımda araba var. 2 erkek 2kız(veya 3kız) olacağız. Kızlar arkadaşımız. Ama etrafta apaçiler olmazsa iyi olur rahat olursak? Buna neresi uygun?
Galiba fazla bilmiyorsunuz sadece zevk için gidiceksin...
Programlara baktım 19-22-23 ocakta çeşme balık avı turları var apaçi olayı yok ailevi gibi
aynen kopyalıyorum
quote:
Kundu sahili acısu mevkiinden Dolphin Diva oteline kadar olan sahil bu ara özellikle gün batarken karakulak yapıyor yanlız yem olarak sadece taze sülünes kullanmak gerekiyor,klasik üçlü dip takımına gezer kurşun kullanarak alabilirsiniz.(En önemli husus:Sülünesi taze bulabilmeniz için yemcilerden Cuma veya Cumartesi almanız gerekiyor ,çünkü Sülünes Cuma günleri geliyor İzmir'den
ama gitmişliğim yok.
lara
Dedim zaten sadece zevk için diye bir şey tutarsak yemek gibi bir düşüncemiz yok. Amaç vakit geçirmek.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için başkas tavsiyelerede açığım tabiki. Yem tavsiyelerine falan.
boğaçayını denize döküldüğü yere git.
Konyaaltında. zaten cumartesi pazar gidersen ordakileri görürsün.
yada ladara kopak çayının denize döküldüğü yerde tutabilirsin.
anladığım kadari ile pek balık tutmamışsın. yemin bile yerini sördüğüna göre.
Olta ve yaneş (balık yemi) alacaksın merkez bankası arkasındaki otoparkta satılır. sabahın erken vakitlerinde olur.
olta vs.vs. orda vardır. herşeyi ordan alabilirsin. hazır yakımlar vs.vs.
bol şanslar. ihtiyacın olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme